Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδουλευτα...
Αν γίνει πόλεμος (χτυπάω ξυλο)...αλλοι θα τρέχουν στα ράφια για ρύζια γάλατα κτλ...
Και εμείς στα ράφια για αναλώσιμα parkside...

Καλοδούλευτα τα εργαλεία και τα παρελκόμενα τους.

Εκτός από το κολλητήρι από το Λιντλ παρέλαβα σήμερα από εταιρία μεταφορών το δώρο γενεθλίων που έκανα στον εαυτό μου. Η πλάνη-ξεχονδριστήρας είναι εδώ. Πρώτες εντυπώσεις, βάσει των ποστ του Diabolic και του Jonny_ser , είναι θετικές.
ΟΕΜ μηχάνημα χωρίς τα κερατιάτικα της φίρμας και το εξτρά κέρδος του μεταπωλητή.
Ο φράχτης είναι στιβαρός και η επιφάνεια αλουμίνιο προστατευμένη με λαδόχαρτο με μια στρώση ειδικού γράσου.
Θέλω να διαβάσω το manual πριν προχωρήσω.
Περισσότερα όταν κάνω δοκιμή. Κυριάκο;
IMG_20160201_140113.jpg
IMG_20160201_140615.jpg
IMG_20160201_141523.jpg
IMG_20160201_142217.jpg
IMG_20160201_143631.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ωραιο εργαλειο ρε φιλε!!!!!!
Μπραβο!
Θελω να ερθω να το δουμε να φερω και μερικα σουιδικα να τα πλανιαρουμε!!!
Να δω ποτε μονο! Ισως το Σαββατο!

Ευχαριστώ, όποτε θέλεις Κυριάκο

Καλορίζικες σε όλους οι νέες παραλαβές, πήρα και εγώ τον ταινιολειαντήρα από lidl + ανταλλακτικές ταινίες.

Παρελαβα σημερα και το τελευταιο τριβειο απο αυτα που διαθεται η proxxon :flipout:

Το συγκεκριμενο ειναι με 250μμ δισκο, το μικρο στα δεξια με 150μμ δισκο. Το αλφαδιασα και ειναι ετοιμο προς χρηση. Πρωτη δοκιμη, αλλη μερα :))

24459125920_2fe39dc84d_c.jpg

Καλοδουλευτα παιδια ολα!
Μιχαλη μπιμπελο το προξον.
παναγιωτη αυτα ειναι δωρα γενεθλιων μεγεια!!

Μιχάλη θυμάμαι είχες πεί ότι δέν θά τό πάρεις,απεταξάμην,αλλά τελικά βλέπω δέν αντιστάθηκες είς τόν πειρασμό χά χά χά,καλορίζικο καί καλοδούλευτο νά ειναι.:ernaehrung004:

Εκανα οικονομια απο αλλου και τελικα το πηρα Δημητρη :)))

Η αληθεια ειναι οτι διαπιστωσα οτι τα διαφορα ειδη τριβειων ειναι ακρως απαραιτητα για μικροξυλοκατασκευες -και οχι μονο.
Μπορω να σου πω οτι και τα 7 τριβεια που εχω εδω στο σπιτακι τα χρησιμοποιω ΟΛΑ!! Συν τα χειροκινητα τριβεια/λιμες συν τις ιδιοκατασκευες τριβεια χειρος!!

Καλά έκανες Μιχάλη,ξέρεις τί μού αρέσει σέ αυτά τα επιτραπέζια τής proxxon : Οτι είναι μανιτζέβελα εργαλεία,δέν είναι ογκώδης να πιάνουν χώρο,δηλαδη γιά κάποιον μέ περιορισμένο χώρο είναι ένα καί ένα.

Μιχάλη εσύ πάντως να αφήσεις γράμμα να γίνει μουσείο της proxon το εργαστήρι σου, είναι τόσο όμορφα όλα τακτοποιημένα εκεί μέσα, που ντρέπεσαι να τα πιάσεις....