Tι παραλάβαμε σήμερα..

Έχει ρεπό σήμερα οπότε το πρώτο για να με βοηθήσει γιατί το domnule δεν το θυμόμουν χαχαχα!

-Ειναι πολυ ευκολη γλωσσα Νικο. Ειδικα για αυτους που γνωριζουν ιταλικα/λατινικα, ειναι παιχνιδακι.

-Γιωργηδες σας ευχαριστω! Δυστυχως τις ιδιες 'καλλιτεχνιες' θα συνεχιζω κανω, καθως αυτη η σεγα δεν εχει κατι το ιδιαιτερο απο τις αλλες :))

Τυχαίνει να γνωρίζω και τις δύο γλώσσες που ανέφερες, οπότε ναι το έχω συμπεράνει κι εγώ. Αφού στην ουσία ρωμαιόσποροι είναι (της το λέω και τσαντίζεται χεχε). ;)

Μεγειά το εργαλειακι Μιχάλη κι ευχαριστούμε για τις γωνιτσες. Καλά να περάσεις το ΣΚ και Με το καλό να μας ξαναρθεις

Sent from my C6833 using Tapatalk

Ψιλοπράγματα σήμερα
Τρυπάνια sds-plus Bosch-5Χ τετράκοπα

trypan11.jpg

Ευχαριστώ Κώστα,πρώτη φορά αγοράζω τετράκοπα καί είμαι περίεργος νά δώ τό αποτέλεσμα,εν συγκρίση μέ τά απλά.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ Κώστα,πρώτη φορά αγοράζω τετράκοπα καί είμαι περίεργος νά δώ τό αποτέλεσμα,εν συγκρίση μέ τά απλά.

Εμείς στην δουλειά τα χρησιμοποιούμε σε τόρνα της Hilti κ με χαμηλές στροφές τρυπάμε τα πυρότουβλα, ιδιαίτερα σκληρά υλικά, όταν θέλουμε να κάνουμε βυθομέτρηση (παχυμέτρηση).

Αντωνηδες, Mike και Γιωργο καλοριζικα τα εργαλειακια!!
Αντωνη για πες αν βοηθα ουσιαστικα αυτο το συστημα μεγενθυνσης.

Μιχάλη,
το δοκίμασα σήμερα και, δυστυχώς, για την σεγα που το θέλω δεν κάνει γιατί πρέπει να σκύψεις πολύ μπροστά.
Για ηλεκτρονικά και μοντελισμό ίσως να κάνει.

Άσχετο: την επόμενη φορά που θα έρθεις Ελλάδα, θα μου φέρεις προσανάματα οξιας και φλαμουριάς; :ADFAD2: