θες να περάσω να σου πάρω ενα....;Kωστη, δινω τα διπλα για αυτο το 4αρι SDS![]()
Ψάχνω να δω αν κάνει για το δικό μου dewalt d26204k αλλά εδώ που είμαι δε το έχω να τσεκαρω διαστάσεις.Πήγε στα 19.28 βλέπω και δεν έχει τη ασημένια.
![]()
Temu
share.temu.com
Είναι για το κλασικό trimmer όπως το 3710 . Δεν ξέρω αν κάνει για το RT0702 .Οι τρύπες έχουν απόσταση 70x62 οι εξωτερικές και 56x45 οι εσωτερικές.
Τα άλλα αντικείμενα μου λέει ότι εξαντλήθηκαν αλλα το σετ με τα κοπτικα το έχει με άλλο link και την πραγματική τιμή
https://share.temu.com/1EYo3jZUBvA
Αν διαβάζω καλά το Dewalt έχει 61x61 απόσταση σε τετράγωνο σχήμα τις τρύπες. Είχα δει ότι έχει και άλλες πλάκες που έχει αυλάκια αντί για τρύπες. Αλλα μόνο σε σετ . Ίσως με λίγο ψάξιμο βρεις και σκέτη πλάκα.Ψάχνω να δω αν κάνει για το δικό μου dewalt d26204k αλλά εδώ που είμαι δε το έχω να τσεκαρω διαστάσεις.
Θυμίζει ναι.To Makita θυμίζει Dewalt σε ποιότητα;![]()
Να πάρεις μια γνήσια...ωστε να βγάλεις το 100% των δυνατοτήτων του εργαλείου...!!!Θυμίζει ναι.
Μακάρι να βγει το ίδιο αξιόπιστο.
Τώρα με μπαταρία τι να κάνω?
Να πάρω μια 3αρα από skroutz?
Συμβατές από που είχατε αγοράσει?
Παρέλαβα κι εγώ το συγκεκριμένο την Παρασκευή 1/9 από το ίδιο κατάστημα, αλλά επειδή δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω τότε, το δοκίμασα σήμερα.Και άλλη παραλαβή σήμερα!
Με τη βοήθεια φίλου που μένει κοντά στο mmplanet παρέλαβα μόλις το κρουστικό δράπανο της ΜΑΚΙΤΑ DP482Z.
View attachment 219413![]()
Ωραίο βαρύ εργαλείο θυμίζει τα Dewalt σε ποιότητα ας ελπίσουμε να βγει εξίσου αξιόπιστο.
Χεχεχεχε
Μακοιτα τι πηραααα!!!!
..... σα να κοντραρουν γρανάζια την κίνηση, ενώ ακούγεται και ήχος σαν καστανιας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.