Θεωρώ πως τα χρώματα τους είναι τέτοια ώστε να είναι εύκολος ο εντοπισμός τους στο περιβάλλον της φύσης!
Ακριβέστατα!
Θεωρώ πως τα χρώματα τους είναι τέτοια ώστε να είναι εύκολος ο εντοπισμός τους στο περιβάλλον της φύσης!
Ωρε εκλεκτο πραμα που σαλευει !!! Καλοριζικα Μπαμπη!
Βλεπω και κουπα καφε Dictum?)
Καλοδούλευτο το οργανάκι Μιχάλη, μουσικώνεσε βλέπω...
Εγώ πέρασα μια βόλτα σήμερα από το «φαρμακείο» να πάρω λίγο μάτι και κανένα «χάπι» καταπραυντικό.
Εκτός απ´ το μπλουζάκι πήρα ένα ψηφιακό μικρομετρητή για ρύθμιση μαχαιριών πλάνης 12,80 , ένα αλφαδάκι για μετρήσεις 45-60-90 μοιρών 12,90 , ένα κουτί 500 ml κερί πράσινο 12,90 και μερικά sets pepper mill με μανιβέλα και κάποια άλλα sets για κουτάκια αλατοπίπερου.
Τους μύλους και τα sets για το αλατοπίπερο (εκτός από δύο) δεν τα είχαν ετοιμοπαράδοτα και θα μου τα φέρουν στο σπίτι σε 1-2 μέρες.
Ήθελα και κάποια επιλεγμένα κομμάτια ξύλου αλλά ήταν τέτοια η τιμή που σκέφτηκα οτι μπ αυτά τα λεφτά ίσως είναι καλύτερα να πάρω πλάκες χρυσού.
Φωτογραφίες θα ανεβάσω στο καφενείο.
Αυτο το φαρμακειο ειναι απο τα αγαπημενα μου! Και μονο που βλεπεις την σακουλα,θελεις να ξοδεψεις εκει ,φιλε Μπαμπη θαυμαζω την αυτοσυγκρατηση σου!
Ωραιο η Καλιμπα Μιχαλη!
Για διακοπτακια ποιο φτηνα δοκιμασε στα μαγαζια στην Πλ.Καρυτση,( πισω απο την Σταδιου) εχει πολυ καλυτερες τιμες
Ωραια η Καλιμπα Μιχαλη!
Για διακοπτακια ποιο φτηνα δοκιμασε στα μαγαζια στην Πλ.Καρυτση,( πισω απο την Σταδιου) εχει πολυ καλυτερες τιμες
Από την Κίνα με αγάπη σε 22 ημέρες
2,13 14%OFF | 1 set Wooden pointers DIY creative wall clock hands 10 12 inch clock Walnut wood needle Quartz Clock replace part Accessories
Σπασμένο ήρθε??? έτσι χύμα σε ένα φάκελο??? :furious3:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.