Tι παραλάβαμε σήμερα..

Kαλοδουλευτα, συναδελφοι. Σημαντικη πληροφορια oι θετικες εντυπωσεις για το temu(y)

Kωστη, δινω τα διπλα για αυτο το 4αρι SDS :love:

Το Temu δεν σε αφήνει σε ησυχία.Από τότε που έκανε αναφορά ο Νικόλας,μαζί με την χθεσινή παραγγελία,έχω δώσει 82 ευρώ!!! Η χθεσινή ήταν αμαρτία να μην την κάνω αφού το mail για νέους χρήστες ανέφερε έκπτωση -95% σε 2 αυτόματα feeders ξηράς τροφής και νερού για τις γατούλες μου με 1.75€!!! Βέβαια έπρεπε να συμπληρώσω τα 10 ευρώ για να την εκτελέσουν,οπότε,ξανά 1-2 ακόμα μπουλσιτιές και έτοιμο το 17ράκι ευρώ.
Y.Γ.
Για να με υπολογίσει σαν νέο χρήστη,κατέβασα την εφαρμογή από το κινητό της συζύγου.

H πρώτη μετά την ανάρτηση του Νικόλα όπου θα αγόραζα φορτιστή με 0,65€.
Από αριστερά,μεταλικό πώμα για νεροχύτη,"κάλτσα" τακτοποίησης καλωδίων,ένα σετ για περιποίηση νυχιών για δώρο στον μπατζανάκη και ο "τσάμπα" φορτιστής.
FireShot Capture 011 - Temu - Orders - www.temu.com.png

Απο αριστερά,πέτρα καθαρισμού σχάρας BBQ,νυστέρι κοπής κάλων και σκληρού δέρματος για τον μπατζανάκη (εγώ έγω το φοβερό πολυεργαλείο της Topshak) και στο τέλος,ελαστικό πώμα νεροχύτη σε περίπτωση που δεν ταιριάζει το μεταλικό της προηγούμενης παραγγελίας.
FireShot Capture 012 - Temu - Orders - www.temu.com.png

Από αριστερά,οι -υποτίθεται-τιτανοτεράστιες και θαυματουργές αυτοκόλλητες ταινίες που κλείνουν τρύπες και δεν αφήνουν να περάσει σταγόνα νερο και 2 μπατανόβουρτσες για να πλένω το Vito...
FireShot Capture 013 - Temu - Orders - www.temu.com.png

και η χθεσινή και πιo χρήσιμη με τα πραγματικά τσάμπα feeders.Πήρα άλλο ένα μόνο για ξηρά τροφή και μία μπουλσιτιά που υποτίθεται προσαρμόζεται σε κάθε βρύση και αλλάζει την κατεύθυνση του νερού.
FireShot Capture 014 - Temu - Order Detail - www.temu.com.png

Πήγε στα 19.28 βλέπω και δεν έχει τη ασημένια.

Είναι για το κλασικό trimmer όπως το 3710 . Δεν ξέρω αν κάνει για το RT0702 .Οι τρύπες έχουν απόσταση 70x62 οι εξωτερικές και 56x45 οι εσωτερικές.

Τα άλλα αντικείμενα μου λέει ότι εξαντλήθηκαν αλλα το σετ με τα κοπτικα το έχει με άλλο link και την πραγματική τιμή
https://share.temu.com/1EYo3jZUBvA
Ψάχνω να δω αν κάνει για το δικό μου dewalt d26204k αλλά εδώ που είμαι δε το έχω να τσεκαρω διαστάσεις.

Ψάχνω να δω αν κάνει για το δικό μου dewalt d26204k αλλά εδώ που είμαι δε το έχω να τσεκαρω διαστάσεις.
Αν διαβάζω καλά το Dewalt έχει 61x61 απόσταση σε τετράγωνο σχήμα τις τρύπες. Είχα δει ότι έχει και άλλες πλάκες που έχει αυλάκια αντί για τρύπες. Αλλα μόνο σε σετ . Ίσως με λίγο ψάξιμο βρεις και σκέτη πλάκα.

Παραλαβή μετά απο αρκετό καιρό
Προχθές που είχε κουπόνι το skroutz plus -5€ το εκμεταλλέυτηκα και πήρα κάτι που είχα εδω και μήνες στο πρόγραμμα απο amazon.com αλλά περίμενα να το φέρουν ελλαδα μιας και τα μεταφορικά/φοροι το έκαναν ασύμφορο.
Πρόκειται για εύκαμπτη προέκταση και γωνιακό αντάπτορα για παλμικό κατσαβίδι Dewalt DT20501
Είναι κάτι που χρειάζεται μια στο τόσο αλλά δίνει λύσεις σε δύσκολες καταστάσεις και περίεργες γωνίες, πέραν του οτι πρόκειται για ενα απο τα εργαλεία που προσφέρει ψυχική ηρεμία μιας και οταν το χρειαστείς και δεν το έχεις τα καντήλια πάνε σύνεφο :mad:

Πρώτες παρατηρήσεις:
  • Αρκετά βαριά σαν εξαρτήματα
  • Κατασκευασμένα για χρήση με παλμικό με τις ανάλογες προδιαγραφές
  • και οι δύο φωλιές έχουν ισχυρούς μαγνήτες
  • Στην μικρή γωνιακή φωλιά οι μικρές μύτες χώνονται εντελώς μέσα με αποτέλεσμα ο μαγνήτης να μαγνητίζει και να συγκρατεί και την βίδα αλλά για να βγεί μετά το bit χρειάζεται σπρώξιμο με κάτι αιχμηρό απο την πίσω πλευρά
  • Η άρθρωση στην ευκαμπτη προέκταση είναι μεταλλική (δεν το περίμενα) και όχι πλαστική με αποτέλεσμα να είναι αρκετά στιβαρή, ελπίζω να έχει και αντοχή στον χρόνο
Εδω κάποιες φωτογραφίες

20230831_234752.jpg20230901_000040.jpg20230901_000358.jpg20230831_235934.jpg20230901_000520.jpg20230901_000635.jpg

Η δική μου παραλαβή με το εκπτωτικό κουπόνι του Skroutz από MDtools.
Τα γνωστά ψαλιδακια της Total και μια πολύ καλή μεσηνεζα για το θαμνοκοπτικο η οποία είναι από το ίδιο εργοστάσιο που βγάζει την Vortex των 14 ευρώ.

IMG20230901194014.jpg

Και άλλη παραλαβή σήμερα!
Με τη βοήθεια φίλου που μένει κοντά στο mmplanet παρέλαβα μόλις το κρουστικό δράπανο της ΜΑΚΙΤΑ DP482Z.
IMG20230902221155.jpg
Ωραίο βαρύ εργαλείο θυμίζει τα Dewalt σε ποιότητα ας ελπίσουμε να βγει εξίσου αξιόπιστο.
Χεχεχεχε
Μακοιτα τι πηραααα!!!!

Θυμίζει ναι.
Μακάρι να βγει το ίδιο αξιόπιστο.
Τώρα με μπαταρία τι να κάνω?
Να πάρω μια 3αρα από skroutz?
Συμβατές από που είχατε αγοράσει?
Να πάρεις μια γνήσια...ωστε να βγάλεις το 100% των δυνατοτήτων του εργαλείου...!!!

Σημερινες παραλλαβες εποιτα απο αρκετη αναμονη 3 πρασινα εργαλειακια χειρος απο Practiker..
Eνα μικρο αλφαδι,ενα κατσαβιδι χουφτας και ενα 3μ μετρο..
Εξαιρετικα και τα 3...το μετρο ομως με την λειτουργια σταθεροποιησης της μεζουρας οπου θες κατα το ανοιγμα κερδιζει τις εντυπωσεις...

20230904_163223.jpg

20230904_163408.jpg

Και άλλη παραλαβή σήμερα!
Με τη βοήθεια φίλου που μένει κοντά στο mmplanet παρέλαβα μόλις το κρουστικό δράπανο της ΜΑΚΙΤΑ DP482Z.
View attachment 219413
Ωραίο βαρύ εργαλείο θυμίζει τα Dewalt σε ποιότητα ας ελπίσουμε να βγει εξίσου αξιόπιστο.
Χεχεχεχε
Μακοιτα τι πηραααα!!!!
Παρέλαβα κι εγώ το συγκεκριμένο την Παρασκευή 1/9 από το ίδιο κατάστημα, αλλά επειδή δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω τότε, το δοκίμασα σήμερα.
Διαπίστωσα λοιπόν στο δικό μου κάποιο θέμα με τη λειτουργία του αυτόματου τσοκ. Τι εννοώ: άπαξ και ασφαλίσεις το τρυπάνι σφίγγοντας το τσοκ και ακουστεί ο ήχος ότι κλείδωσε, μετά αν πας να το χαλαρώσεις νιώθεις όπως το περιστρεφεις ανάποδα σα να κοντραρουν γρανάζια την κίνηση, ενώ ακούγεται και ήχος σαν καστανιας.
Αν στη συνέχεια το ξανασφιξεις και το χαλαρώσεις, ακούγεται φυσιολογικά και δεν νιώθεις αυτό το κοντραρισμα σαν από γρανάζια, μέχρι να το ξανασφιξεις και να ακουστεί ο ήχος ασφάλισης του τσοκ, οπότε μετά πάλι από την αρχή το ίδιο θέμα.
Πραγματικά έχω προβληματιστεί και δε μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει...

Ωχ.....
ΜΑΚΙΤΑ πήρες και εσύ?
Καλά να πάθουμε...

Αν και δε το έχω δοκιμάσει καθόλου θεωρώ πως είναι το κλασσικό αυτόματο τσοκ και αυτό που θεωρούσαν όλοι σαν το κόλπο που πρέπει να κάνουν σε κάθε σφίξιμο του τσοκ...

Θα το ελενξω και εγώ αύριο και θα γράψω.

• Like
Reactions: lazarefa
..... σα να κοντραρουν γρανάζια την κίνηση, ενώ ακούγεται και ήχος σαν καστανιας.

To δικό μου, το DHP484Z , που μοιάζει να έχει το ίδιο τσοκ, δεν θυμάμαι να κάνει κάτι τέτοιο που περιγράφεις. :unsure:
Δεν είμαι στην Αθήνα για να το ελέγξω. Ας πει και κανένας άλλος, αλλά περίεργο μου φαίνεται έτσι όπως το λες.

Εντωμεταξύ, για όποιον αποφασίσει να επενδύσει σε ένα Makita, επειδή το έχω ψάξει αρκετά, να προτείνω ξανά το πολύ καλό DHP484Z (νομίζω πολύ καλύτερο από το DHP482Z) που έχει πέσει σε τιμή στα 87€! (το είχα πάρει 135€)

• Like
Reactions: lazarefa