Tι παραλάβαμε σήμερα..

Με γεια Μιχάλη. καλές επισκευές.

Εγώ από τέτοιου είδους κονιάματα έχω δοκιμάσει το Durocret plus της Isomat. καλό αλλά αργεί πολύ να στερεοποιηθεί.
Για πες μας εντυπώσεις σχετικά με την εφαρμογή και το χρόνο πήξης αυτού του προϊόντος.

Ευχαριστω συναδελφοι!!

Ναι Γιωργο, οπωςδηποτε θα πω εντυπωσεις, να φτιαξει λιγο ο καιρος και θα κανω καποια μερεμετια στον κηπο που θελω.
Και εγω ειμαι περιεργος για την ταχεια πηξη η οποια σε πολλες περιπτωσεις ειναι ευλογια! Ειδικα οταν κανεις μικρομερεμετια οπου δεν σε πειραζει να στεγνωσει γρηγορα η λασπη.

Παντως ολα χρειαζονται, και της ταχειας πηξεως και της κανονικης πηξης και αλλα ειδη κονιαματων για αλλες χρησεις. Ευτυχως ειναι φτηνα και μπορεις να στοκαρεις αρκετα ειδη :)

Καλορίζικα Μιχάλη...
Εγώ από τέτοιου είδους κονιάματα έχω δοκιμάσει το Durocret plus της Isomat. καλό αλλά αργεί πολύ να στερεοποιηθεί.

Γιώργο το συγκεκριμένο δεν είναι ταχείας πήξεως αλλά πιο ενισχυμένο σε σχέση με το απλό...εχει περισσοτερες ινες και τσιμεντο..αρα δεν μπορεί να συγκριθει με αυτό του leroy..

Εάν και δεν ξέρω το υλικό από το leroy θα ήθελα να έχω μια άποψη...

Καλησπέρα κύριοι, κρατάμε γερά.
Sikaflex για επισκευή κεραμιδιου
Διαφορά κατσαβιδακια νάνοι
Ψαλίδι γενικής χρήσης Facom.
a2643ed9c95f7caae4ffa1060a16ad61.jpg

Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

18,50 το πήρα. Βλέπω γενικά στο skroutz και παίζει 1-2 ευρώ χαμηλότερα.

Καλοριζικα Γιωργο.

Ειναι φανταστικα αυτα τα ψαλιδια γενικης χρησης της facom και σχετικα φτηνα. Αξιζουν τα λεφτα τους!

Προσφατα παρηγγειλα και ενα κανονικο ψαλιδι της Μilwaukee καθως χρησιμοποιω παρα πολυ συχνα τετοιου ειδους ψαλιδια.

https://toolpoint.gr/product/milwau...BfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

Bγαινουν διαφορα παρομοια μοντελα με μικροδιαφορες, αυτο ειναι το 48224044.

Εαν ειναι το ατσαλι του καλο (και η γεωμετρια βεβαια της λαμας) για να μπορει να ακονιζεται σωστα ωστε να κοβει ακομα και μαλακα υφασματα, θα ειναι ο,τι πρεπει.

Μεχρι στιγμης το τελειο ψαλιδι που εχω βρει, ειναι ενα αμερικανικο παρομοιου μεγεθους, κατασκευης 1960s που ειχε φερει ο πεθερος οταν ταξιδευε.

χα χα χα μαστορεύω αλλά χωρίς ψαλίδια !!

Πέρα απ την πλάκα, έχω ένα του ΙΚΕΑ γύρω στα 6,5 με 7 το είχα πάρει. ξυρίζει το άτιμο. ότι κι αν του ζήτησα να κόψει δεν μου είπε οχι.
δεν έχω κόψει και λαμαρίνα βέβαια..
Από κάτι άλλα που είχα πιο σκληροτράχηλα και με πολύ παραπάνω χρήματα ήταν κατώτερα των περιστάσεων.

Μιχαλη τι μεταφορικα σε χρεωσε και πως εκανες την παραγγελια? Τηλεφωνικα η στο νετ?

3.5 ευρω κοστιζουν τα μεταφορικα απο το Leroy Merlin. Η πληρωμη γινεται μονο με πιστωτικη καρτα. Οχι αντικαταβολη, οχι paypal.

Eαν το βαρος της παραγγελιας ειναι περαν ενος οριου, πιστευω πανω απο 5-6 κιλα, η χρεωση για τα μεταφορικα γινεται 8.5 ευρω.
Το τσουβαλακι με το κονιαμα ηταν 5 κιλα και με χρεωσε 3.5. Θυμαμαι οτι ειχα βαλει και δευτερο τσουβαλι απο το απλο 5κιλο τσιμεντοκονιαμα και μου αυξησε τα μεταφορικα.

Επισης να πω οτι ο χρονος παραδοσης μεχρι σημερα που παρελαβα ηταν 5-6 εργασιμες. Τωρα βλεπω οτι το Leroy δινει 15 εργασιμες για παραγγελιες μεσω ιντερνετ.

Καλοριζικα Γιωργο.

Ειναι φανταστικα αυτα τα ψαλιδια γενικης χρησης της facom και σχετικα φτηνα. Αξιζουν τα λεφτα τους!

Προσφατα παρηγγειλα και ενα κανονικο ψαλιδι της Μilwaukee καθως χρησιμοποιω παρα πολυ συχνα τετοιου ειδους ψαλιδια.

https://toolpoint.gr/product/milwau...BfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

Καλορίζικο Μιχάλη...
Λένε αυτά τα ψαλιδάκια και μάλιστα σε βγάζουν από δύσκολες καταστάσεις...
Φαντάζομαι δεν θα ενδικνυεται για λαμαρίνα αλλά μια δοκιμή θα πείσει εαν ναι η οχι.!!!

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικο Μιχάλη...
Λένε αυτά τα ψαλιδάκια και μάλιστα σε βγάζουν από δύσκολες καταστάσεις...
Φαντάζομαι για λαμαρίνα δεν θα κάνει αλλά μια δοκιμή θα πείσει...!!!

To Facom γενικης χρησης ψαλιδι κανει για λαμαρινα 0.5μμ και για αλουμινιο εως 1μμ.

Τα αλλο ψαλιδι που εβαλα της Μilwaukee καθως και το αντιστοιχο που εχει η Facom δεν κοβουν, η τουλαχιστον ειναι κριμα να τα βαλεις να κοψουν εστω και τα 0.2μμ αλουμινιου που λενε τα specs.

Παραλαβων συνέχεια κύριοι!

1. Σωληνάκια καυσίμου σιλικόνης για αλλαγή των κυκλωμάτων σε διάφορα εργαλεία κήπου.
2. Ματσολα 450gr
3. Καλέμι ίσιο
4. Ένα αγαπημένο εργαλείο gardena για τη συλλογή κήπου.
5. Ένα ψαλίδι gardena για τη συλλογη κήπου.

Δεύτερη παραλαβή ψαλιδιου σήμερα ,@AGROTISS δείξε επιείκεια φίλε, χαχαχα.
42d9178b61e218484ac8b8caf072aded.jpg