AGROTISS
Supreme Member
Καλά φαίνονται, φθηνά είναι, (αν και δεν γνωρίζω σε τι τιμές παίζουν), ελπίζω να σε καλύψουν ποιοτικά.
Καλοδούλευτα Μάϊκ
Καλοδούλευτα Μάϊκ
Ευχαριστώ Κώστα και εσύ καλές δημιουργίες.Καλοδούλευτα & καλές κατασκευές ikulias.

Καλησπέρα!με τι σκούπα θα το δουλέψεις το κυκλωνικο?Καλορίζικα σε όλους. Μιχάλη σκέτο οφθαλμόλουτρο τα εργαλεία σου. Αγορά σωληνώσεων για το κυκλωνικό και μερικά μπιχλιμπιδάκια ( γωνίες).
Σήμερα ολοκληρώθηκε γι αυτό θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον κ.Babis K. διότι χωρίς τη δική του βοήθεια δε θα ήταν δυνατή αυτή η παραλαβή..
https://i.postimg.cc/023mbZyS/IMG-0278.jpg
εντελώς αθόρυβο (πολύ σημαντικο για μένα λόγω εργαστηρίου) και καλύπτει στο 100% τις ανάγκες μου δηλαδή φύσημα/κάρφωμα/αερογράφο και προσεχώς pressure pot οπότε τι αλλο να ζητήσει κανείς..Με το καλό. Για πες κάτι παραπάνω............
Πως, τι & γιατί!![]()
Ξέρω ακόμα έναν που θα ζητάει...Μην τα λες αυτά... Θα ζητάει κι ο Κυριάκος...![]()
Ξέρω ακόμα έναν που θα ζητάει...![]()
![]()
![]()
Αφού από σένα ζητάνε, μάλλον εσύ έχεις πολλές γνωριμίες...Πολλές γνωριμίες έχεις...![]()
Βάλτε κάνα link μπας & ζηλέψουμε. Το εντελώς αθόρυβο κάνει όμορφο θόρυβο στα αυτιά μου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.