Ναι...ρουφάει εξίσου καλά...Και τιμη πολυ καλη!
Στα 40 το ειχα βρει τελευταία φορα.
Και γινεται και σκουπακι?
Το χτύπησα και εγώ. Μου το έβγαλε προσφορά στα 12.50 ευρώ και το παρήγγειλα.Χθεσινή παραλλαβη ενός μικρου φυσητηρα από το Temu..(thanks για άλλη μια φορα Μιχαλη)..
View attachment 248530
View attachment 248532
Διαθέτει ενσωματωμενη μπαταρια 18650,ψηφιακή ένδειξη ποσοστου μπαταριας,θαλαμο συγκρατησης σκονης με εξαρτηματα στην επιλογη αναρροφησης, φωτακι μπροστα και 4 σκαλες φυσηγματος...
Παρέχεται μόνο καλωδιο....αλλά με έναν φορτιστη 1 η 1.5Α στα 5ν είναι οκ για φόρτιση...
View attachment 248533
Επειτα από πλήρη φόρτιση έκανα μια δοκιμή στην δεύτερη σκαλα να δω πόσο θα αντέξει σε χρόνο.. και τα αποτελέσματα μαλλον πολύ καλά..Φαντάζομαι οι χρόνοι αλλάζουν αναλογα την σκαλα άλλα θεωρώ ότι 2η την πιο ιδανική..
Να πως ότι κατά την διάρκεια του δουλεματος δεν παρατηρήθηκε αυξομείωση και η ένταση παρεμενε ίδια μέχρι να κλείσει ξαφνικά μια και καλή.
View attachment 248531
Οι πρώτες εντυπώσεις χρήσης πολύ καλές.. εχει αρκετή δύναμη από την πρώτη σκάλα και η 4η είναι πάρα πολύ δυνατή..
Το πήρα για μικρολεπτομεριες καθαρισματος/φυσηγματος στην δουλειά..
Μόνο μείον είναι ότι το ποσοστό ένδειξης εμφανίζεται μόνο κατά την φόρτιση...
Αυτά..
Είχες έξτρα κουπόνι...;Το χτύπησα και εγώ. Μου το έβγαλε προσφορά στα 12.50 ευρώ και το παρήγγειλα.
Τι να σού πω δεν ξέρω.Είχες έξτρα κουπόνι...;
Πως βγήκε τόσο χαμηλά.. ;
Ήδη ήταν πολύ χαμηλά..!!
Την πήρε προχτές ένας φίλος όσο την αγόρασα. Οπότε χωρίς να χάνω χρόνο πήρα μια λίγο διαφορετική πάλι στα 52,5€. Είναι καστανιά περιστρεφόμενη όπου γίνεται και κατσαβίδι τάφ. Σταθεροποιείται σε όποια θέση θες. Την έχει φίλος και την έχω δει.View attachment 248284
Οι φήμες ήταν αληθινές. Καλύτερη σαφώς λαβή από τα κατσαβίδια facom. Τρομερό το πιάσιμο, το υλικό (σχετικά μαλακό) και φαίνεται να δίνει ροπή. Αν είναι felo είναι απίστευτο και υπάρχουν και στο praktiker τα felo. Βέβαια δεν ξέρω αν είναι όντως η καλύτερη λαβή εκεί έξω. Για όσους έχουν απορία μοιάζει σα μια βελτιωμένη έκδοση της λαβής που έχουν τα wera. Λίγο πιο στρογγυλεμένη θα την έλεγα. Την κασετίνα πήρα στα 52,5€ αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να σηκωθώ. Τα 120+ που ζητάνε είναι πολλά αλλά κατά καιρούς τη βρίσκεις γύρω στα 50-60 € που πάλι είναι πολλά αλλά η εγγύηση εφόρου ζωής την κάνει πιο δελεαστική. Επειδή εχω και του lidl να πω ότι κι εκείνη είναι μια χαρά για ερασιτεχνική χρήση. Βέβαια αναφέρομαι σε πιο παλιό μοντέλο.
Wow!!!Καλησπέρα σε όλους! Σημερινή παραλαβή το ρούτερ του Lidl. Επειδή είναι το πρώτο μου ρούτερ και δεν γνωρίζω πολλά διαβάζω στο manual ότι παίρνει κοπτικά 6mm και 8mm.
Έχετε να μου προτείνετε κάτι; Αυτα τα φασόν σετ του 20ρικου είναι για πέταμα;
View attachment 248598View attachment 248599
Καλορίζικο!!!Καλησπέρα σε όλους! Σημερινή παραλαβή το ρούτερ του Lidl. Επειδή είναι το πρώτο μου ρούτερ και δεν γνωρίζω πολλά διαβάζω στο manual ότι παίρνει κοπτικά 6mm και 8mm.
Πωωωω ζηλεύω. Μακάρι να βγει καλό. Δεν θα μου γλυτώσει την επόμενη φορά. Μας έφαγε το 60ευρο μια ηχογράφηση χτες...Καλησπέρα σε όλους! Σημερινή παραλαβή το ρούτερ του Lidl. Επειδή είναι το πρώτο μου ρούτερ και δεν γνωρίζω πολλά διαβάζω στο manual ότι παίρνει κοπτικά 6mm και 8mm.
Παρέλαβα εχθές μια μπαταρία 9Ah 12v για ένα UPS που έχω, την SunLight SPA 12-9 στα 17.50€ (για να αντικαταστήσω την παλιά των 7Ah που είχε χαλάσει)
Ήμουν σίγουρος πως η αναγραφόμενη χωρητικότητα ήταν πολύ αισιόδοξη και είπα να την μετρήσω.
Ευχάριστη έκπληξη!
Έβαλα το μηχανάκι να σταματήσει την εκφόρτιση (cut off) στα 10.5v για να μην την ταλαιπωρήσω ιδιαίτερα και το φορτίο ήταν στα 0.9Ah και μέτρησε 8.3 Αh! Έπιασε σχεδόν την ονομαστική τιμή (και ίσως είχε λίγο ακόμα να δώσει αν κατέβαζα λίγο ακόμα το cut off).
Δεδομένου πως θα στρώσει και λίγο, νομίζω πως είναι πολύ καλή για τόσο χαμηλή τιμή.![]()
Τώρα που το ανέφερες μπήκα στη διαδικασία να το σκεφτώ...
Για ~500W ένας υπολογιστής+περιφερειακά τραβάει 500/12v = ~40Α !!!
Σωστά το σκέφτομαι?
Ακριβα την πηρες Νικ.Όχι, λάθος
Είναι 500w/230v = 2,17 A
Μαζί με τον Trav έγραφα![]()
Ακριβα την πηρες Νικ.
Πηρα 4 ιδιες απο Καλλιθεα στα 13,5 ευρω τη μια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.