Πόσα χρόνια???Σοβαρά;
Δύο έχω, εδώ και στο χωριό, και τους έχω ξεπατώσει χωρίς να κάνουν κιχ.
Είναι τραγικο που σε δύο που είχα εγώ μόλις έκλειναν τριετία χάλαγαν...
Πόσα χρόνια???Σοβαρά;
Δύο έχω, εδώ και στο χωριό, και τους έχω ξεπατώσει χωρίς να κάνουν κιχ.
Καλορίζικη η νέα σκάλα Κωστή. Έχω μια παρόμοια αλουμινίου 5+1 σκαλοπάτια, με μεταλλική (αλουμινένια) υποδοχή για εργαλεία (ουσιαστικά ένας χώρος εναπόθεσης εργαλείων είναι με μερικά εκατοστά βάθος), κάπου 20 χρόνια τώρα. Αθάνατη κατασκευή, πολύ καλής ποιότητας, αγορασμένη από ένα μαγαζάκι επί της Θηβών στο Αιγάλεω (Σκαλοτεχνική, Θηβών 505) που είχε μόνο σκάλες, σιδερώστρες ρούχων (έχω αγοράσει επίσης, αθάνατη κι αυτή) καθώς και (αν θυμάμαι καλά) απλώστρες ρούχων και μεταλλικά καρότσια λαικής (δυστυχώς έχει κλείσει πλέον). Η δε τιμή που την αγόρασα τότε, γύρω στα 45 ευρώ πρέπει να ήταν. Εποχές...Σημερινη παραλλαβη αλλη μια σκαλα της Palbest ΧΧL απο Γαραφα...
![]()
ΣΚΑΛΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ :: Σκάλες Οικιακής Χρήσης :: Advance XXL Σκάλα Αλουμινίου Με Εργαλειοθήκη & Φαρδιά Σκαλοπάτια 13cm 5+1 Σκαλοπάτια - Palbest (#XL905)
Προφίλ αλουμινίου 46Χ20mm μέγιστης αντοχής 1 2 mm & ελαφριά στην χρήση Ενισχυμένη εργαλειοθήκη για πολλαπλές χρήσεις Σκαλοπάτια αλουμινίου ΧΧL φαρδιά 13cm Σύστημα κλειδώματος πλατύσκαλου μέγεθος 25Χ25cm Iμάντας ασφαλείας και χιαστή αλουμινίου στα μεγέθη από 5+1 έως 7+1 Όλα τα μοντέλα είναιwww.garafas.gr
Eιναι η νεα σειρα της εταιριας Advance οπου στην κορυφη της εχει εργαλειοθηκη για πολλαπλες χρησεις...
Ειναι και η μονη διαφορα σε σχεση με την προηγουμενη σειρα XXL...η οποια δεν εχει παθει κατι λειτουργικο απλως εχει λερωθει παρα πολυ και δεν ειναι για σπιτια εσωτερικα....
Η 5+1 ειναι η πιο βολικη για εμενα....
View attachment 219738 View attachment 219740View attachment 219739
Η εργαλειοθηκη πληρως εργονομικη αφου ορισμενα απο τα 12v εργαλεια μπαταριας της Bosch πανε και σφηνωνουν ασφαλη προς χρηση και μετακινηση...μπορεις να βαλει απο κατσαβιδια μεχρι κοπιδια και συναφη εργαλεια χειρος...
Επεισης υπαρχει λαβη/γαννζο γαι τα κρεμονται μικρα κουβαλακια....
View attachment 219737
View attachment 219741
Ευχαριστώ...Καλοριζικη η νεα σκαλα Κωστη.
Η δε τιμή που την αγόρασα τότε, γύρω στα 45 ευρώ πρέπει να ήταν. Εποχές...
Εγώ αυτό το έχω βάλει στο μάτι καιρό τώρα...ειναι τσαμπα...Ωραιο φαινεται αλλα ειναι καιρος και σε αυτη την περιπτωση να σκεφτεις και ενα 4βολτο κατσαβιδακι -στα ιδια περιπου λεφτα ερχεται
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.