costas1965
AVClub Fanatic
Καλημέρα.
Αν & δεν το κατάλαβα πλήρως όλο το set ευχαριστώ κ. Babis & στα δύσκολα θα σε χρειαστώ......
Αν & δεν το κατάλαβα πλήρως όλο το set ευχαριστώ κ. Babis & στα δύσκολα θα σε χρειαστώ......
Καλημέρα, τον έσκισες τον γάτο πρωί πρωί...
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλοδουλευτα! Δεν είναι ποτέ αρκετοί οι σφιγκτήρες, έτσι;![]()
Εγώ έτσι που τα είπες σκέφτηκα στο κομπρεσεράκι που έχω να βάλω παράλληλα και ένα ψυγείου μονταρισμένο επάνω στον αεροθάλαμο και να δουλεύω 'όποιο θέλω κατά περίπτωση ...αλλά μάλλον δεν θα κάνει για τι ο θάλαμος είναι 50Lit.
Ή λες να κάνει δουλειά ??
Παιδια καλοριζικα και καλοδουλευτα ολα.
Σας...ζηλευω πολυ, να ξερετε (περισσοτερο για τον χωρο και το χρονο που εχετε, παρα για τα εργαλεια), αλλα σας...καμαρωνω, ακομα περισσοτερο![]()
Τα πειραματα ειναι σκετη απολαυση Δημητρη!! Τι προσπαθουσες να κανεις με αυτη την κατασκευη?
Kαλοριζικα σε ολους συναδελφοι!
Δημητρη λαχταριστη η συλλογη των αρχοντοαλυσοπρίονων Stihl, καλοριζικο και το μικρο!!! Στα αλυσοπριονα μπαταριας εχει δηλαδη μονο των 20 και 40εκ λαμας, ετσι?
Ηλια καλοριζικα το υλικα και καλα τελειωματα!
Πραγματι, με ποια σκουπα θα δουλεψεις το συστημα αναρροφησης?
Επειδή από τήν σειρά επαναφορτιζόμενων εργαλείων Stihl Compact έλειπε τό αλυσοπρίονο Stihl MSA 140 (είχα το Stihl MSA 120) είπα να το τιμήσω σέτ μέ μπαταρία-φορτιστή,γιά νά είναι υπερπλήρης η σειρά Compact.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.