Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα σε όλους. Μιχάλη σκέτο οφθαλμόλουτρο τα εργαλεία σου. Αγορά σωληνώσεων για το κυκλωνικό και μερικά μπιχλιμπιδάκια ( γωνίες).

Attachments

• 20191114_120210.jpg
    20191114_120210.jpg
    101.7 KB · Views: 209
  • 20191114_120448.jpg
    20191114_120448.jpg
    105.3 KB · Views: 209
  • 20190115_110210.jpg
    20190115_110210.jpg
    61.2 KB · Views: 209
IMG_20191114_163535.jpgIMG_20191114_162153.jpg
Το πρώτο είναι σιλικονούχος αρμός που αντικατέστησε τον αρμό γύρω από τη μαντεμένια μπανιέρα μου. Μαζί με ταινία χάρτου μπλε και ένα κοπίδι μοκέτας/φαλτσέτα stanley (δεν είχα) για να κόβω ταινία, δέματα και την περιττή σιλικόνη. Αυτά πριν λίγο καιρό.

Και το δεύτερο είναι ένα μέτρο που μου έκανε χτες δώρο η γυναίκα μου (ενώ της είπα ο,τι περιμένω ένα άλλο). Κλάση δε γράφει, παχύ είναι, βαρύ σχετικά και στιβαρό. Λυγίζει αρκετά η ταινία και ζορίζει στις μετρήσεις. Διαθέτει κουμπί απασφάλισης κάτω, και έναν στιφό διακόπτη lock. Μέτριο μέτρο με λευκή ταινία από νάϋλον, αρκετά παχιά και ματ υφής. Φαίνεται και η συσκευασία του πιο πίσω (αρκετά φτηνή κινεζοΕλληνικη).

Για το τέλος άφησα την ΤΑΙΝΙΑΡΑ Fisco κλάσης Ι (!!!) από το φίλτατο Νίκο που τον υπερυαχριστώ πολύ!!! Να είσαι καλά συμφορουμίτη. Πολύ ωραία και ζεστή η κοινότητά μας. :grinning-smiley-043
Η ταινία έχει εργονομικό σχεδιασμό, πολύ ωραία εμφάνιση και εξαιρετικό χρώμα. Λειτουργικά είναι άψογη και έχει πολλές καινοτομίες. Αν προσέξετε έχει ένα πελματάκι πίσω που ανοιγοκλείνει. Αυτό μαζί με το μήκος του κελύφους είναι 10cm ή 100mm (όπως γράφει). Υποθέτω για κάποιον που θέλει 10cm κοπές κ.λ.π βολεύει κάργα! Η ταινία είναι ευκολοδιάβαστη και στην άκρη έχει πλαστικό (εξαιρετικής ποιότητας) γάντζο που σχεδόν βεντουζάρει σε mat επιφάνειες. Το χρώμα της θαμπό κιτρινοπράσινο και ωραίο στο μάτι. Πρακτικά είναι σε τέλεια κατάσταση αφού το ψεγάδι που ανέφερε ο Νίκος, μου πήρε 2-3 λεπτά να το προσέξω. Τίποτα το σοβαρό! Το κλίπ ζώνης πολύ ποιοτικό αν και πλαστικό. Η WURTH στη δουλειά αν και κλάσης II είναι ισάξια μεν αλλά όχι πιο classy δε. Super top ταινία που εκτιμάς μόνο αν την ανοίξεις και κάνεις την πρώτη σου μέτρηση. Και πάλι ευχαριστώ φίλε Νικό a.k.a Amsen...

Καλοριζικα και ενα μπραβο και στον Νικο (Amsen)!

Οπως διαπιστωσες και εσυ, ετσι διαπιστωσα και εγω οτι οι ατιμες οι επωνυμες μετροταινιες εχουν πραγματικα διαφορετικη αισθηση απο τις απλες:)
Αν σου αρεσε η προσεγμενη ποιοτητα της Fisco, θα σου αρεσαν και οι Milwauke, Facom και Μακιτα, που κατα την γνωμη μου ενα κλικ παραπανω σε ποιοτητα κατασκευης και αισθηση.

Καλορίζικα σε όλους. Μιχάλη σκέτο οφθαλμόλουτρο τα εργαλεία σου. Αγορά σωληνώσεων για το κυκλωνικό και μερικά μπιχλιμπιδάκια ( γωνίες).
Καλησπέρα!με τι σκούπα θα το δουλέψεις το κυκλωνικο?

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σήμερα ολοκληρώθηκε γι αυτό θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον κ.Babis K. διότι χωρίς τη δική του βοήθεια δε θα ήταν δυνατή αυτή η παραλαβή..
https://i.postimg.cc/023mbZyS/IMG-0278.jpg

Με το καλό. Για πες κάτι παραπάνω............
Πως, τι & γιατί! :flipout:

Με το καλό. Για πες κάτι παραπάνω............
Πως, τι & γιατί! :flipout:
εντελώς αθόρυβο (πολύ σημαντικο για μένα λόγω εργαστηρίου) και καλύπτει στο 100% τις ανάγκες μου δηλαδή φύσημα/κάρφωμα/αερογράφο και προσεχώς pressure pot οπότε τι αλλο να ζητήσει κανείς..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πολλές γνωριμίες έχεις... :flipout:
Αφού από σένα ζητάνε, μάλλον εσύ έχεις πολλές γνωριμίες...

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βάλτε κάνα link μπας & ζηλέψουμε. Το εντελώς αθόρυβο κάνει όμορφο θόρυβο στα αυτιά μου.

Τι link θες βρε;
1. Βρίσκεις ένα μοτέρ ψυγείου από τα παλιατζίδικα που να δουλεύει.
2. Αγοράζεις ένα κανονικό κομπρεσέρ μικρής χωρητικότητας κι αντικαθιστάς το μοτέρ του και τον κομπρέσορα με το μοτέρ ψυγείου..
So simple.
Κι έτσι έχεις ένα εντελώς αθόρυβο κομπρεσέρ και σου έχει μείνει κι ένα ολοκαίνουριο μοτέρ 1 HP μαζί με τον κομπρέσορα που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε κάποια άλλη κατασκευή, πχ τριβείο.
Εγώ όταν ήθελα να φτιάξω το τριβείο μου κι έψαχνα για καινούριο μοτέρ 1 HP μου ζήταγαν 85 . Τώρα το έχω τσάμπα.
Αν υπολογίσεις και πιεσοστάτες-μανόμετρα-βαλβίδες κλπ καταλαβαίνεις οτι η όλη φάση, εκτός από λειτουργική, είναι και πολύ συμφέρουσα.

Εγώ έτσι που τα είπες σκέφτηκα στο κομπρεσεράκι που έχω να βάλω παράλληλα και ένα ψυγείου μονταρισμένο επάνω στον αεροθάλαμο και να δουλεύω 'όποιο θέλω κατά περίπτωση ...αλλά μάλλον δεν θα κάνει για τι ο θάλαμος είναι 50Lit.
Ή λες να κάνει δουλειά ??