Tι παραλάβαμε σήμερα..

Οι Κυριακατικες παραλαβες ειναι πιο γλυκες καθως ειναι σπανιοτατες :)

Παραλαβη μεγγενης parkside δια χειρος Πανου τον οποιο και ευχαριστω θερμα που μεριμνησε καθως ελειπα εκεινες τις ημερες. Ηπιαμε και το καφεδακι μας!

Εδω η μεγγενη τοποθετημενη στον κυριο παγκο μεταξυ μιας σωληνομεγγενης στα αριστερα και μια ξυλινης μεγγενης στα δεξια.
48658256808_8a0c6d0d15_c.jpg

Η μεγγενη ειναι σουπερ, παρα πολυ περιποιημενη, μαντεμενια ~6 κιλα βαρος και περιστρεφομενη. Εχει 3 τρυπες για στερεωση σε παγκο και 3 βιδες με τα παξιμαδια τους.
Οι σιαγωνες εχουν 10εκ. μηκος, ειναι ατσαλινες και replaceable -αλλαζουν δηλαδη οταν χρειαστει. Ανοιγμα σιαγονων ~10.5εκ και στερεωνονται στο σωμα με δυο αλλενοβιδες.
Εχει ενσωματωμενο ενα αμονι με διασταση 7εκχ7εκ. το οποιο ειναι πολυ χρησιμο. Με τις εναλλαξιμες σιαγωνες η μεγγενη αυτη θεωρω οτι θα κρατησει δυο-τρεις ερασιτεχνικες ζωες.

ε καλά. είπαμε είναι καλή αλλά εννοείται ότι πρέπει να είμαστε και προσεκτικοί, ειδικά όταν είναι φορτωμένη και βαριά.
λένε ότι αντέχει σε κτυπήματα αλλά προσωπικά δεν το πολυπιστεύω.

Κυριάκο σε πιστεύω γιατί έχω κι εγώ κάποια μικρότερη Stanley που βγαίνουν τα κουτάκια και με έχει βολέψει πολύ.
Συγουρα θέλει προσοχή...Αλλά θεωρώ ότι από σύνηθες χτυπήματα αριστερα/δεξια δεν έχει προβλημα...επισεις σε βίαιες μετακινήσεις η απότομα ακουμπηματα με φορά δεν έχει δείξει ότι έχει θέμα...
Ένταξη άμα πέσει με φορά θα έχει θέματα όπως λέει και ο Κυρ...Αλλά δεν μασάει...
Εγώ την έχω πλήρες γεμάτη με βίδες και ουπα συν 2 κουτακιά με μετρα/φαλτσετες κοντά στα 3-4 κιλά συν βάρος και δεν έχει θέμα...
Όπως είπα και πιο πριν θεωρω οτι ειναι με το παραπανω βαλιτσακι αντοχής...οπουε γεμιζεις άφοβα...

Μιχάλη ωραία φενεται η μεγγενη... !!!

Μιχάλη ωραία η μέγγενη. καλά σφιξίματα. εγώ την πήρα αν θυμάσαι πριν καιρό που την είχε φέρει το Lidl. ακόμα δεν την έχω χρησιμοποιήσει να σου πω.
Όντως φαίνεται προσεγμένη. έκπληξη τα παξιμάδια που είναι ασφαλείας.

Κωστή πολύ σωστά αυτά που γράφεις. όλα έχουν ένα όριο (ακόμα και τα χτυπήματα) που δεν πρέπει να υπερβούν. μετά αρχίζουν τα προβλήματα..

Παραλαβεσ που έγιναν το καλοκαίρι ωσ συνήθως μαζεμένες για το δραπανοκατσαβιδο έχω μείνει έκπληκτος απο την δύναμη του το ποσο θα αντέξει δεν ξερο.
f728729184fb9bc9374407426237ea08.jpg
928ffca3de898e95613a4cfca7db0dd6.jpg
600bcde007726dbbae3fa336148b493b.jpg
7f4cccee188a18c9e3acaf6c51bae189.jpg

Στάλθηκε από το Hisense F17 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οι Κυριακατικες παραλαβες ειναι πιο γλυκες καθως ειναι σπανιοτατες :)

Παραλαβη μεγγενης parkside δια χειρος Πανου τον οποιο και ευχαριστω θερμα που μεριμνησε καθως ελειπα εκεινες τις ημερες. Ηπιαμε και το καφεδακι μας!

Εδω η μεγγενη τοποθετημενη στον κυριο παγκο μεταξυ μιας σωληνομεγγενης στα αριστερα και μια ξυλινης μεγγενης στα δεξια.
48658256808_8a0c6d0d15_c.jpg

Η μεγγενη ειναι σουπερ, παρα πολυ περιποιημενη, μαντεμενια ~6 κιλα βαρος και περιστρεφομενη. Εχει 3 τρυπες για στερεωση σε παγκο και 3 βιδες με τα παξιμαδια τους.
Οι σιαγωνες εχουν 10εκ. μηκος, ειναι ατσαλινες και replaceable -αλλαζουν δηλαδη οταν χρειαστει. Ανοιγμα σιαγονων ~10.5εκ και στερεωνονται στο σωμα με δυο αλλενοβιδες.
Εχει ενσωματωμενο ενα αμονι με διασταση 7εκχ7εκ. το οποιο ειναι πολυ χρησιμο. Με τις εναλλαξιμες σιαγωνες η μεγγενη αυτη θεωρω οτι θα κρατησει δυο-τρεις ερασιτεχνικες ζωες.

Να είσαι καλά Μιχάλη.
Ευχαριστώ για τον καφέ και για το αρτιότατο εργαστήριο που είδα!

Πολυ πραμα Κουλη, καλοδουλευτα να ειναι!

Το δραπανακι, αν το προσεξεις λιγο να μην παραζεστενεται σε μεγαλη διαρκεια λειτουργιας, η στο ζορι, μια χαρα θα παει.

Σασ ευχαριστώ συνάδελφοι φθηνά εργαλεία αλλά το μπάτζετ μέχρι εκεί φτάνει και προτεραιότητα για μένα έχει το ψάρεμα,ένα μικρό παγκοπριονο ακόμη και τέλος.Μιχαλη λεσ να μην το χρίσημοποιησω σε μπετόν η σίδερο θα καεί;

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπορεις να το χρησιμοποιησεις παντου το δραπανακι και σε μπετον και σε μεταλλο απλα να εχεις τον νου σου αν ζεσταθει αρκετα, να σταματησεις μεχρι να κρυωσει.

++++

Γυρισε ο καλος ο ταχυδρομος απο διακοπες και θυμηθηκε πρωι πρωι και μου εφερε το πακετακι της ομαδικης παραγγελιας!

Οι θηκες Βosch για λαμες σεγας/σπαθοσεγας, 2 μικρες και μια μεγαλη. Ξυλοτρυπανα alpen και CYL-9 multiconstruction με εξαγωνο στελεχος HEX.
48664163907_59bc123dfb_c.jpg

Οι λαμες σεγας παγκου, οι μετροταινιες και γυαλοχαρτα 50μμ δεν ειναι στην φωτο αλλα εχουν ερθει.

Ο καθενας ξερει τι εχει παραγγειλει, αρα οποτε θελετε περαστε για παραλαβη.

Last edited:
Ωραίες παραλαβές Μιχάλη.
Καλορίζικα σ' αυτούς που θα τα δώσεις.
Τα multiconstruction με εξαγωνο στελεχος HEX σφίγγουν κανονικά στα κλασικά δραπανοκατσάβιδα ; δεν έχουν κάποια μικρή απόκλιση κατά την περιστροφή ;

Eυχαριστω Γιωργο!

Ναι, τα τρυπανια ΗΕΧ μπορουν να σφιξουν κανονικα στα κλασσικα δραπανοκατσαβιδα χωρις καμμια αποκλιση. Αρκει να μπουν και να φωλιασουν σωστα βεβαια.

Πρωτη φθινοπωρινή παραλαβή...
Η πολυποθητη μικρη σπαθοσεγα μπαταριας 12v της Bosch απο το xristoueshop και τα τρυπανια CYL9 Multiconstruction με στέλεχος HEX από το Μιχάλη( για άλλη μια φορά ευχαριστώ ιδιαιτερος)
Η σπαθοσεγα πραγματικά είναι όλα τα λεφτά...μένει να την χρησιμοποιήσω...

https://i.postimg.cc/fWBqwcZg/20190902-181359.jpg

Για τα τρυπανια υσχιει αυτό που λέει ο Μιχάλης Γιώργο...δουλεύουν το ίδιο με τα απλά άρκει να μπουν και φωλιάσουν σωστά στην υποδοχή ενός παλμικο..
Τα προόριζω κύριος για το Stanley 18v και οχι τόσο για το 12v Bosch που δεν έχει την ίδια δυναμη...

Πρωτη φθινοπωρινή παραλαβή...
Η πολυποθητη μικρη σπαθοσεγα μπαταριας 12v της Bosch απο το xristoueshop και τα τρυπανια CYL9 Multiconstruction με στέλεχος HEX από το Μιχάλη( για άλλη μια φορά ευχαριστώ ιδιαιτερος)
Η σπαθοσεγα πραγματικά είναι όλα τα λεφτά...μένει να την χρησιμοποιήσω...

https://i.postimg.cc/fWBqwcZg/20190902-181359.jpg

Για τα τρυπανια υσχιει αυτό που λέει ο Μιχάλης Γιώργο...δουλεύουν το ίδιο με τα απλά άρκει να μπουν και φωλιάσουν σωστά στην υποδοχή ενός παλμικο..
Τα προόριζω κύριος για το Stanley 18v και οχι τόσο για το 12v Bosch που δεν έχει την ίδια δυναμη...

Στην υποδοχή ενός παλμικού Κώστα θα μπουν σωστά θες δεν θες. δεν υπάρχει περίπτωση λάθους γιατί κουμπώνουν με τον χαρακτηριστικό ήχο.
Το θέμα είναι όπως είπε κι ο Μιχάλης να μουν σωστά στα κλασικά δραπανοκατσάβιδα που σφίγγουν σε κυκλική κίνηση με το χέρι.
Πάντως τα τρυπάνια multiconstraction δεν νομίζω να προορίζονται για παλμικά. (εννοώ ότι τα παλμικά δεν είναι για να ανοίγουν τρύπες σε μπετόν ή μέταλλο) αν είμαι λάθος παρακαλώ διορθώστε με.

Για την παραλαβή σου αγαπητέ Κώστα ένα θα πω, ΖΗΛΕΥΩ !!!!!!
Καλοδούλευτη. περιμένουμε εντυπώσεις...

Καλοδουλευτο το σπαθοσεγακι Κωστη, με την εξαρα μπαταρια θα κοβεις ολη μερα!!

Τα HEX τρυπανακια μπορουν να μπουν σε παλμικο Γιωργο αλλα εγω θα τρυπουσα σκληρο ξυλο η μπετον μεχρι 6μμ και θα ημουν ιδιαιτερα προσεκτικος απο 8μμ και πανω, καθως η παλμικη κρουση στο ζορι μπορει να κανει ζημια σε non impact rated bits.