Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κυριακο ουτε σαββατο ουτε κυριακη δουλευω και θα ειμαι αθηνα .αν μας " θελει" ο παναγιωτης παμε να τον δουμε απο κοντα.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παιδιά να τα χαρείτε όσο δεν παίρνει τα νέα σας εργαλεία (παιδί είναι και ο Παναγιώτης) :ernaehrung004:
Μια απορία μου ....αφού όλοι μαζί με τον ταινιολειαντήρα πήρατε από 2 σετ γυαλόχαρτα ...εγώ γιατί πήρα τέσσερα.
Δεν είχαμε πει να πάρουμε πολλά??
Εγώ πήρα 3 σετ ...δεν είχε άλλα....

Κυριακο ουτε σαββατο ουτε κυριακη δουλευω και θα ειμαι αθηνα .αν μας " θελει" ο παναγιωτης παμε να τον δουμε απο κοντα.

Ελάτε να κάνουμε ένα ομαδικό review...lol

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παιδιά να τα χαρείτε όσο δεν παίρνει τα νέα σας εργαλεία (παιδί είναι και ο Παναγιώτης) :ernaehrung004:
Μια απορία μου ....αφού όλοι μαζί με τον ταινιολειαντήρα πήρατε από 2 σετ γυαλόχαρτα ...εγώ γιατί πήρα τέσσερα.
Δεν είχαμε πει να πάρουμε πολλά??

ναι και οπως λέει "τα μεγάλα παιδιά δεν σταματούν να παίζουν ποτέ", το εργαστήρι στο logo του)
Νικόλα, τι υπονοείς; ότι σε έπιασαν κορόιδο, χαχαχα

Πήγα σήμερα για λαχανικά ...και πήρα άλλα 2 σετ γυαλόχαρτα.... φέρτε ξύλα να τρίβουμε !!!!
Αύριο που θα πάω μάλλον για ψάρια ...θα πάρω και τα υπόλοιπα "να βρίσκονται" που λέει και κάποια ψυχή. :flipout::ernaehrung004:

Καλοδούλευτα τα εργαλεία σας παίδες. Παρέλαβα και εγώ σήμερα από eshop.gr το παρακάτω δραπανοκατσάβιδο της bavaria-einhell-κ.λ.π 18βολτο με δύο μπαταρίες στα 34 ευρώ.20160202_113449[1].jpg
Αν και η μπαταρία του δεν είναι πλήρως φορτισμένη έχει μία αρκετά ικανή δύναμη και σίγουρα οι δύο μπαταρίες του είναι πλεονέκτημα. Βέβαια έχω πλήρη επίγνωση της αγοράς μου και των δυνατοτήτων του εργαλείου μου αλλά από το καλοκαίρι που με είχαν κλέψει δεν είχα αξιωθεί να αγοράσω άλλο.

Καλοριζικη η πραματεια!!

Βλεπω πετρα ακονισματος topex..
Πηρα μια απο εδω να δοκιμασω (κοστος ~20 λεπτα του ευρω) και ειναι μαπα. Για που θα την χρησιμοποιησεις? Αυτη μονο με γυαλοχαρτο μπορει να συγκριθει.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτα τα εργαλεία και τα παρελκόμενα τους.

Εκτός από το κολλητήρι από το Λιντλ παρέλαβα σήμερα από εταιρία μεταφορών το δώρο γενεθλίων που έκανα στον εαυτό μου. Η πλάνη-ξεχονδριστήρας είναι εδώ. Πρώτες εντυπώσεις, βάσει των ποστ του Diabolic και του Jonny_ser , είναι θετικές.
ΟΕΜ μηχάνημα χωρίς τα κερατιάτικα της φίρμας και το εξτρά κέρδος του μεταπωλητή.
Ο φράχτης είναι στιβαρός και η επιφάνεια αλουμίνιο προστατευμένη με λαδόχαρτο με μια στρώση ειδικού γράσου.
Θέλω να διαβάσω το manual πριν προχωρήσω.
Περισσότερα όταν κάνω δοκιμή. Κυριάκο;
View attachment 124192
View attachment 124191
View attachment 124190
View attachment 124189
View attachment 124188
Από πού το πήρες Παναγιώτη? Πρώτες εντυπώσεις ? Μοιάζει πολύ με το Woodstar PT 85 για το οποίο έχω διαβάσει καλά σχόλια.

Μιχάλη θα δοκιμάσω να ακονίσω μερικά σκαρπέλα του lidl να δω τι ψάρια πιάνει.
Πάντως φίλος μου που έχει τροχείο και χρησιμοποιεί την ίδια (φαντάζομαι) πέτρα της Kreator είναι αρκετά ικανοποιημένος (την δουλεύει για ευθυγράμμιση του δίσκου λείανσης βέβαια).

Όσο για το κόστος εδώ 0.7 ευρώ... Καθόλου κλέψιμο από τον Νικολάου (τα παίρνει κάτω από 10 λεπτά σίγουρα)..
Γενικά τα topex - neo tools - graphite - verto πωλούνται πανάκριβα στην Ελλάδα ενώ είναι εργαλεία κάτω του μετρίου!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Από πού το πήρες Παναγιώτη? Πρώτες εντυπώσεις ? Μοιάζει πολύ με το Woodstar PT 85 για το οποίο έχω διαβάσει καλά σχόλια.

Η ίδια ακριβώς είναι φίλε μου με κάποιες πολύ ψιλές διαφορές.

Μεγειες Νικολα ,αλλα μεσα στο σπιτι βρε αθεοφοβε πανω στην βελεντζα τα εργαλεια,αχχχ να σε εβλεπε η μαμα εκεινη την ωρα που τα τοποθετουσες πανω στην βελεντζα για φωτογραφηση,σε εβλεπα εσενα και τα εργαλεια σβουριχτο κατω στο εργαστηριο :flipout::flipout:

Μιχάλη θα δοκιμάσω να ακονίσω μερικά σκαρπέλα του lidl να δω τι ψάρια πιάνει.
Πάντως φίλος μου που έχει τροχείο και χρησιμοποιεί την ίδια (φαντάζομαι) πέτρα της Kreator είναι αρκετά ικανοποιημένος (την δουλεύει για ευθυγράμμιση του δίσκου λείανσης βέβαια).

Όσο για το κόστος εδώ 0.7 ευρώ... Καθόλου κλέψιμο από τον Νικολάου (τα παίρνει κάτω από 10 λεπτά σίγουρα)..
Γενικά τα topex - neo tools - graphite - verto πωλούνται πανάκριβα στην Ελλάδα ενώ είναι εργαλεία κάτω του μετρίου!

Η ίδια ακριβώς είναι φίλε μου με κάποιες πολύ ψιλές διαφορές.

Δες τι grit γραφει απανω. Αν ειναι κατω απο 250 δεν κανει με τιποτα εκτος απο το επαναφερει στα ισια του ενα χτυπημενο σκαρπελο.
Για λαμα σχεδον ξυραφι που απαιτηται απο ενα σκαρπελο, χρειαζονται ιδανικα grits απο 600 εως 1200, σταδιακα.

Μεγειες Νικολα ,αλλα μεσα στο σπιτι βρε αθεοφοβε πανω στην βελεντζα τα εργαλεια,αχχχ να σε εβλεπε η μαμα εκεινη την ωρα που τα τοποθετουσες πανω στην βελεντζα για φωτογραφηση,σε εβλεπα εσενα και τα εργαλεια σβουριχτο κατω στο εργαστηριο :flipout::flipout:

Καθαρά ήταν τα εργαλεία Σάκη.
Η μαμά κοιμόταν του καλού καιρού!!! :)

Δες τι grit γραφει απανω. Αν ειναι κατω απο 250 δεν κανει με τιποτα εκτος απο το επαναφερει στα ισια του ενα χτυπημενο σκαρπελο.
Για λαμα σχεδον ξυραφι που απαιτηται απο ενα σκαρπελο, χρειαζονται ιδανικα grits απο 600 εως 1200, σταδιακα.

Νομίζω 100 - 200 είναι.
Να δοκιμάσω κανένα 400άρι γυαλόχαρτο?

Θα ελεγα, για το τελικο ακονισμα σκαρπελων να βρεις μια πετρα διπλης οψης ~600-~1000+.

Aκονισμα τελικο με γυαλοχαρτο δεν θα εκανα εκτος αν μου εδειχνε καποιος που ξερει τι κανει και χρησιμοποιει αυτον τον τροπο ακονισματος.

Καλοδούλευτα τα εργαλεία σας παίδες. Παρέλαβα και εγώ σήμερα από eshop.gr το παρακάτω δραπανοκατσάβιδο της bavaria-einhell-κ.λ.π 18βολτο με δύο μπαταρίες στα 34 ευρώ.
Αν και η μπαταρία του δεν είναι πλήρως φορτισμένη έχει μία αρκετά ικανή δύναμη και σίγουρα οι δύο μπαταρίες του είναι πλεονέκτημα. Βέβαια έχω πλήρη επίγνωση της αγοράς μου και των δυνατοτήτων του εργαλείου μου αλλά από το καλοκαίρι που με είχαν κλέψει δεν είχα αξιωθεί να αγοράσω άλλο.

Μεγειά!!! Τι είδους μπαταρίες φοράει;

O,20 η πετρα?
Αυτες που κοστιζουν 20,0 πρεπει να κανουν παπαδες!
Μεγεια και η ματσολα, ποσο τελικα, απο το απανω τη πηρες?