Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μετά έπαιζα με μια φοβερή συσκευασία ενός ηλεκτρονικού παχύμετρου μιας περίεργης Γιαπωνέζικης μάρκας (απο Μ ξεκίναγε, δεν θυμάμαι το όνομα καθότι ψιλοάσχετος με το αντικείμενο). Έχω ένα απλό Facom εδώ και 30 χρόνια και είμαι jet.
Ειδικά όταν μου είπε οτι το συγκεκριμένο ξεκινάει απι τα 180οŸ‚ πείστηκα. :silly:

=> Mitutoyo 500-196-30 Advanced Onsite Sensor (AOS)

Mitutoyo 500-196-30 Advanced Onsite Sensor (AOS).jpg

Μπράβο ρε John... Αυτο ήταν.
Το έχετε ξαναγράψει εδώ αλλά δεν το θυμόμουνα, μα όνομα είναι κι αυτό;
Κι αν δεν κάνω λάθος έχεις ένα τέτοιο, έ;

Μπράβο ρε John... Αυτο ήταν.
Το έχετε ξαναγράψει εδώ αλλά δεν το θυμόμουνα, μα όνομα είναι κι αυτό;
Κι αν δεν κάνω λάθος έχεις ένα τέτοιο, έ;

Ναι το είχα πάρει από Amazon.com στα 128 ευρώ.

Αυτό υπάρχει σίγουρα σε μασιφ? Γιατι ειναι ριζα αυτο που ανεβασεε που βγαίνει κυρίως σε καπλαμα

Τρία είδη υπάρχουν και υπάρχει και ο καπλαμάς που τον έχει πχ εδώ

bubingadesk-face.jpg

Η φώτο που σου ανέβασα είναι περίπου σαν αυτή όταν σε ρώτησα ποιο είδος έχεις. Πρώτη μου την έβγαλε το google και τη δανείστηκα. Αυτό που ήθελα πάντως δεν ήταν τα απλά νερά αλλά πιο σύνθετο. Ο Καλλιγάς μου είπε ότι δεν έχει με πολλά νερά και έχει μόνο την απλή. Λογικά αν του ζητούσα κάτι που δεν υπήρχε θα μου έλεγε ζητάς μακακίες :p

Από ότι είχα διαβάσει τα πιο έντονα και περίεργα νερά (αυτό το εντελώς ακαθόριστο έψαχνα) τα κάνει στο κέντρο του κορμού. Που βλέποντας τη παρακάτω φωτογραφία μάλλον καλά είχα διαβάσει

4UAj3VH.png

Πήγα με τον Κυρ σήμερα για να αγοράσω ξύλο για τη κατασκευή που έλεγα. Η bubinga πέρα απο ακριβούτσικη δεν ήταν αυτή με τα νερά που ήθελα οπότε πήγα σε μαόνι.
24cm πλάτος 3m μήκος 28mm πάχος το μαόνι μας κόστισε 50ευρά. Δώσαμε και κάτι ψηλά σε έναν μάστορα εκεί δίπλα και μας το πέρασε απο ξεχονδρίστα αφού το έκοψε στα δύο.

Πήρα και κάτι λίγα απο κοντρα πλακε και μελαμίνη και βάζω κάτω σχέδια να γίνει η κατασκευή. :ernaehrung004:

PqFAvnL.jpg

Αγάπη πες με καχύποπτο αλλά πολύ φτηνό για μαόνι...
Μπας και είναι τίποτε άλλο και σου το πούλησε για μαόνι?
Το κυβικό έχει κάτι χιλιάρικα γι αυτό το λέω..

Κοίτα αν το συγκρίνεις με αυτή εδώ τη φώτο (απο το wood database είναι παρμένη) Θα δεις ότι τα νερά είναι ίδια μιας και ο άνθρωπος μου πούλησε συγκεκριμένα Αφρικανικό Μαόνι

african-mahogany-sealed.jpg

+ αυτη

images

Δε πήγαμε σε μαραγκό γειτονιάς αλλά σε εισαγωγέα και έμπορο που προμηθεύει πολλούς στην Αθήνα και όχι μόνο. Τώρα αν του γυάλισα και μου το έδωσε τσάμπα δε ξέρω αχαχχαχααχαχαχ
Το πόσο πάει υπο άλλες συνθήκες και κάπου αλλού δε το γνωρίζω μιας και έρευνα αγοράς δεν έκανα. Το είδα μου άρεσε το πήρα.

Αγάπη πολλές φορές έχουν ακουστεί φαίνομενα με μαόνια σε καλές τιμές που ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό στην τελική, τα λεγόμενα ψευτομαόνια (μέχρι και στα νερά μοιάζουν).
Θα σου πω αύριο που θα ρωτήσω φίλο πολύ σχετικό με αυτά.

Μακάρι να πήρες γνήσιο πάντως.

Για ρώτα μια. Αυτο που πηρα ειναι 0.02016 κυβικα αρα το κυβικο παει 2500 ευρω αν τα βγαζω καλα απο το κινητο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και μετά σου λέει ότι έχουμε ισότητα...
Δε το ειπα ποτε εγω αυτο χαχαχχα

Για ρώτα μια. Αυτο που πηρα ειναι 0.02016 κυβικα αρα το κυβικο παει 2500 ευρω αν τα βγαζω καλα απο το κινητο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δε το ειπα ποτε εγω αυτο χαχαχχα

Ρε μπας και όντως του γυάλισες και το έδωσε κοψοχρονια? :p

Κοίτα αν το συγκρίνεις με αυτή εδώ τη φώτο (απο το wood database είναι παρμένη) Θα δεις ότι τα νερά είναι ίδια μιας και ο άνθρωπος μου πούλησε συγκεκριμένα Αφρικανικό Μαόνι

african-mahogany-sealed.jpg

+ αυτη

images

Δε πήγαμε σε μαραγκό γειτονιάς αλλά σε εισαγωγέα και έμπορο που προμηθεύει πολλούς στην Αθήνα και όχι μόνο. Τώρα αν του γυάλισα και μου το έδωσε τσάμπα δε ξέρω αχαχχαχααχαχαχ
Το πόσο πάει υπο άλλες συνθήκες και κάπου αλλού δε το γνωρίζω μιας και έρευνα αγοράς δεν έκανα. Το είδα μου άρεσε το πήρα.

Ο κυρ Διονύσης είναι 70 χρόνων και ο ανιψιός του ο Δημήτρης Μια 50άρα. Και να τους γυαλισες.......

Ρε συ χιούμορ έκανα με τον Νίκο μη τα παίρνουμε όλα μετρητοίς :)
Πληροφοριακά πάντως ο Δημήτρης έλειπες στη τράπεζα και ο κυρ Διονύσης εμφανίστηκε στο τέλος για να πάρω απόδειξη. Με εξυπηρέτησε ένας ~35-38 χρονών

Παρέλαβα χτες (το Bosch από ebay Αγγλία, 14 ημέρες από παραγγελία) και πριν μια εβδομάδα (το σετ μυτών και τρυπανιών από toolspro), σύμφωνα με τα όσα είχα γράψει στο thread. Πρώτη εντύπωση άψογη, αν και η συσκευασία είχε ανοιχτεί στο ebay shipping center, και ένα από τα 2 λευκά πλαστικά στον πάτο του L-box, είχε θρυμματιστεί :(. Νομίζω όμως πως έτσι και αλλιώς βγαίνουν για να γίνει σύνδεση με άλλο l-box όποτε μικρό το κακό ...
Να ευχαριστήσω και πάλι για την πολύτιμη σας βοήθεια!!!

20160130-IMG_1281-2.jpg

20160130-IMG_1278-2.jpg

Καλώς το δέχτηκες το τερατάκι.

Τα πλαστικά αυτά είναι μόνο για μεταφορά. Δεν χρησιμεύουν σε κάτι άλλο και πρέπει να τα αφαιρείς ειδικά αν θες να ενώσεις περισσότερα από 1 l-boxx μαζί.
Οπότε μην ανησυχείς. :)