Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

View attachment 125541
παραλαβη χθες δισκος 315*30*3μμ 48 δοντια για αντικατασταση το δισκου με 20 δοντια που φορουσε το παγκοπριονο απ την μανα του.

Φίλε Βασίλης, στην πιό πάνω φώτο δίπλα απο τον χλιδάτο δίσκο υπάρχει ένα πρασινάκι δουλεμένο Parkside 18Βολτο σκονισμένο δραπανοκατσαβιδάκι ! Μπροστά υπάρχει ένα μαύρο stand πάνω στο οποίο βάζεις τα εργαλεία σου. Μπορείς να μου πείς σε παρακαλώ απο πού μπορώ να προμηθευτώ ένα τέτοιο στάντ σε καλή τιμή (κατα προτίμηση online) γιατί έχει ένα αιώνα που προσπαθώ και δεν βρίσκω? Και ξέρεις τα χρόνια παιρνούν και πίσω δεν γυρνούν ?

Σε ευχαρστώ,

Αθανάσιος

Αθανασιε εαν ενοεις την πλατη την ειχα παρει απκ το λιντλ σε τιμη χωμα.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αθανασιε εαν ενοεις την πλατη την ειχα παρει απκ το λιντλ σε τιμη χωμα.
Αγαπητε φίλε... . Πλάτη τη λένε; θα την περιμένω να ξαναβγεί στο λιντλ τότε και ελπίζω σύντομα και θα τρέξω πρώτος το πρωΐ μόλις την φέρει για να πάρω 8 κομμάτια πριν την εξαντλήσουν.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

ναι, έχει μεγάλη ποικιλία από βίδες κλπ, και σήμερα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά καταστήματα του είδους, με τεράστιους τζίρους (νομίζω στα bosch κάνει πανελλαδικά τον μεγαλύτερο τζίρο)...
αλλά εγώ τον προτιμούσα όπως ήταν παλιότερα και όχι όπως είναι τώρα σαν super market (και στο μέγεθος αλλά και στην εξυπηρέτηση).
Φίλε μου και εγω προτιμώ την πιο φιλική εξυπηρέτηση...σε όλους τους τομείς αλλά οι εποχές αλλάξανε και το ίδιο έπρεπε να κάνουν και αυτά τα μαγαζιά αλλιώς δεν θα επιβιώναν...
Αν μη τι άλλο το συγκεκριμένο κράτησε σταθερή ποιότητα στις υπηρεσίες του και στα προϊόντα του... Και καταφέρνει και έχει πολύ καλες τιμές...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αγαπητε φίλε... . Πλάτη τη λένε; θα την περιμένω να ξαναβγεί στο λιντλ τότε και ελπίζω σύντομα και θα τρέξω πρώτος το πρωΐ μόλις την φέρει για να πάρω 8 κομμάτια πριν την εξαντλήσουν.

Δες εδώ αν είναι αυτό που θες και σου κάνει: http://www.toolplanet.gr/prod/339/2751/ΔΙΑΤΡΗΤΗ%20ΠΛΑΤΗ%20ΜΕ%20ΘΗΚΗ%20ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ%20&%20ΣΚΑΦΑΚΙΑ%20ARTPLAST%20321. Η εταιρεία αυτή (ARTPLAST) έχει και άλλα αντίστοιχα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές και ποικιλία. Στην Ελλάδα τα έχει νομίζω και η Unimac.

Εγώ έχω μία πλάτη της Artplast και με καλύπτει πλήρως για τα ποδηλατικά εργαλεία.
Απλά το θέμα είναι ότι δεν είναι για πολλά ζόρια, και καλύτερη θα ηταν φυσικά μία μεταλλική.

panava αδερφέ καλορίζικα τα 'ψιλολόγια' σου, χρήσιμα είναι κι αυτά.

Diabolic ωραίος !! η καθαριότητα στα εργαλεία επιβάλεται (καθαρίζεις και το laptop με αυτό ;) χαχαχα

vasilisp77 τι δισκάρα είναι αυτή ;καλές κοπές φίλε και με την ανάλογη προσοχή βέβαια

Δημήτρη (weather1967) βρε τις κατάλαβα τις τιμές γι αυτό είπα ότι είναι και καλές, από βδομάδα έφυγα κι εγώ για το μαγαζί να πάρω μερικές με ψωμάκι !!

Μετα απο πολυ καιρο που το περιμενα.. σημερα παρελαβα κ εγω την παραγγελια μου.. Ενα παλιο καρουλι απο καλωδια της δεη :)
797af633194cd1f1eb754c82998ea927.jpg

Αφου μεινει κανα μηνα στην ακρη να στεγνωσει θα γινει ενα ωραιοτατο τραπεζακι κηπου
2aca6acb25aecd235b7ceba956a6a6d2.jpg

Μετα απο πολυ καιρο που το περιμενα.. σημερα παρελαβα κ εγω την παραγγελια μου.. Ενα παλιο καρουλι απο καλωδια της δεη :)

Αφου μεινει κανα μηνα στην ακρη να στεγνωσει θα γινει ενα ωραιοτατο τραπεζακι κηπου

καλή επεξεργασία, περιμένουμε φωτό όταν θα είναι έτοιμο και πρόσκληση για καφέ ! :coffee:

Παντα τα καρουλια ηταν μελλοντικα υποψηφια τραπεζια κηπου.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κι οχι μονο. Στηνεις και ενα κιοσκι γυρω του.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δες εδώ αν είναι αυτό που θες και σου κάνει: http://www.toolplanet.gr/prod/339/2751/ΔΙΑΤΡΗΤΗ ΠΛΑΤΗ ΜΕ ΘΗΚΗ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ & ΣΚΑΦΑΚΙΑ ARTPLAST 321. Η εταιρεία αυτή (ARTPLAST) έχει και άλλα αντίστοιχα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές και ποικιλία. Στην Ελλάδα τα έχει νομίζω και η Unimac.

Πολύ καλή τιμή για το σύνολο !.. Το πρόβλημα είναι ότι κόβω λίγο μακρυά !!!

Εγώ έχω μία πλάτη της Artplast και με καλύπτει πλήρως για τα ποδηλατικά εργαλεία.
Απλά το θέμα είναι ότι δεν είναι για πολλά ζόρια, και καλύτερη θα ηταν φυσικά μία μεταλλική.

Θα το σκεφτώ και αυτό με την μεταλλική αφού όμως πρώτα βρώ προμηθευτή της περιφερείας !

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τελευταία βόλτα στο toolshouse σήμερα το πρωί και αγόρασα ένα αλάτι αλουμινίου της Kreator.
Πολύ ποιοτικό και στιβαρό.
Μπράβο στην κόκκινη εταιρεία.
Χθες πήρα δώρο σε ένα φίλο που ήρθε μαζί ένα σετ σφικτηρες μανταλακια της στην μισή τιμή από τα όμοια της wolfcraft και εξίσου ποιοτικά και δυνατά!

τι σόι αλάτι είναι αυτό Κυριάκο;;;;; :violent-smiley-030:

φτου να πάρει τους σφιγκτήρες της Kreator τους ήθελα και εγώ...

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ναι το κατάλαβα, Αχιλέα, πλάκα κάνω…
Κυριάκο ουτε που το σκέφτηκα. Ευχαριστώ πάντως.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Γεια χαρά και από εμένα..!

Μια παραλαβή αμιγώς ηλεκτρολογική, έτσι για την αλλαγή.