dimitris.v
Senior Member
- 4 October 2014
- 453
Ένα τιπ για όσους δεν το ξέρουν, dexter pro. Felo παλιότερης σειράς.Αν είναι felo είναι απίστευτο και υπάρχουν και στο praktiker τα felo.
Ένα τιπ για όσους δεν το ξέρουν, dexter pro. Felo παλιότερης σειράς.Αν είναι felo είναι απίστευτο και υπάρχουν και στο praktiker τα felo.
αν το δουλεψεις λιγο ακομα, δες ποσο καλα κλειδωνει στη θεση του το ποτηρακιΑπό BANGGOOD φρεζοτρύπανο
Ωραία συσκευασία
View attachment 248336 View attachment 248338
Ρυθμίζεται τόσο το βάθος τρυπήματος, όσο και το βάθος φρεζαρίσματος
View attachment 248339
Πρώτη εντύπωση, καλή και σε σύγκριση με το Dewalt που δεν έχει stop. Βέβαια το dewalt έχει κάνει και κάποιες 100ντάδες φρεζαρίσματα.
View attachment 248340
Το πήρα μόνο για το ελεγχόμενο βάθος φρεζαρίσματος, το οποίο με βοηθάει σημαντικά όταν έχω πολλά.
Στα συν, το σημείο που ακουμπάει στο ξύλο και σταματάει το φρεζάρισμα, περιστρέφεται ελεύθερα (για πόσο ακόμα, δεν ξέρω).
Πάλι σε έξοδα θα με βάλεις...Παραλαβη απο temu ενος spot welder σε περιποιημενη συσκευασια.
![]()
Προκειται για νεου τυπου ηλεκτροποντας μπαταριων που την κρατας με το ενα χερι. Ζυγιζει μολις 125γρ.
![]()
Το σετακι περιλαμβανει αυτα που βλεπετε. Φορτιζει με καλωδιο USB-c
Εδω οι χαλκινοι ακροδεκτες που οταν φθαρουν αλλαζουν καθως υπαρχουν ανταλλακτικα.
![]()
Εχει 11 επιπεδα ισχυος και ρυθμιση για αυτοματη η χειροκινητη πονταρισιά.
![]()
Μπορει να κολλησει επινικελωμενο ελασμα εως 0.35 μμ παχος! Λιγοτερο oμως παχος για ατσαλινο η σιδερενιο ελασμα.
Εδω το μενου
![]()
Το εργαλειακι δεν παιζεται... ολες οι κολλησεις ανεξαρτητως ισχυος, ειτε στο παχυ ειτε στο λεπτο ελασμα, ηταν πετυχημενες και πολυ γερες.
![]()
Εδω με τον προκατοχο του, ο οποιος υστερει σε ευχρηστια/εργονομια σε σχεση με αυτο το νεοτερο μοντελο.
![]()
Ναι υπάρχει αυτή η φήμη. Βέβαια και η τιμή είναι ανάλογη. Πάντως γράφουν απάνω made in germany οπότε δε γίνεται να μην είναι καλά.Ένα τιπ για όσους δεν το ξέρουν, dexter pro. Felo παλιότερης σειράς.
Πάλι σε έξοδα θα με βάλεις...
Χα χα
Για πρότεινε και ελασμα παχος και πλάτος για να εχω , τι χρειάζομαι γιατί δεν παραγγέλνω και κάθε μέρα
Ωραία , το premium σετακι αγόρασα και λαμακια έβαλα 0.15mm & 0.20mm στα 8mm πλάτος.Για πονταρισματα μπαταριων, θεωρω οτι ενα λαμακι νικελιου με παχος 0,15μμ ειναι ιδανικο. Πλατος λαμας θα προτεινα τα 8μμ.
Βγαινουν και σε πλατος των 6 και 10μμ, οτι βολευει περισσοτερο τον καθενα. Υπαρχουν διαθεσιμα και στην Ελλαδα και στο Temu.
Στο σετακι που αγορασα υπαρχουν 2 μετρα ελασμα, με παχος ~ 0,20μμ και πλατος 8mm.
Yπαρχει δευτερη επιλογη στον ιδιο πωλητη, ενα αλλο σετακι, το premium, το οποιο περιεχει και 4 μυτες spare, με 2 ευρω παραπανω.
Προφανώς φοβάσαι μήπως γλιστρήσει. Σωστά;αν το δουλεψεις λιγο ακομα, δες ποσο καλα κλειδωνει στη θεση του το ποτηρακι
Ευχαριστώ.Καλοριζικο.....!!!!!
Οσο μικρο φενεται στα χερια σου αλλο τοσο θαυματουργο ειναι...!!!!
Μιχάλη σε σχέση με κάτι σαν το παρακάτω (νομίζω εσύ το είχες προτείνει κι αυτό):Παραλαβη απο temu ενος spot welder σε περιποιημενη συσκευασια.
![]()
Προκειται για νεου τυπου ηλεκτροποντας μπαταριων που την κρατας με το ενα χερι. Ζυγιζει μολις 125γρ.
![]()
Το σετακι περιλαμβανει αυτα που βλεπετε. Φορτιζει με καλωδιο USB-c
Εδω οι χαλκινοι ακροδεκτες που οταν φθαρουν αλλαζουν καθως υπαρχουν ανταλλακτικα.
![]()
Εχει 11 επιπεδα ισχυος και ρυθμιση για αυτοματη η χειροκινητη πονταρισιά.
![]()
Μπορει να κολλησει επινικελωμενο ελασμα εως 0.35 μμ παχος! Λιγοτερο oμως παχος για ατσαλινο η σιδερενιο ελασμα.
Εδω το μενου
![]()
Το εργαλειακι δεν παιζεται... ολες οι κολλησεις ανεξαρτητως ισχυος, ειτε στο παχυ ειτε στο λεπτο ελασμα, ηταν πετυχημενες και πολυ γερες.
![]()
Εδω με τον προκατοχο του, ο οποιος υστερει σε ευχρηστια/εργονομια σε σχεση με αυτο το νεοτερο μοντελο.
![]()
Ειχα στα χερια μου δυο σαν αυτη που εβαλες με τα δυο καλωδια, η πρωτη ειχε ληγμενες μπαταριες και η δευτερη, παρομοιος τυπος, ηταν οκ.
Αν δεν ειχα πιασει στα χερια μου το μονοκομματο, δεν θα ειχα κανενα προβλημα με αυτες των δυο ηλεκτροδιων.
Καμμια σχεση ομως σε ευχρηστια, ακριβεια και ασφαλεια με αυτο που αγορασα.
Η δυνατοτητα να χρησιμοποιεις την ποντα με το ενα χερι βελτιωνει πολυ την ακριβεια οπως επισης την βελτιωνει δραματικα το γεγονος οτι οι ακιδες εχουν προκαθορισμενη αποσταση μεταξυ τους. Λαθη και αστοχιες δεν γινονται, ουτε και βραχυκυκλωματα.
Επιπλεον, αν θυμαμαι καλα, ολοι οι προηγουμενοι τυποι ηλεκτροποντας, ειχαν οριο που δεν ξεπερνουσε τα 0.15μμ παχος ελασματος.
Το συγκεκριμενο γραφει οτι ειναι ικανο για εως και 0.35μμ επινικελωμενου ελασματος. Εχω τσεκαρει μεχρι τα 0.2μμ, για παραπανω δεν εχω αποψη.
Προσωπικα, επειδη εχω δοκιμασει και δουλεψει αρκετα τις παραδοσιακες ηλεκτροποντες, την συγκεκριμενη μονοκοματη την συνιστω ανεπιφυλακτα.
Ετσι νομιζω και εγω....φτανει και περισσευει γαι αυτα που θελω.....!!!Πολυ καλη η διαρκεια της μισης ωρας συνεχους λειτουργιας στην δευτερη σκαλα![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.