Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοριζικα συναδελφοι!

Μην ξεχνατε να βαζετε το λινκ του μαγαζιου. Ειναι το δευτερο σημαντικοτερο πραγμα στην αναρτηση και γλυτωνει πολυ κοπο και χρονο σε καποιον που θελει να τσεκαρει το προιον.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τι τύπου κώνο παίρνει γιατί θέλω να αλλάξω και στο δικό μου;

Παρελεβα και αντικατεστησα το τσοκ απο το καθετο δραπανο parkside. Το παλιο δεν εσφιγκε τοσο σιαγωνων αλλα και λογω κλειδιου/γραναζιου.
Το νεο, κινεζικο ειναι, δεν ειναι ruhe δειχνει να σφιγγει καλα. Τωρα για ποσο...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Θέλω & εγώ γιατί ψάχνω συνέχεια το κλειδί για να το σφίγγω.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παρελεβα και αντικατεστησα το τσοκ απο το καθετο δραπανο parkside. Το παλιο δεν εσφιγκε τοσο σιαγωνων αλλα και λογω κλειδιου/γραναζιου.
Το νεο, κινεζικο ειναι, δεν ειναι ruhe δειχνει να σφιγγει καλα. Τωρα για ποσο...

Από banggood το πήρες; Δώσε λινκ σε παρακαλώ.
Και κάτι ακόμα. Βάλε ένα μικρό τρυπανάκι και δες αν γυρίζει έκκεντρα. Αυτό φοβάμαι και δεν έχω πάρει ένα και για το δικό μου δράπανο.

Τα κολωνάτα του Lidl θέλουν (σχεδόν) όλα αλλαγή του τσόκ. Αυτό που φοράνε είναι άθλιο.
Πάρτε ένα αυτόματο 16-άρι και ειπστε μια χαρά.
Δεν θυμάμαι όμως τον κώνο, νομίζω ΜΤ2 πρέπει να είναι.

Θέλω & εγώ γιατί ψάχνω συνέχεια το κλειδί για να το σφίγγω.

Και κάτι ακόμα. Βάλε ένα μικρό τρυπανάκι και δες αν γυρίζει έκκεντρα. Αυτό φοβάμαι και δεν έχω πάρει ένα και για το δικό μου δράπανο.

Τα κολωνάτα του Lidl θέλουν (σχεδόν) όλα αλλαγή του τσόκ. Αυτό που φοράνε είναι άθλιο.
Πάρτε ένα αυτόματο 16-άρι και ειπστε μια χαρά.
Δεν θυμάμαι όμως τον κώνο, νομίζω ΜΤ2 πρέπει να είναι.

Το τσοκ ειναι Β16
https://www.amazon.de/gp/product/B07M6VC72D/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Machine_taper

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Super! Εβαλα 1mm και γυρναει σουπερ!

Yπαρχει κουμπακι πανω δεξια στην γερμανικη ιστοσελιδα που σε παει στην αγγλικη γλωσσα.

Τα μεταφορικα ειναι ~8 ευρω. Στα βγαζει αφου προσθεσεις το προιον στο καλαθι, πατησεις μετα το εικονιδιο με το καλαθι και μετα πατησεις το κουμπακι 'proceed to checkout'

Ευχαριστώ. Δεν το είχα προσέξει.
Εμένα είναι το προηγούμενο μοντέλο με τις δύο τροχαλίες. Έχει άραγε το ίδιο τσοκ γιατί δεν ξέρω τι να επιλέξω Β16 ή ΜΚ2 ή κάτι άλλο.
Τα αυτόματα τσοκ σφίγγουν το ίδιο γερά με τα κλασικά;

Δεν το λες και φθηνό βέβαια. είναι κάτι το εξεζητημένο ή κάνω λάθος ;

Χθεσινο-απογευματινή παραλαβή από τον Χρήστου και εγώ, στο 2ο κατ/μα στο Ίλιον.

IMG-9506.jpg

IMG-9507.jpg

17
συμπαγής κατασκευή με μπόλικους και μεγάλους χώρους.
εντύπωση μου έκανε το κλείδωμα της κασετίνας και από τα πλάγια για περισσότερη ασφάλεια όταν την έχεις γεμάτη.
χρησιμεύει βέβαια και για να κουμπώνει και δεύτερη κασετίνα η μία πάνω στην άλλη.

Την εχω Γιωργο και ειναι ολα τα λεφτα....πολυ σκληρη και ανθεκτικη...με γειες...

Βάστα να μην σου πέσει μόνο κάτω....!

ε καλά. είπαμε είναι καλή αλλά εννοείται ότι πρέπει να είμαστε και προσεκτικοί, ειδικά όταν είναι φορτωμένη και βαριά.
λένε ότι αντέχει σε κτυπήματα αλλά προσωπικά δεν το πολυπιστεύω.

Κυριάκο σε πιστεύω γιατί έχω κι εγώ κάποια μικρότερη Stanley που βγαίνουν τα κουτάκια και με έχει βολέψει πολύ.

Έχω σκοπό να τη γεμίσω στο φουλ κυρ Κώστα

Να σου πω την πήρα για το χωριό γιατί έχω πολλά και διάφορα ψιλολόγια που ''ρένουν'' από δω κι από κει. κάτι στρυφώνια, ούπα, βίδες, παξιμάδια κ.λ.π.θα βρουν τη στέγη τους.