Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλώς το δέχτηκες το τερατάκι.

Τα πλαστικά αυτά είναι μόνο για μεταφορά. Δεν χρησιμεύουν σε κάτι άλλο και πρέπει να τα αφαιρείς ειδικά αν θες να ενώσεις περισσότερα από 1 l-boxx μαζί.
Οπότε μην ανησυχείς. :)

Τα πλαστικά τα τοποθετείς στο L-Boxx όταν δεν θέλεις να κουμπώνουν μεταξύ τους όταν τα στοιβάζεις.

Μεγειά!!! Και εγώ έχω το 10βολτο, αλλά ορέγομαι και το 18βολτο GSB. Αυτά τα πλαστικά είναι 4 στο κάτω μέρος, και καμιά φορά χάνονται και στην μεταφορά.
Και εμένα το 1ο lboxx μου ήρθε με έλλειμμα, το έχω κάτω κάτω. Εγώ τα κρατώ, δεν μου αρέσει να κουμπώνουν. Νομίζω μπορείς να βρεις, αν και η μπος δεν τα πουλά...

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τα πλαστικά τα τοποθετείς στο L-Boxx όταν δεν θέλεις να κουμπώνουν μεταξύ τους όταν τα στοιβάζεις.

Γιάννη, αν θυμάμαι καλά από το εγχειρίδιο της Bosch, μόνο για μεταφορά τα έχουν αυτά εκεί.
Όταν το παραλαμβάνεις τα βγάζεις και τα πετάς.
Φυσικά και σε αυτό που λες δίκιο έχεις.

Η τελευταία μου παραλαβή Παρασκευή απόγευμα.
Ένα τριβειο στην μεσαία κατηγορία ισχύος με μανιτζεβελη διάταξη ενός χεριού, ρυθμιζόμενης ταχύτητας και φύλλου 125 χιλιοστων.
Και φυσικά κιτρινακι καναρινί.
DSC_1983.jpg

Θα συμπληρώσει τα μικρά Δελτα, το τύπου mouse και το θηρίο 150mm 600 watt εκκεντρο που έχω.

Μεγιεές!!!!! Καλορίζικο!
(Πάντως με αυτά που διαβάζω, περίμενα περισσότερα κίτρινα στο πλάνο. Το άλλο κίτρινο γράφει stanley... :flipout:)

Καλορίζικο Κυρ το καναρίνι σου!!!!

Βέβαια θυμάσαι ότι μετά από αυτό δεν έχει άλλες αγορές για καιρό εεεεεεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ναι βέβαια...

Κάτσε να ερθει το μακίτα να δεις για πότε θα το παραγγείλει και ο Κυρ!!!

Παρελαβα το dremel moto saw σημερα :Banane0:
Πληροφοριακα για καποιον που μπορει να σκεφτεται την αγορα του ,ηρθε με 10 λαμες και τον οδηγο μεσα γιατι καπου ειχα διαβασει οτι ο οδηγος ειναι εξτρα.

Kαλοριζικο!!!! Βαλε και καμμια φωτο οταν το στησεις.

Ξεχωρισε τις λαμες να ξερεις ποιο ειδος ειναι για ποια δουλεια. Να ξερεις οτι υπαρχουν λαμες (optional) που κοβουν με το πλαι και ετσι δεν σε περιοριζει ο λαιμος πισω.

Χιωτης ευχαριστω πολυ για τις ευχες αλλα και για την βοηθεια στις ερωτησεις μου . Τις λαμες τις ξεχωρισα ηδη εχει 7 για λεπτομερειες 2 για πιο χοντρο ξυλο και μια για σιδερο. Χρονο δεν ειχα να το στησω και να το δοκιμασω (και το Σ/Κ ειναι μακρια ακομα) αλλα θα βρω γιατι δεν βλεπω την ωρα !!!!

Θεωρητικά χρειάζομαι μόνο τις γωνίες και το κολλητήρι, το οποίο περίμενα καιρό.

Στην πράξη είστε κωλόπαιδα και με πριζώνετε και δεν μπορώ να αντισταθώ στα υπόλοιπα (βλέπε τανιολειαντήρα κλπ).

Edit: γιατί πάντα φταίνε οι άλλοι... :ADFADF1: