Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αυτό το "learning RF remote " τι ακριβώς κάνει;
Αντιγράφει άλλα τηλεχειριστήρια. Το συγκεκριμένο μαθαίνει όλα όσα έχουν σταθερό κωδικό και τα περισσότερα κυλιόμενου κωδικού σε όλες τις συχνότητες 280-868MHz. Αντικαθιστά δηλαδή 4 διαφορετικά με μια συσκευή.

Άμμο για τα γατιά ήθελα και πήγα "εκεί"....

View attachment 248888

Καλά ο τροχός και το γωνιόμετρο που δεν είχα...

Η "συλλογή" ;;;

Βάλε τον τροχό να δουλέψει και δες πως πάει από κραδασμούς.
Εγώ, πέρσι, τον πρώτο που πήρα τον επέστρεψα αμέσως, ο δεύτερος ήταν εξαιρετικός.

Βάλε τον τροχό να δουλέψει και δες πως πάει από κραδασμούς.
Εγώ, πέρσι, τον πρώτο που πήρα τον επέστρεψα αμέσως, ο δεύτερος ήταν εξαιρετικός.

μια χαρά πάει από κραδασμούς.. δεν έχει δηλαδή.

• Like
Reactions: Babis K.
1000006238.jpg
Πήρα αυτό (όχι τώρα, ΠΟΤΕ ψώνια την Κυριακή). Έχοντας δουλέψει ως επαγγελματίας ηλεκτρολόγος στη βιομηχανία το θεωρούσα υπερβολή. Επίσης δεν περίμενα ότι σαν κατασκευή του lidl θα είναι καλό. Knipex Wiha δεν έχω δοκιμάσει αν και πιστεύω θα είναι καλύτερες ποιοτικά. Αυτό που πήρα ήταν το τελευταίο. Δουλειά έκανε δεν το συζητάμε. Δε μου βγάζει αίσθηση ότι θα αντέξει στο χρόνο. Αν όμως απογυμνώνει κάποιος μια στο τόσο ίσως και να κρατήσει. Στο skroutz στο αντίστοιχο της Benman (που υπάρχει και με άλλα ονόματα πιο ακριβό) λένε ότι του parkside δεν κράτησε πάνω από εβδομάδα. Δεν ξέρω να σας το πω. Ότι δε βγάζει αίσθηση επαγγελματικού είναι δεδομένο από την αίσθηση που μου άφησε. Αλλά ότι κάνει δουλειά είναι και αυτό γεγονός. Από την άλλη στον αντίστοιχο της Weicon λένε ότι κράτησε περισσότερο από της Knipex όπου ο Weicon βγήκε νικητής (υπάρχει και video).
Οπότε επειδή καθένας κάνει διαφορετική χρήση θα έλεγα: ΝΑΙ αξίζει για μια δοκιμή. Αν χαλάσει παίρνετε έναν καλύτερο. Όσο για την Knipex επειδή την εχω δουλέψει η ατραξιόν της είναι τα Cobra. Σε αλλά εργαλεία δεν είναι #1 αν και σίγουρα πολύ καλή εταιρεία. Οπότε πριν αγοράσουμε προσέχουμε διπλά τι θα ψωνίσουμε.

Attachments

• IMG_20250316_152704.jpg
    IMG_20250316_152704.jpg
    1.9 MB · Views: 32
Kαλοδουλευτο!

Παντως και της Knipex και της Wiha οι αντιστοιχοι απογυμνωτες νομιζεις οτι ειναι ψευτοκατασκευες. Οποτε μονο το αποτελεσμα μετραει, αν γδερνει σωστα.

• Like
Reactions: KOSSTV and rhtoras
Καλά, για μια ακόμα φορά έχω κάνει μεγάλη αγορά.
Τα kit που πήρα για την εισαγωγή των insert brass δεν ταιριάζουν στο κολλητήρι που έχω.
Αυτά που πήρα έχουν τρύπα 4mm , ενώ το κολλητήρι που έχω είναι 6mm
🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Δεν πειραζει, εγω τα χρησιμοποιω χωρις βοηθημα για την εισαγωγη. Τα πιανω με μια τσιμπιδα, τα ζεσταινω στο φλογιστρο και τα πιεζω μεσα στο πλαστικο.

Πολυ χρησιμα αυτα τα inserts(y)

• Like
Reactions: nik187
παραλαβη απο τεμου
ανταλλακτικά για γυαλιά https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099555716605
το γνωστό κολλητήρι με αρκετα εξαρτήματα (δεν υπαρχει πλεον) https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601100065643079
+ ενα ακομα για ζεστο αερα https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099946237844

και καποια ραπτικα σετ της κορης μου τα οποια ειναι 50~80% πιο φτηνά απο εδω

+ ενα ακόμα στοππερ για την πορτα του πλυντηρίου που θα χρησιμοποιηθεί αλλού

viber_image_2025-03-17_22-00-46-534.jpgviber_image_2025-03-17_22-00-46-594.jpg

και μακράν το πιο χρήσιμο καθημερινό "εργαλείο" https://www.temu.com/gr-en/1-2-3-al...--your-holiday-parties-g-601099627865519.html

Capture.PNG

Last edited:
και μακράν το πιο χρήσιμο καθημερινό "εργαλείο" https://www.temu.com/gr-en/1-2-3-al...--your-holiday-parties-g-601099627865519.html

View attachment 249075
Όντως πολύ χρήσιμο.
Ενημερωτικά,υπάρχει και το παρακάτω,όπου βγαίνει το σήμα της Mercedes από το μπρελόκ και μπαίνει στο καρότσι των super markets στην θέση του νομίσματος.Το έχω πάντα μαζί μου και παραδόξως,ενώ στο Ebay το φθηνότερο ξεκινάει από τα 7,5€,ο Σταμπολίδης στον Άλιμο (εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Mercedes),το πουλάει 3€.

Παραλαβη απο Τεμου δυο ακομα SDS εξαρτηματων για πιστολετα.

Ενα μακροστενο με ανοιγμα 12μμ και ενα αλλο με ανοιγμα 21μμ
WfK9Vz7h.jpg

Επειδη μου ειχε κανει εντυπωση η αποτελεσματικοτητα του πρωτου (διαμετρος 35μμ), πηρα και τα υπολοιπα δυο.
1sXHyxqh.jpg

Τα έχω παραλάβει από την Τρίτη αλλά τώρα βρήκα χρόνο . Τα DEWALT τα δοκίμασα για να κάνω κάποια test σε ένα δοκάρι 14χ14 cm βίδωμα με το 850 με ταχύτητα στο 2 με ξυλόβιδα 10 cm πολλή δύναμη για το μέγεθος του δεν το περίμενα. Το δε δραπανοκατσάβιδο 805 και σε τρύπημα και σε βίδωμα, μιλάμε για ξύλο, άψογο. Σύγκριση κάνω με δύο δρανοκατσάβιδα BULLE 18v 5 ah που κατέχω και πραγματικά έχουν κάνει δύσκολες δουλείες, τίμια αλλά μακράν από τα DEWALT. Εντύπωση μου έκανε το δραπανοκατσάβιδο 805 έχει προστασία σε περίπτωση που βρεθεί εκτός θέσεις από την ευθεία του. Πήγα να αλλάξω τρυπάνι και η θέση που το είχα ήταν λάθος και ήταν σε λειτουργία, τα led που έχει γίναν κόκκινα. Σκέφτηκα ο αδαής τι έπαθε τώρα καινούργιο εργαλείο, μετά θυμήθηκα ένα test εργαλείων στο you tub ένα metabo και κάποιο άλλο δεν θυμάμαι το είχε σε λειτουργία το κούναγε δεξία αριστερά και σταμάταγε . Αυτό το χαρακτηριστικό δεν το ήξερα ότι το έχει το δοκίμασα και δουλεύει . Γνωρίζει κάποιος αν έχει προστασία κινητήρα σε υπερφόρτιση .

Attachments

• 1000000072 (1).jpg
    1000000072 (1).jpg
    300.6 KB · Views: 30
  • 1000000075.jpg
    1000000075.jpg
    1.5 MB · Views: 32
Τα έχω παραλάβει από την Τρίτη αλλά τώρα βρήκα χρόνο . Τα DEWALT τα δοκίμασα για να κάνω κάποια test σε ένα δοκάρι 14χ14 cm βίδωμα με το 850 με ταχύτητα στο 2 με ξυλόβιδα 10 cm πολλή δύναμη για το μέγεθος του δεν το περίμενα. Το δε δραπανοκατσάβιδο 805 και σε τρύπημα και σε βίδωμα, μιλάμε για ξύλο, άψογο. Σύγκριση κάνω με δύο δρανοκατσάβιδα BULLE 18v 5 ah που κατέχω και πραγματικά έχουν κάνει δύσκολες δουλείες, τίμια αλλά μακράν από τα DEWALT. Εντύπωση μου έκανε το δραπανοκατσάβιδο 805 έχει προστασία σε περίπτωση που βρεθεί εκτός θέσεις από την ευθεία του. Πήγα να αλλάξω τρυπάνι και η θέση που το είχα ήταν λάθος και ήταν σε λειτουργία, τα led που έχει γίναν κόκκινα. Σκέφτηκα ο αδαής τι έπαθε τώρα καινούργιο εργαλείο, μετά θυμήθηκα ένα test εργαλείων στο you tub ένα metabo και κάποιο άλλο δεν θυμάμαι το είχε σε λειτουργία το κούναγε δεξία αριστερά και σταμάταγε . Αυτό το χαρακτηριστικό δεν το ήξερα ότι το έχει το δοκίμασα και δουλεύει . Γνωρίζει κάποιος αν έχει προστασία κινητήρα σε υπερφόρτιση .

Καλορίζικα!!!!!!!!!

• Like
Reactions: nickolas
Eκλεκτα εργαλειακια και αναλωσιμα (y)

Το κρουστικο εχει ηλεκτρονικο κυκλωμα προστασιας της μπαταριας απο υπερφορτιση και υπερθερμανση.

• Like
Reactions: nickolas