Tι παραλάβαμε σήμερα..

Χθεσινή παραλαβή από τον Κουνέλη. Άψογοι, δεν είχα ξαναψωνίσει από κει. Ευχαριστώ και το μέλος dpbampas για την ανάρτηση της προσφοράς!

gst-12v.jpg

Κώστα σ' ευχαριστώ! Λίγο που την έπαιξα χθες (χωρίς να κάνω κοπή) μου άρεσε πάρα πολύ το πιάσιμό της. Είχα εμπειρία μόνο με την κλασσική λαβή. Είχες δίκιο που έγραφες για την εργονομία αυτού του στυλ.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Εγώ έτσι που τα είπες σκέφτηκα στο κομπρεσεράκι που έχω να βάλω παράλληλα και ένα ψυγείου μονταρισμένο επάνω στον αεροθάλαμο και να δουλεύω 'όποιο θέλω κατά περίπτωση ...αλλά μάλλον δεν θα κάνει για τι ο θάλαμος είναι 50Lit.
Ή λες να κάνει δουλειά ??

Μια χαρά δουλειά θα κάνει.
Λίγο πιο αργά βέβαια, στο πρώτο γέμισμα θέλει υπομονή αλλά θα σου ανεβάςει πολύ άνετα την πιλεςη στα 8 bar. Μετά θα σε καλύψει σε ότι δουλειά θες να κάνεις εκτός από πιστόλι βαψίματος και συνεχόμενη χρήση.
Όταν βάφεις όμως δεν σε πολυνοιάζει ο θόρυβος του μοτέρ γιατί σίγουρα δεν θα βάφεις μέσα στο σπίτι.

Είναι ''πολλά τα αναλώσιμα Κώστα''. καλορίζικα όλα. σε περιμένει πολύ δουλειά μου φαίνεται..

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Γιάννη καλορίζικη η σέγα. πολύ την λιγουρεύομαι, αλλά επειδή έχω μια πράσινη Bosch με την κλασική λαβή και μιας και δεν είμαι της δουλειάς σφυρίζω αδιάφορα. Αν δεν είχα πάντως αυτήν θα έπερνα.

Επειδή από τήν σειρά επαναφορτιζόμενων εργαλείων Stihl Compact έλειπε τό αλυσοπρίονο Stihl MSA 140 (είχα το Stihl MSA 120) είπα να το τιμήσω σέτ μέ μπαταρία-φορτιστή,γιά νά είναι υπερπλήρης η σειρά Compact.

alyso110.jpg

alyso210.jpg

alyso310.jpg

alyso410.jpg

Παιδια καλοριζικα και καλοδουλευτα ολα.
Σας...ζηλευω πολυ, να ξερετε (περισσοτερο για τον χωρο και το χρονο που εχετε, παρα για τα εργαλεια), αλλα σας...καμαρωνω, ακομα περισσοτερο :)

Kαλοριζικα σε ολους συναδελφοι!

Γιαννη θαυμασια και ιδιατερα δυνατη για 12βολτη αυτη η σεγα της Bosch, φαινεται και η ποιοτητα απο μακρυα.
Υπαρχει ενας πολυ καλος και ευχρηστος οδηγος της σεγας (για ευθειες και για κυκλους) αλλα δεν θυμαμαι αν τον ειχα παρει εξτρα ειτε ηταν μεσα στο πακετο.
Κανει και στο 12βολτο δισκοπριονο της σειρας.

Δημητρη λαχταριστη η συλλογη των αρχοντοαλυσοπρίονων Stihl, καλοριζικο και το μικρο!!! Στα αλυσοπριονα μπαταριας εχει δηλαδη μονο των 20 και 40εκ λαμας, ετσι?

Παιδια καλοριζικα και καλοδουλευτα ολα.
Σας...ζηλευω πολυ, να ξερετε (περισσοτερο για τον χωρο και το χρονο που εχετε, παρα για τα εργαλεια), αλλα σας...καμαρωνω, ακομα περισσοτερο :)

Να σαι καλά,σε ευχαριστώ.

Τα πειραματα ειναι σκετη απολαυση Δημητρη!! Τι προσπαθουσες να κανεις με αυτη την κατασκευη?

Μιά κατασκευή αεικίνητου με μαγνήτες νά γυρνάει συνεχόμενα η τροχαλία.

Kαλοριζικα σε ολους συναδελφοι!

Δημητρη λαχταριστη η συλλογη των αρχοντοαλυσοπρίονων Stihl, καλοριζικο και το μικρο!!! Στα αλυσοπριονα μπαταριας εχει δηλαδη μονο των 20 και 40εκ λαμας, ετσι?

Σε ευχαριστώ Μιχάλη,τα αλυσοπρίονα μπαταρίας αυτά καί τά δύο έχουν λάμα 30 cm.

Ηλια καλοριζικα το υλικα και καλα τελειωματα!

Πραγματι, με ποια σκουπα θα δουλεψεις το συστημα αναρροφησης?

καλορίζικα τα σπέσιαλ εργαλεία σας κύριοι (Κώστα, Δημήτρη, Γιάννη) . Βαγγελη ξέχασα πως κάνουν διπλή παράθεση

karcher wd 6 p premium

Επειδή από τήν σειρά επαναφορτιζόμενων εργαλείων Stihl Compact έλειπε τό αλυσοπρίονο Stihl MSA 140 (είχα το Stihl MSA 120) είπα να το τιμήσω σέτ μέ μπαταρία-φορτιστή,γιά νά είναι υπερπλήρης η σειρά Compact.

Με γεια το καινούργιο Stihl-άκι σου. με τόσα που έχεις κλαδεύεις ολόκληρο δάσος !!

Χωρίς πλάκα τώρα, είναι ωραία μηχανήματα. το μόνο που μου ξινίζει είναι αυτό το λευκό χρώμα. βάλε μια άλλη ποιο γήϊνη απόχρωση. κλαδιά και κορμούς θα κόβεις όχι υφάσματα.