Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Καλησπέρα. Εχω το DEWALT DCS356 μπαταριας και παιρνει ολα τα αξεσουαρ ακομα και της BOSCH. Απλα τα βιδώνεις απ έξω με ροδελα και παξιμαδι με κλειδί allen που περιέχονται στην συσκευασίαΥπαρχει ανταπτορας για να χρησιμοποιηθουν αυτα τα αξεσουαρ στα παλαια πολυεργαλεια της Βοsch/Dremel/Ryobi. Ηταν μεσα στην συσκευασια.
Oμως το αντιθετο δεν γινεται, δηλαδη δεν υπαρχει ανταπτορας για να χρησιμοποιηθουν τα αξεσουαρ της Bosch/Dremel στο εργαλειο της Dewalt.
Aυτο συμβαινει γιατι τα αξεσουαρ που αγορασα εχουν ενα ανοιγμα για να χωρεσουν στον αξονα που κλειδωνει. Τα αλλα δεν εχουν αυτο το ανοιγμα.
Kαλως τον!Καλησπέρα. Εχω το DEWALT DCS356 μπαταριας και παιρνει ολα τα αξεσουαρ ακομα και της BOSCH. Απλα τα βιδώνεις απ έξω με ροδελα και παξιμαδι με κλειδί allen που περιέχονται στην συσκευασία

ναι, αλλα πολυς κοπος.... μαγνητης ετσι και αλλιως βρισκεται στο γραφειο, διπλα στο παραθυρο, για διαφορες χρησεις..νομίζω οτι η βάση ξεβιδώνει. Μπορείς να φτιάξεις δικιά σου βάση.
προχτές παράγγειλα και εγώ δυο για παρόμοιο λόγο.

Παρέλαβα μόλις το τρυπάνι που ... λιβανίζω για 2-3 χρόνια.
Bosch PBD 40
Όλο το αποφάσιζα και όλο το μετάνιωνα.
Αλλά με την προσφορά του Amazon.de στα 186€ + 90€ μεταφορικά = 276€, πάτησα το κουμπί
View attachment 238443
Εντυπώσεις, προσεχώς![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.