Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μιχάλη τρομερό το τριβείο.... Αλλά δεν τολμάω να σκεφτώ τιμή... :bigcry:
Καλοδούλευτο.

Παναγιώτη, μηχανάρα πήρες φίλε, καλορίζικη. Όπως σου έχω πει, δεν έχεις καταλάβει ακόμα τι πήρες, θα το συνειδητοποιήσεις στην πορεία.

Πάντως καλή δικαιολογία βρήκες με τα γεννέθλια... :worshippy:
Μάλλον πρέπει να σκεφτώ κι εγώ κάτι καλό για την επόμενη βδομάδα που έχω γιορτή και γενέθλια την ίδια μέρα. :o

P2010083.jpg
παραλαβη απο λιντλ ταινιολιαντηρας ,ταινειες λειανσης και διαφορα κοκοψινια.P2010084.jpg
παραλαβη απο e-shop δισκοπριονο παγκου einhell RT-TS 1221
P2010086.jpg
καθετοτητα δισκου (χανει απειροελαχιστα σε σχεση με την ενδειξη 0 στην κλιμακα) και μεγιστο υψος κοπης,δισκος 210 επι 30 επι 2.6.
P2010087.jpg καθετοτητα κοπης.
P2010088.jpg καθετοτητα και καθαροτητα κοπης με δισκο 20 δοντιων
P2010089.jpg μηκος παγκου εργασιας με προεκταση.
P2010090.jpg γενικα ευχαριστημενος για την τιμη του .στα αρνητικα εχω να βαλω το σχεδον ανυπαρκτο μανιουαλ (ενα μπακαλοχαρτο 2 σελιδων) και κακο φινιρισμα καθως ξεβαψε στα σημεια που εφαπτεται ο μοχλος πλαγιας κλισης.

Πολλές ωραίες παραλαβές αλλα σε μια θα μείνω... Νεκ αυτο το Chivas κανει και για βερνικωμα σουηδικου ξύλου ; χαχαχα...

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πολλές ωραίες παραλαβές αλλα σε μια θα μείνω... Νεκ αυτο το Chivas κανει και για βερνικωμα σουηδικου ξύλου ; χαχαχα...

Κανει, αλλα ειναι πανακριβο!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλος το δεχτηκες το δισκοπριονο Βασιλη. Για να δουμε τωρα τι ψαρια πιανει!

-Βασιλη καλοριζικο το παγκοπριονο, να το χαρεις φιλε!!!!

-Μπαμπη, κοψαμε εξοδα απο υλικα αγαθα και μικροαστικες συνηθειες και επενδυσαμε σε εργαλεια :))

-Δημητρη, τωρα που το λες, διαπιστωσα οτι σε χωρο κατι λιγοτερο απο δυο τετραγωνικα υπαρχουν 16 εργαλεια proxxon -εκ των οποιων 7 τριβεια!!

-Παναγιωτη η πλανη ειναι τουλαχιστον, εντυπωσιακη!!! Καλοριζικη και χρονια πολλα και παλι :)))

Βασίλη καλοδούλευτο. Άντε να βλέπουμε καινούριες κατασκευές. Περιμένουμε παρουσίαση στο "Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων"
Φίλε Μπάμπη μου φαίνεται πως ούτε γιορτή, ούτε γενέθλια έχεις ανάγκη, γιορτάζεις όλο το χρόνο.... Και εμένα ήρθε σήμερα λόγω απεργίας ΠΝΟ, αλλιώς θα το είχα από την Παρασκευή. Σημερινό πραγματικό δώρο το κολλητήρι από το Λιδλ.
Καλοδούλευτα και καλόπιοτο Νεκ. και αν ξέχασα κάποιον να χαρεί με το καλό ότι πήρε.

Last edited:
Αγαπη ευχαριστω .ο φρακτης αν και ειναι απο 2τμηματα εγω εβαλα το ενα και με βολεψε.θελει λιγο προσοχη στο σφιξιμο καθως βιδωνοντας τις βιδες για να σφιξει μετακινητε λιγο και αλλα οταν σφιξει ειναι βραχος

Βασίλη μήπως με κάποιες ροδελες εξαληφθει αυτη η μετακίνηση κατα το σφιξιμο ; Λέω τωρα...

Ηλια θα το δοκιμασω αν και δεν μου δινει πολλα περιθωρια για ροδελες καθως η βιδα εχει μικρο μηκος

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ευχαριστω δημητρη.

Ευχαριστω κυριακο θα παρω και το κολονατο την δευτερα και τελος τα "μεγαλα"εργαλεια ισως στο μελλον μια και μου αρεσε ο ξεχονδριστηρας του παναγιωτη να τον τιμησω.ασε που τωρα θελω και αναδιαταξη στο εργαστηριο.

Άστα Βασιλη.
Και εμένα μου άρεσε και φοβάμαι πως θα μου αρέσει περισσότερο όταν πάω να το δω από κοντά.
Σάββατο ή Κυριακή δουλεύεις να κατεβουμε στον Παναγιώτη να πιούμε ένα καφέ?

Παιδιά να τα χαρείτε όσο δεν παίρνει τα νέα σας εργαλεία (παιδί είναι και ο Παναγιώτης) :ernaehrung004:
Μια απορία μου ....αφού όλοι μαζί με τον ταινιολειαντήρα πήρατε από 2 σετ γυαλόχαρτα ...εγώ γιατί πήρα τέσσερα.
Δεν είχαμε πει να πάρουμε πολλά??