Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σημερινη παραλαβη απο τα γραφεια των EΛΤΑ courier, που και καλα χτυπησαν το κουδουνι μου το Σαββατο πρωι στις 11:20 (ημουν σπιτι) αλλα μου ειπαν οτι δεν ημουν εκει..

Τhumb Piano, Καλιμπα, ενα αφρικανικης καταγωγης απλο μουσικο οργανο που βγαζει παρα πολυ μελωδικες νοτες.
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07KGB2D8R/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o05_s01?ie=UTF8&psc=1

49083992806_c8e1f374b9_c.jpg

Αν και θα μπορουσε να πουληθει σκετο το πιανακι, αυτο ερχεται με μια υφασματινη θηκουλα (της πλακας), καποια αυτοκολλητα για να κολληθουν αν θες στις νοτες, ενα σφυρακι για καλιμπραρισμα (χορδισμα) του οργανου, βιβλιαρακι εκμαθησης και επικαλυψη για τους αντιχειρες, 4 τεμαχια.

Η καλιμπα ειναι πολυ καλοφτιαγμενη και φινιρισμενη, απο ξυλο ακακιας που λενε οτι ειναι το πιο καταλληλο ξυλο και εχει διαστασεις 12χ20 εκατοστα. Παχος~3εκ.
49084197552_dbe0bc845d_c.jpg

Οποιος εχει τις εντελως βασικες γνωσεις πενταγραμμου, μπορει να παιξει αμεσα απλες μελωδιες και πιστευω οτι ειναι θεμα χρονου και λιγης εξασκησης για πληρη εξοικιωση.

Η τιμη ειναι τσαμπα για ενα ομορφο, παναλαφρο, ελαχιστο σε μεγεθος και μελωδικοτατο μουσικο οργανο.

Καλοδούλευτο το οργανάκι Μιχάλη, μουσικώνεσε βλέπω... :flipout:

Εγώ πέρασα μια βόλτα σήμερα από το «φαρμακείο» να πάρω λίγο μάτι και κανένα «χάπι» καταπραυντικό.
Εκτός απ´ το μπλουζάκι πήρα ένα ψηφιακό μικρομετρητή για ρύθμιση μαχαιριών πλάνης 12,80 , ένα αλφαδάκι για μετρήσεις 45-60-90 μοιρών 12,90 , ένα κουτί 500 ml κερί πράσινο 12,90 και μερικά sets pepper mill με μανιβέλα και κάποια άλλα sets για κουτάκια αλατοπίπερου.
Τους μύλους και τα sets για το αλατοπίπερο (εκτός από δύο) δεν τα είχαν ετοιμοπαράδοτα και θα μου τα φέρουν στο σπίτι σε 1-2 μέρες.
Ήθελα και κάποια επιλεγμένα κομμάτια ξύλου αλλά ήταν τέτοια η τιμή που σκέφτηκα οτι μπ αυτά τα λεφτά ίσως είναι καλύτερα να πάρω πλάκες χρυσού.
Φωτογραφίες θα ανεβάσω στο καφενείο.

Attachments

• 8844DEBD-8B83-4C48-A97B-ADD9E4C058DB.jpg
    8844DEBD-8B83-4C48-A97B-ADD9E4C058DB.jpg
    119.6 KB · Views: 189
  • 91ED3958-58E4-4AC5-A0CE-BF81E9ED226F.jpg
    91ED3958-58E4-4AC5-A0CE-BF81E9ED226F.jpg
    156 KB · Views: 192
Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ωρε εκλεκτο πραμα που σαλευει !!! Καλοριζικα Μπαμπη!

Βλεπω και κουπα καφε Dictum? :))

Δώρο για τους πελάτες Μιχάλη...
“But only once” είπε ο χλημίτζουρας.

Thanks man! Mαθαινουμε το game of thrones slowly slowly https://www.youtube.com/watch?v=XzSeCOOlGis

Μαγκιόρα παραλαβη απο ντοπιο καταστημα, μινι διακοπτης rocker οn/off δυο θεσεων.

49088525423_195c5c29a1_w.jpg

Ο λογος που ανεβαζω την συγκεκριμενη παραλαβη ειναι η τιμη του διακοπτη!
Κοιταγα στο διαδικτυο για να δω ποσο περιπου κοστιζει o συγκεκριμενος τυπος και μεγεθος και ειδα τιμες απο 33 λεπτα στο skroutz. Απο Amazon, 35 λεπτα ΜΕ τα μεταφορικα!!

Παω στο ντοπιο ηλεκτρολογικο καταστημα ετοιμος να δωσω μεχρι και ενα ευρουδακι για τον διακοπτη, λογω βορειων προαστειων :))
Οταν ακουσα 2.5 ευρω (δυο ευρω και πενηντα λεπτα:) ευχαριστησα ευγενικα τον μαστορα και απεσυρθην προβληματισμενος και ολιγον τσαντισμενος που θα επρεπε να παω αλλου.
Ευτυχως υπηρχε κοντα και ενα μαγαζακι ηλεκτρονικων οπου η τιμη ηταν 1 ευρω οποτε πηραμε τον διακοπτη καθως η τιμη ηταν λογικα υψηλη για ενα τεμαχιο που oυσιαστικα κοστιζει 3-4 σεντσακι του δολλαριου αν παρεις απο κινα ποσοτητες 5-20 τεμαχια και ακομα φτηνοτερα απο 20+ τεμαχια.

Παντως δεν περιμενα ποτε να ακουσω τετοια τιμη, 2.5 ευρω, για εναν τσιπικο κινεζικο διακοπτη ευτελους αξιας και πραγματικου κοστους ελαχιστων λεπτων.
For the record, παρηγγειλα απο το amazon Αγγλιας μια εικοσαδα παρομοιους διακοπτες με συνολικο κοστος 6 λιρες (3.99+1.99μεταφορικα), 35 λεπτα το τεμαχιο.

Καλοδούλευτο το οργανάκι Μιχάλη, μουσικώνεσε βλέπω... :flipout:

Εγώ πέρασα μια βόλτα σήμερα από το «φαρμακείο» να πάρω λίγο μάτι και κανένα «χάπι» καταπραυντικό.
Εκτός απ´ το μπλουζάκι πήρα ένα ψηφιακό μικρομετρητή για ρύθμιση μαχαιριών πλάνης 12,80 , ένα αλφαδάκι για μετρήσεις 45-60-90 μοιρών 12,90 , ένα κουτί 500 ml κερί πράσινο 12,90 και μερικά sets pepper mill με μανιβέλα και κάποια άλλα sets για κουτάκια αλατοπίπερου.
Τους μύλους και τα sets για το αλατοπίπερο (εκτός από δύο) δεν τα είχαν ετοιμοπαράδοτα και θα μου τα φέρουν στο σπίτι σε 1-2 μέρες.
Ήθελα και κάποια επιλεγμένα κομμάτια ξύλου αλλά ήταν τέτοια η τιμή που σκέφτηκα οτι μπ αυτά τα λεφτά ίσως είναι καλύτερα να πάρω πλάκες χρυσού.
Φωτογραφίες θα ανεβάσω στο καφενείο.

Αυτο το φαρμακειο ειναι απο τα αγαπημενα μου! Και μονο που βλεπεις την σακουλα,θελεις να ξοδεψεις εκει ,φιλε Μπαμπη θαυμαζω την αυτοσυγκρατηση σου!

Ωραιο η Καλιμπα Μιχαλη!
Για διακοπτακια ποιο φτηνα δοκιμασε στα μαγαζια στην Πλ.Καρυτση,( πισω απο την Σταδιου) εχει πολυ καλυτερες τιμες

Αυτο το φαρμακειο ειναι απο τα αγαπημενα μου! Και μονο που βλεπεις την σακουλα,θελεις να ξοδεψεις εκει ,φιλε Μπαμπη θαυμαζω την αυτοσυγκρατηση σου!

Ωραιο η Καλιμπα Μιχαλη!
Για διακοπτακια ποιο φτηνα δοκιμασε στα μαγαζια στην Πλ.Καρυτση,( πισω απο την Σταδιου) εχει πολυ καλυτερες τιμες

Μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα, είναι νωρίς ακόμα ..................................:flipout:

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ωραια η Καλιμπα Μιχαλη!

Ευχαριστω Γιωργο, προτιμω να μην κατεβαινω καθολου Αθηνα. Το 95+% των εργαλειων και αναλωσιμων, τα εχω παραλαβει ταχυδρομικως!

Για τα διακοπτακια δεν νομιζω να αξιζει την ταλαιπωρια να κατεβεις Αθηνα αφου με 35 λεπτα το τεμαχιο ερχονται στην πορτα του σπιτιου σου.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Από την Κίνα με αγάπη σε 22 ημέρες
2,13 14%OFF | 1 set Wooden pointers DIY creative wall clock hands 10 12 inch clock Walnut wood needle Quartz Clock replace part Accessories

Σπασμένο ήρθε??? έτσι χύμα σε ένα φάκελο??? :furious3:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σπασμένο ήρθε??? έτσι χύμα σε ένα φάκελο??? :furious3:

Ήταν μέσα σε πλαστικό κουτάκι διάφανο όπως όλοι οι δειχτες που έχω παραλάβει. Ο φάκελος σκιστηκε στο άνοιγμα & είναι σε φάκελο με..... τις γνωστές φουσκάλες.
Έχω δει & χειρότερες συσκευασίες από εκεί.
Το σπάσιμο προήλθε στον ένα δείκτη από δικό μου λάθος.

40 ρουλεμάν U groove από τα βάθη της Ασίας στην υπερτιμη των 3 . Για κάποιο λόγο στην συναλλαγή με το PayPal είχα ένα κουπόνι 6 και έτσι από 9 πλήρωσα μόνο 3 . Έκαναν ένα μήνα ακριβώς να έρθουν. Και προορίζονται για πειραματική κατασκευή cnc .
Είμαι περίεργος πόσο θα μου κόστιζαν από Ελλάδα...
28b0d6703c88509db95700e696df7ed5.jpg