Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα τά εργαλεία,τά αναλώσιμα, καί τά υλικά συνάδελφοι
Θανάση πολύ καλή επιλογή καλοδούλευτο

Συγγνώμη γιά τήν αργοπορημένη απάντηση φίλε Αχιλλέα καί Tzoutzis,αλλά σήμερα είδα τήν ερώτηση σας.
Από τόν Ντέτσικα τής αγόρασα Νοβοπανόβιδα pozidrive μέ κεφάλι ψωμάκι 4 mm διάμετρο,καί έχει μήκος 25 mm - 30 mm - 40 mm γιά ποιό κάτω έχει καί 16 mm πού δέν προτίμησα γιά προφανής λογους,καί πάνω από τά παραπάνω μεγέθη δέν ρώτησα γιατί δέν μέ ενδιέφερε.
Αγόρασα 200 τεμάχια σέ μήκος 25 mm
200 τεμάχια σέ μήκος 30 mm
200 τεμάχια σέ μήκος 40 mm
Oλες μαζί 8,5 ευρώ καί τίς έβαλα σέ μιά ταμπακιέρα Stanley sortmaster πού είχα καί καθότανε.

Γείτονα Αχιλλέα άν θέλεις όταν περάσω από Ντέτσικα πές μου να σού αγοράσω

bides310.jpg

bides312.jpg

bides311.jpg

Παρελήφθησαν χτες.

Bessey K Body REVO KR

Πολύ δυνατοί, 7000N.
Άριστη ποιότητα κατασκευής.
Οι σιαγόνες παράλληλοι.
Μεγάλες επιφάνειές συγκράτησης.
Συγκράτηση από όποια μεριά σε βολεύει.

DSC_4940.JPG

DSC_4939.JPG

DSC_4943.JPG

DSC_4942.JPG

DSC_4941.JPG

Συγγνώμη γιά τήν αργοπορημένη απάντηση φίλε Αχιλλέα καί Tzoutzis,αλλά σήμερα είδα τήν ερώτηση σας.
Από τόν Ντέτσικα τής αγόρασα Νοβοπανόβιδα pozidrive μέ κεφάλι ψωμάκι 4 mm διάμετρο,καί έχει μήκος 25 mm - 30 mm - 40 mm γιά ποιό κάτω έχει καί 16 mm πού δέν προτίμησα γιά προφανής λογους,καί πάνω από τά παραπάνω μεγέθη δέν ρώτησα γιατί δέν μέ ενδιέφερε.
Oλες μαζί 8,5 ευρώ καί τίς έβαλα σέ μιά ταμπακιέρα Stanley sortmaster πού είχα καί καθότανε.

Δημήτρη καλά βιδώματα, καλές κατασκευές. Καλές τιμές νομίζω για τα 200 τεμ. βίδες
Να σε ρωτήσω, έχει ποικιλία ; ενδιαφέρομαι για μεγάλο μήκος (14-15 cm ) και εάν έχει εξάγωνες torx πάλι σε μεγάλα μήκη.

Ιωάννη και *αμώ τους σφιγτήρες, καλορίζικοι και καλές δημιουργίες

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παρελήφθησαν χτες.

Ο Αλλαχ των εργαλειων σε ευνοει! Καλορίζικοι !

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τελεια! Αλλο ενα στα υπ οψιν....

bides310.jpg

bides312.jpg

bides311.jpg
Ευχαριστώ Δημήτρη. Ο ντετσικας είναι γνωστό μαγαζί και θα τον επισκεφτώ. Χρήστος

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παρελήφθησαν χτες.

Bessey K Body REVO KR

Πολύ δυνατοί, 7000N.
Άριστη ποιότητα κατασκευής.
Οι σιαγόνες παράλληλοι.
Μεγάλες επιφάνειές συγκράτησης.
Συγκράτηση από όποια μεριά σε βολεύει.

View attachment 125534

View attachment 125535

View attachment 125531

View attachment 125532

View attachment 125533
Και πολύ πρώτοι σφιγκτηρες. Τα αξίζουν τα λεφτά τους. Δυστυχώς στην Ελλάδα οι μόνοι σωληνοσφιγκτηρες που βρήκα ήταν της 1/2 ιντσας της Tactix. Έξω υπάρχει φοβερή ποικιλία.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δημήτρη καλά βιδώματα, καλές κατασκευές. Καλές τιμές νομίζω για τα 200 τεμ. βίδες
Να σε ρωτήσω, έχει ποικιλία ; ενδιαφέρομαι για μεγάλο μήκος (14-15 cm ) και εάν έχει εξάγωνες torx πάλι σε μεγάλα μήκη.

Ιωάννη και *αμώ τους σφιγτήρες, καλορίζικοι και καλές δημιουργίες
Ο Ντέτσικας ήταν το καλύτερα μαγαζί στην Ιωνία πριν 40+ χρόνια, τότε ήταν ένα μικρό μαγαζάκι που ασφυκτιούσε από την ποικιλία, έβρισκες ότι βίδα ήθελες....σήμερα είναι τεράστιο....

έτσι να βλέπουμε παραλαβές... οι σφιγκτήρες κάνουν μπαμ από μακρυά. Πολύ ωραίοι Γιάννη. Καλοδούλευτοι.
Δημήτρη καλά και πολλά βιδώματα.

Από Λεροι κάτι ψιλολόγια...
IMG_20160312_173536.jpg

Μία μικρή παραλαβή και από εμένα.

Καθαριστικό πλαστικών Karcher.
Το πήρα για να καθαρίζω τα εργαλεία πιο πολύ γιατί καλά μας κάνουν την δουλειά μας αλλά θέλουν και την περιποίηση τους.

P60312_204304.jpg

P3120003.jpgP3120008.jpg
παραλαβη χθες δισκος 315*30*3μμ 48 δοντια για αντικατασταση το δισκου με 20 δοντια που φορουσε το παγκοπριονο απ την μανα του.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ο Ντέτσικας ήταν το καλύτερα μαγαζί στην Ιωνία πριν 40+ χρόνια, τότε ήταν ένα μικρό μαγαζάκι που ασφυκτιούσε από την ποικιλία, έβρισκες ότι βίδα ήθελες....σήμερα είναι τεράστιο....

Τον παππου τους,τον κυρ Θαναση που βοηθαγε,τον θυμασαι?

Καλοδούλευτα απαντα κυριοι!

Πέρασε κι εγώ από Leroy Merlin προχθές. Γέμισα το καρότσι με καμιά διακοσαριά ευρώ πράγματα, έφτασα στο ταμείο, συνειδητοποίησα ότι στην πραγματικότητα δε χρειάζομαι τίποτα από αυτά, γύρισα πίσω και τα έβαλα όλα στη θέση τους, και πήγα ξανά στο ταμείο κρατώντας μόνο μια ζώνη για εργαλεία της Dexter (μόνο τον ιμάντα) και ένα σετ με λεπτές τσιμπίδες, έτσι για το γαμώτο.

Παιδια μπηκα στο site του Ντετσικα αλλα δεν μπορω να βρω που εχε κατηγορία με βίδες ... Ξερει κανεις να βαλει κανενα λινκ ?

Eυχαριστώ Γιώργο,τά 600 τεμάχια βίδες έχουν 8,5 ευρώ καί όχι τά 200
Δυστυχώς δέν γνωρίζω νά σού απαντήσω στά ερωτήματα σου,πάρε ένα τηλέφωνο από Τρίτη τόν Ντέτσικα νά ενημερωθείς

Καλορίζικα συνάδελφοι τά εργαλεία,υλικά,καί αναλώσιμα αυτών.

Τελευταία βόλτα στο toolshouse σήμερα το πρωί και αγόρασα ένα αλάτι αλουμινίου της Kreator.
Πολύ ποιοτικό και στιβαρό.
Μπράβο στην κόκκινη εταιρεία.
Χθες πήρα δώρο σε ένα φίλο που ήρθε μαζί ένα σετ σφικτηρες μανταλακια της στην μισή τιμή από τα όμοια της wolfcraft και εξίσου ποιοτικά και δυνατά!

Ο ντετσικας ειχε και φαντάζομαι συνεχίζει να εχει απο τις μεγαλύτερες ποικιλίες σε βίδες...και οχι μόνο...
Προσωπικά το θεωρώ απο τα ποιο ολοκληρωμένα μαγαζιά σε τετοια ειδη...και απο εξυπηρέτηση πολυ καλοί επίσης...

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ο ντετσικας ειχε και φαντάζομαι συνεχίζει να εχει απο τις μεγαλύτερες ποικιλίες σε βίδες...και οχι μόνο...
Προσωπικά το θεωρώ απο τα ποιο ολοκληρωμένα μαγαζιά σε τετοια ειδη...και απο εξυπηρέτηση πολυ καλοί επίσης...

ναι, έχει μεγάλη ποικιλία από βίδες κλπ, και σήμερα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά καταστήματα του είδους, με τεράστιους τζίρους (νομίζω στα bosch κάνει πανελλαδικά τον μεγαλύτερο τζίρο)...
αλλά εγώ τον προτιμούσα όπως ήταν παλιότερα και όχι όπως είναι τώρα σαν super market (και στο μέγεθος αλλά και στην εξυπηρέτηση).