karmen1983
AVClub Addicted Member
Αχιλλέα αμα θες πριτσίνια είτε ασημι είτε μαύρα πες μου να βάλω μερικά σε μία σακουλίτσα να στα δώσω όταν περάσεις.
Καλορίζικες οι νέες παραλαβες σε όλους
Καλορίζικες οι νέες παραλαβες σε όλους

Αχιλλέα αμα θες πριτσίνια είτε ασημι είτε μαύρα πες μου να βάλω μερικά σε μία σακουλίτσα να στα δώσω όταν περάσεις.
Καλορίζικες οι νέες παραλαβες σε όλους![]()
δεν είναι για ταστα. Έχει 0.8 πάχος στα δόντια. Αλλά για μορσα που το πήρα είναι κορυφαίο και τσαμπαMetallkas το πριονακι ειναι για ταστα; Τι παχος; Τιμη;
Φυσικά. Είναι έτοιμος?Αχιλλέα δε περνάς και από Παλέτα να δώσεις το ταινιολειαντηρα της αγάπης να μου τον δώσει????????
Παναγιώτη ψηνεσαι να πάρουμε μισές μισές τις βίδες? Η αν θέλει και κανείς άλλος ακόμη τις μοιραζουμε δια τρία!!!
Καλορίζικα καί καλοδούλευτα συνάδελφοι
Σήμερα αγόρασα μερικές νοβοπανόβιδες 4 mm μέ κεφάλι ψωμάκι νά υπάρχουν,καί συμπληρώνω τήν γκάμα στά τρυπάνια φτερού selfcut σταδιακά.
Μήπως ξέρεις εαν εχει την διάσταση που χρειάζομαι εγώ; 150χ150χ100;Μονοκόμματο θα βρεις δύσκολα. Βγάζει όμως η bosch σε δύο κομμάτια
![]()
Καλοριζικα παιδια!Αυτη την επιφανεια τραπεζιου πολυ τη ζηλεψα!Ποσο αν επιτρεπεται;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.