Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μα τι πάθατε όλοι με τα ψαλίδια σημερα;;:huh2:

Και που να δείς τι θα γίνει σε λίγες μέρες που θα θέλουν όλοι κούρεμα. :flipout:

Ωχ για κούρεμα δεν έχω όντως !
b90c405e52b2c014ce50cdcb7524a343.jpg

Για τριμάρισμα κατι γινεται:flipout:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kαλα ειναι τα ψαλιδια χειρος αλλα δεν βλεπω ψαλιδια μπαταριας Γιωργο.. :)))

Μπαμπη σωστα το λες, εγω ηδη θελω κουρεμα!!
Εχω κατι ψαλιδια ειδικα, με κενα στις λαμες, του πατερα μου που ειχε στα βαπορια και κουρευοταν μονος του, θα του πω να δοκιμασει να με κουρεψει! Η να με μαθει καλυτερα!!

Σημερινή παραλαβή :

2 καρούλια μεσινέζα 55 μέτρα 2,7 mm Stihl CF PRO
2 καρούλια μεσινέζα 20 μέτρα 1,6 mm στρογγυλή Stihl
1 Σφικτήρα Stihl γιά τηλεσκοπικό σωλήνα

Ο Σφικτήρας είναι ένα χρήσιμο αξεσουάρ γιά τα τηλεσκοπικά κονταροαλυσοπρίονα καί τηλεσκοπικά μπορντουροψάλιδα Stihl,η χρήση του είναι γιά νά δένεται επάνω του ο αορτήρας ώμου,καί πηγαίνοντας τόν σφικτήρα εύκολα πέρα-δώθε κουμπώνοντας σάν μανταλάκι να μπορούμε εύκολα να το κρατάμε τό εργαλείο οριζόντια ζυγισμένο όταν περπατάμε,η να μήν το αφήνουμε κάτω γιά να μπορούμε να ανοίξουμε τήν προέκταση,καί επίσης να βρίσκουμε τήν καλύτερη ισορροπία του εργαλείου επάνω μας για να μήν μας κουράζει.Γιατί ο κρίκος γιά αορτήρα πού έχει τό μηχάνημα άν παρατηρήσετε είναι μπροστά στήν σκανδάλη του μηχανήματος,καί τό κέντρο βάρους είναι τελείως ανισομερές καί ειδικά όταν ανοιγει η προέκταση στά 4 μέτρα.

cf110.jpg

cf210.jpg

cf310.jpg

cf410.jpg

Πολύ μεσινέζα βλέπω, τόσο πολύ δουλειά έπεσε ; αλήθεια με τη χρήση που κάνεις πόσο χρόνο περίπου σου κρατάει ;
Καλές εργασίες φίλε Δημήτρη.-bye-

Καλοδουλευτα!!

Πολυ χρησιμο το σφιγκτηρακι Δημητρη!

Τι διαμετρο εχει το κονταρι της Stihl? Θα παω να τσεκαρω το συστημα που εχει το δικο μου κονταροπριονο και αν δεν βολευει θα σου πω να μου παρεις και μενα ενα σφιγκτηρακι, εαν βεβαια ταιριαζει στο δικο μου.

Πολύ μεσινέζα βλέπω, τόσο πολύ δουλειά έπεσε ; αλήθεια με τη χρήση που κάνεις πόσο χρόνο περίπου σου κρατάει ;
Καλές εργασίες φίλε Δημήτρη.-bye-

Σέ ευχαριστώ Γιώργο
Ανάλογα τήν δουλειά Γιώργο δέν έχουν στάνταρ,αλλά σίγουρα τώρα τήν Ανοιξη περισσότερο από άλλες εποχές.
Περίμενα καί σχόλιο γιά τό αγαπημένο σου πουλοβεράκι ! Αλλά ευτυχώς δέν τό πρόσεξες. :flipout: -bye-

Καλοδουλευτα!!

Πολυ χρησιμο το σφιγκτηρακι Δημητρη!

Τι διαμετρο εχει το κονταρι της Stihl? Θα παω να τσεκαρω το συστημα που εχει το δικο μου κονταροπριονο και αν δεν βολευει θα σου πω να μου παρεις και μενα ενα σφιγκτηρακι, εαν βεβαια ταιριαζει στο δικο μου.

Σέ ευχαριστώ Μιχάλη.
Δέν νομίζω να κάνει γιατί στό μαύρο υλικό πού πιάνει καί βεντουζάρει είναι σκληρό αντιολισθητικό σάν αφρώδες υλικό αλλά πολύ σκληρότερο γιά να μήν γλυστράει καί τό χέρι,άν πάει πιό δεξιά εκει πού είναι τό αλουμίνιο δέν βεντουζάρει,πάει "χάρχαλο" ,άν καί δέν χρειάζεται να πηγαίνει πιό δεξιά από τό αφρώδη υλικό στό σκέτο αλουμίνιο γιατί μέχρι εκεί είναι το σωστό ζύγισμα.Ο δέ σωλήνας αλουμινίου πρέπει να είναι κάπου Φ32 μέ τό μάτι βέβαια.

cf510.jpg

Καλοριζικα Δημήτρη!
Μερικές σημερινές παραλαβές και από εδώ
16cdfa19284f56df9eacdadc5dbf9b2b.jpg

2206a81769a4b98c5df5488523649d5c.jpg

Τα πολύμπριζα θα αντικαταστήσουν 2 ίδιας μάρκας που ήταν triporate αυτά που παίρνουν φις από Κίνα Αυστραλία Αμερική UK
Πολύ βολικά για όσους έχουν πολλές κινεζικές συσκευές αλλά δεν δουλεύει η γείωση
Οι λάμπες θα χρησιμοποιηθούν ως απλές WiFi με το MiHome
Η μπαταρία χτυπήθηκε από δημοπρασία στο ebay DE στα 71 + 12 μεταφορικά
Τέλος τα καραφάκια είναι για το καρφωτικο της parkside type 47 16mn

https://www.banggood.com/LDNIO-5V-3...p-1091697.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B009F8U65W/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s01?ie=UTF8&psc=1

Γιώργο σέ ευχαριστώ,επίσης ωραία καί χρήσιμα όλα,καλοδούλευτα νά είναι :a0210:

Τα καρφάκια από amazon.uk πόσο καιρό έκαναν νά έρθουν από Αγγλία ? Γιατί φαντάζομαι από 8-14 μέρες πού έκαναν να έρθουν πρίν τής κορονοιοκατάστασης τώρα θά κάνουν ίσως καί πάνω από 1 μήνα.
Εδώ παραγγελία από Αθήνα σέ Αθήνα καί κάνουν νά έρθουν πάνω από 10 ημερολογιακές μέρες,μέ τό φόρτο εργασίας.

Ευχχαριστω Δημήτρη
Παραγγελία 26 Μαρτίου με το απλό ταχυδρομείο και τα έφερε ο ταχυδρόμος
Το κουφό είναι ότι η παραγγελία είχε ακόμα κάτι δίχαλα που τα έχει expected tomorrow ! :idea:
Για παραγγελίες εσωτερικού άστο καλύτερα αν έρθουν σε 10 εργάσιμες κάνουμε πάρτι! :BDGBGDB55:
Εμένα έχει φύγει παραγγελία απο Ρόδο 3 Απριλίου και ακόμα η speedex δεν την έχει περάσει στο tracking

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σέ ευχαριστώ Γιώργο
Ανάλογα τήν δουλειά Γιώργο δέν έχουν στάνταρ,αλλά σίγουρα τώρα τήν Ανοιξη περισσότερο από άλλες εποχές.
Περίμενα καί σχόλιο γιά τό αγαπημένο σου πουλοβεράκι ! Αλλά ευτυχώς δέν τό πρόσεξες. :flipout: -bye-

Όντως μου ξέφυγε. με παραπλάνησε η σκιά σου. :flipout:

-----------------------------------------------------------------------------------

Με γεια τις καινούργιες παραλαβές Γιώργο. και έπεται συνέχεια απ ότι κατάλαβα...

Ευχαριστώ Γιώργο
Όντως δεν έβαλα τα τελευταία
Τα έφερε το βανάκι του καταστήματος
Ανδρέου Μονωσεις κτλ

46de6393fb0c8142861195b9f62a829b.jpg

https://www.andreoy.gr/ergaleia-sim...gkyrosi/fast-fix-8tmch-agkistro-toichou-lefko

https://www.andreoy.gr/domika-ylika...ika/repair-pad-fixit-10tem-gaza-epidiorthosis

https://www.andreoy.gr/diakosmisi-e...amson-c-250x400mm-gonia-stirixis-rafiou-lefko

Και η αναμονή συνεχίζεται

Kαλοριζικα και τα υπολοιπα Γιωργο.

Χρησιμα, καλα και καινοτομα προιοντα απο την Fischer οπως η γαζα επιδιορθωσης και τα γαντζακια. Τα ουπατ βεβαια, αλλη κλαση ποιοτικα.

Καλοριζικα τα επραματουδια σας!
Ψωνιστε τωρα που μπορειτε, βαλτε και καμια κοσερβα μαζι...