Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σημερινη παραλλαβη ενας Bormann pro εκκεντρος περιστροφικος αλοιφαδος απο το τοπικο χρωματοπολειο στα 99 ευρω...ημουν αναμεσα σε αυτον και το Bulle αλλα επικρατησε η 5 χρονων εγγυηση....
https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=17734 (τυχαιο link)

Ηρθε σε βαλιτσα με μια γουνα και σφουγγαρι.....θα το δουμε στην πραξη....

Ενδιαφέρον.. Καλορίζικο..
Ενημέρωσε για κραδασμούς όταν τον δοκιμάσεις

Ευχαριστω παιδες....

Νικολα με το αντικειμενο δεν εχω πολλα-πολλα..παρα μονο κατι αλοιφες παλιες της 3Μ και εναν αλοιφαδορο απλο της Einhell...που ολο και κατι εκανα...

Μιχαλη και Γιωργο πραγματι τα χρωματα μοιαζουν με Bosch...λες να το βαφτησουμε Μιχαλη μιας και δεν εχει..;:2thumb22sup:

Αντωνη με την πρωτη ευκαιρια θα αναφερω...φενεται εκ πρωτης οψεως ωραιο και στιβαρο μηχανημα και μαλιστα αθωρυβο σε πρωτη λειτουργια....παρολο που το βαρος ειναι κοντα στα 3+ κιλα...

Μόλις είδα ότι έχει 150αρι backplate.. Οπότε αν το έπαιρνα (ασχολιομουν παλιά με το άθλημα) θα χρειαζόμουν και ένα 5ιντσο backplate για να μπαίνουν τα σφουγγάρια μου

Οι περισσοτεροι αλοιφαδοροι ειναι 150αρηδες και 180αρηδες....οποτε εκει παιζουν τα περισσοτερα αναλωσιμα απο οτι ειδα...
Επιπροσθετα θα παρω ενα εξτρα σφουγγαρι για αρχικο απλωμα,μια γουνα ακομη και φυσικα εναν πυλο καθαρισματος..για αρχη θα ειμαι κομπλε....Αλοιφες(χοντρη/μαλακια) προς ωρας εχω...

https://www.skroutz.gr/s/9479949/Be...τς-Ανάγλυφο-37709-Ø150x25mm.html?from=catspan
https://www.toolplanet.gr/index.php?route=product/product&path=5560_350_5780&product_id=194941
https://www.skroutz.gr/s/21411258/AutoGlym-Sufrace-Detailing-Clay-Bar.html

παραλαβη της προηγουμενης βδομαδας

σκουληκοβιδες απο 2 εως 6mm...
Μου χαλασε μεσα στο Δεκεμβρη η βαση της κεραιας ασυρματου και με κοπο βρηκα ανταλλακτικες απο μηχανουργειο σε εργοστασιο της περιοχης. Δεν θα ξαναπιαστω ανετοιμος

Μπονους παραγγελια, οι βιδες με πεταλουδα στο κεφαλι. θα μπορω ετσι με παξιμαδια πεταλουδες να συναρμολογω ιστους και κεραιες χωρις εργαλεια!

58a87c940d6b751e5b06fbb52811b38f.jpg

Kαλοριζικες, χρησιμες ειναι και δυσευρετες λιγο στα πολυ μκρα μεγεθη. Βαλε και ενα λινκ για να το ενσωματωσω στο παραπανω ποστ της παραλαβης σου.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστουμε....αρκετα ενδιαφερον...θα πεσει διαβασμα...

Συνωνονατε πολυ ενδιαφεροντες οι παραλαβες σου..

Μπορει να βρεις και δικα μου post απο το 2011 εκει αχαχχα

Για άλλη μία φόρά θα αναφερθώ σήμερα στον Δαμίγο (χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση). Έχει πάρα πολλά νούμερα σε σκουλικόβιδες, μια και έχω εφοδιαστεί κατάλληλα για την μία στο τόσο που χρειάζονται. π.χ. εδώ ή εδώ

Καταπληκτικο αυτο το μαγαζι στο ebay Κωστα με απιστευτη ποικιλια, το αποθηκευσα για μελλοντικη χρηση. https://www.ebay.com/str/glhk04

Βρηκα ντιζα με σπειρωμα 2μμ και 2.5μμ διαμετρου καθως και μουφες καρφωτες για ξυλο με 3μμ διαμετρο που δεν εβρισκα πουθενα!!

Και ο Δαμιγος εχει μεγαλη ποικιλια απο βιδες αλλα δεν τον εχω αποθηκευσει γιατι δεν αναγραφει τιμες σε ο,τι εψαχνα παλαιοτερα και με εκνευρισε :)

Παντως ειναι μεγαλη η χρησιμοτητα του νηματος των παραλαβων, απο τα πιο αγαπημενα μου νηματα, καθως βλεπεις ο,τι εργαλειοειδες και αναλωσιμο κυκλοφορει στην πιατσα -απο σκουλικοβιδες εως μηχανουργικους τορνους!!

To site του Δαμίγου, τρόπος του λέγειν, είναι για τα μπάζα. Αλλά αν πας στο μαγαζί βρίσκεις (ή μάλλον σου βρίσκουν οι υπάλληλοι) τα πάντα. Και τσεκαρισμένα, έχει πολύ καλές τιμές,καλύτερες από όσα καταστήματα έχω τσεκάρει.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

To site του Δαμίγου, τρόπος του λέγειν, είναι για τα μπάζα. Αλλά αν πας στο μαγαζί βρίσκεις (ή μάλλον σου βρίσκουν οι υπάλληλοι) τα πάντα. Και τσεκαρισμένα, έχει πολύ καλές τιμές,καλύτερες από όσα καταστήματα έχω τσεκάρει.

Έτσι ακριβώς είναι. βλέπεις πολύ λίγα προϊόντα κάνοντας κλικ. τα περισσότερα προϊόντα του δεν φαίνονται..

Επειδή έχω επισκεφτεί αρκετές φορές το κατάστημα του Δαμίγου, τόσο στον Πειραιά (κεντρικό), όσο και του Ασπροπύργου, όντως έχει αρκετά ως πολύ καλή ποικιλία και νορμάλ τιμές (σε βίδες και συναφή, σε εργαλεία πάντως δεν είναι και τόσο φθηνός) ωστόσο δεν έχει και τα πάντα. Πχ νάυλον βίδες που έψαχνα πέρσι δεν είχε, βίδες πλαστικών επίσης δεν βρήκα σε αυτόν, επίσης κάποιες ντίζες υψηλής αντοχής (πέραν της συνήθους) πάλι δεν είχε. Το δε σάιτ του είναι ίσα για να ανοίγει η όρεξη και σε καμία περίπτωση δεν είναι σοβαρός σύμβουλος αγοράς. Καταλαβαίνω ότι όταν μια επιχείρηση εμπορεύεται χιλιάδες κωδικούς δεν είναι τόσο απλό να στήσει ένα σοβαρό και ενημερωμένο ανά πάσα στιγμή eshop, ωστόσο είμαστε στο 2021 και μετά από 1 χρόνο σχεδόν καραντίνας με ότι συνεπάγεται, δεν δικαιολογείται αυτή η κατάσταση (νομίζω βέβαια ότι ο συγκεκριμένος όπως και άλλοι αντίστοιχοι ποντάρει στο ότι δουλεύει κατά βάση με επαγγελματίες που δεν ασχολούνται γενικά με αγορές κι έρευνα από το διαδίκτυο, οπότε εμάς τους diyers μας έχει ψιλοχεσμένους επί της ουσίας...).

Ο Ρεππας και ο Δαμιγος ηταν διαχρονικα ο ορισμος της βιδας.
Ο Δαμιγος ειναι μονο για βιδες, στα υπολοιπα οι τιμες ειναι υψηλες.
Οποια βιδα δεν βρισκω σε 2 πολυ δυνατα μαγαζια που εχω κοντα μου, παω στον Δαμιγο που ειναι 1 χλμ πιο περα.
Ειναι παρα πολυ δυσκολο να στησεις και να υποστηριξεις ενα eshop με τοσους κωδικους (μονο οι βιδες), οι οποιες ειτε πωλουνται με το τεμαχιο ειτε με το κιλο.

Θαναση και το vidakatsavidi ειναι μια απο τα ιδια...συμφωνω οτι ειναι πολυ δυσκολο να γινει καταγραφη σε eshoρ των προιοντον αλλα οπως ειπε και ο φιλος πιο πριν με τις δυσκολίες που τρεχουν δεν μπορεις να πηγαινεις ψαχνοντας ποιος εχει τι....