Μιχάλη και Κώστα καλορίζικα....!!!
Μιχάλη αναμένουμε εντυπώσεις εν καιρό για την θήκη..
Κα;λοδουλευτα συναδελφοι!!!
Αλλη μια παραλαβη σημερα απο eshop....(Κυριακο δεν περιμενα..)
Τρυπανια Bosch CYL-9 Multi Construction Robust Line και τρυπανια ξυλου ακιδας Tacxit HSS..
https://i.postimg.cc/7ZXgcd4V/20190321-201513.jpg
...και κλεισαμε απο τρυπανακια...
Καλοριζικα τα τρυπανακια Κωστη!
Κλεισαμε απο τρυπανακια? Forstner, φτερου, φιδοτρυπανα, για πλακακι, τετρακοπα για μπετον, μικρα μεγεθη 1.5-2-3μμ ξυλου/μεταλλου? εχουμε?)
Αλλη μια παραλαβη σημερα απο eshop....(Κυριακο δεν περιμενα..)
Τρυπανια Bosch CYL-9 Multi Construction Robust Line και τρυπανια ξυλου ακιδας Tacxit HSS..
https://i.postimg.cc/7ZXgcd4V/20190321-201513.jpg
...και κλεισαμε απο τρυπανακια...
Το θεωρω απο τα πιο σοβαρα ιντερνετικα μαγαζια και αρκετα συνεπη σε παραδοσεις και διαθεσιμοτητα προιοντων...γιατι λοιπον να μην το επιλεξω...ειναι και 5-7 λεπτα απο εκει που μενω...
Τα συγκεκριμενα τρυπανια της Bosch τα ειχε( τωρα δεν τα εχει ετοιμοπαραδοντα) στην καλυτερη δυνατη τιμη απο οσο εψαξα....14.99Ε...
Τρυπανιακια ειπα....!!! Οχι τρυπανια και συναφη...!!!
Περα απο την πλακα οντως ορισμενα δεν υπαρχουν..εν καιρο θα αποτηθουν καποια και απο αυατ...πρεπει και να υπαρξει και χρηση για αγορα των συγκεκριμενων...
Τα τετρακοπα τι τα ανεφερες...ψαχνω για κασετινα.....!!!
αμ δε.., έτσι έλεγα κι εγώ.
τα Robust τα έχω και τα δουλεύω τρία χρόνια. άψογα!!
καλά τρυπήματα.
Υ.Γ. Συμπλήρωσα επίσης την γκάμα μου με Νο 9-10-12
Η κασετινα ειναι ακριβη, υπαρχει της Dewalt κοντα στο πενηνταρικο αλλα δεν θελω τα μικρα μεγεθη, προτιμω απο 8μμ και πανω για να εχει και νοημα η παραπανω τιμη.
Επισης με ενδιαφερουν τα μακρυα τρυπανια σε τετρακοπα -για διαμπερη τρυπηματα σε διπλη τοιχοποιια κλπ- οποτε πηρα καποια τετρακοπα no name ξεχωριστα, 10,12 και 16μμ.
Λες..ε...;...εχω μπλεξει μαζι σας και δεν βλεπω αν μπαινει τερμα....!!!
Nαι αυτην την κασετινα λεω και ειναι και λαχταριστη
Για τις μικρες σε βαθος, συνηθισμενες τρυπες νομιζω οτι τα τετρακοπα ειναι υπερβολη ιδιως αν προτρυπας. Τα κοινα και φτηνα SDS της Dewalt ειναι μια χαρα.
Εκει που βοηθανε τα τετρακοπα ειναι στα μεγαλα τρυπηματα. Αντεχουν πολυ περισσοτερο και τρυπανε ευκολοτερα, η τουλαχιστον μου φαινεται οτι τρυπανε ευκολοτερα)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.