Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δημητρη καλοριζικα τα αρχοντοτρυπανα!!:))
Για πες οταν τα δοκιμασεις σε συγκριση με τα κοινα.

Αντωνη λιγο πολυ το περιμενα. Αυτο που βοηθα στη σεγα ειναι επιπλεον επιτοπιος φωτισμος. Κατι εχω παραγγειλει σχετικο να δοκιμασω.
Ξυλαρακια δεν εχω φερει τοσα χρονια γιατι υπαρχει τελωνειακο θεμα με "εισαγωγη ξυλου".. θα δουμε.

Αυτο που βοηθα στη σεγα ειναι επιπλεον επιτοπιος φωτισμος. Κατι εχω παραγγειλει σχετικο να δοκιμασω.

Το ξέρω, πρέπει να βρεθέι μια λύση, κάτι έχω στο νου μου, πρόσχομεν.
Ξυλαρακια δεν εχω φερει τοσα χρονια γιατι υπαρχει τελωνειακο θεμα με "εισαγωγη ξυλου".. θα δουμε.

Άντε ρε φίλε, σοβαρά;; Ακόμα και για ένα τσουβαλάκι;; τι να πω...

Δημήτρη καλορίζικα

Δυστυχως ετσι ειναι, γιαυτο ακριβως και θελω να αγορασω μια μεσαιου μεγεθους πριονοκορδελα που να κοβει γυρω στα 15 εκ. παχος/υψος ξυλο/κορμους.

Με γεια Μιχαλη και Δημητρη.

Δημητρη πες μας εντυπώσεις και με τι μηχανημα θα τα δουλεψεις.

Ευχαριστώ συνάδελφοι θά κάνω δοκιμή από βδομάδα μέ κάτι Dewalt sds απλά πού έχω,καί θά γράψω εντυπώσεις
Πάνο ένα πνευματικό πιστολέτο B&D έχω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλορίζικα και καλές εργασίες Δημήτρη.
Τι μήκος έχουν και πόσο κοστίζει έκαστο ;

Να σαι καλά Γιώργο,ευχαριστώ
Τό μήκος εργασίας είναι 10 cm καί τό ολικό μήκος 16 cm,όλα μαζί έχουν 15 ευρώ,δέν θυμάμαι έκαστο.

Δημητρη καλοριζικα τα αρχοντοτρυπανα!!:))
Για πες οταν τα δοκιμασεις σε συγκριση με τα κοινα.

Ευχαριστώ Μιχάλη,ναί θά κάνω δοκιμή καί θά τό αναφέρω στό κατάλληλο νήμα.

Διάφορα κοκοψίνια:

IMG_20160919_133807.jpg

1) Καθαριστικό πατωμάτων Karcher CA 30 C - 4.5

2) Ανταλλακτικές μεσινέζες για κεφαλή Flashcutter - 9

3) Μίνι γωνίες για κατασκευές - 1

4) Λάμα Topman για πριόνι χειρός - 8

5) Ξυλοτρύπανο 8 x 400 mm - 4

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Διάφορα κοκοψίνια:

IMG_20160919_133807.jpg

1) Καθαριστικό πτωμάτων Karcher CA 30 C - 4.5

2) Ανταλλακτικές μεσινέζες για κεφαλή Flashcutter - 9

3) Μίνι γωνίες για κατασκευές - 1

4) Λάμα Topman για πριόνι χειρός - 8

5) Ξυλοτρύπανο 8 x 400 mm - 4
Fixed :afro:

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτα Νίκο

Σημερινή αγορά τό κρουστικό δραπανοκατσάβιδο Makita HP330DZ solo.
Καί δύο ακόμα τρυπάνια Bosch sds plus - 5X γιά συμπλήρωμα τών τριών πού είχα αγοράσει προχτές.

kroyst10.jpg

Bρε Δημητρη, το αστερι το εχεις μεσα στη συσκευασια??? Βγαλε το μια γυμνο να το χαρουμε :)))

Φιλε ηδη διαβλεπω τη χαρα που θα βιωσεις στο μελλον με την δεκαβολτη σειρα της makita, εχει και πολλα εργαλειακια!

Καλοδουλευτα Δημητρη!!!
Σε βλεπω να χτιζεις την 10αρα ΜΑΚΙΤΑ.

Eυχαριστώ όλους συνάδελφοι
Φίλε Κυριάκο εδώ δυστυχώς μάλλον θά σταματήσω τήν makita 10,8 volt (έχοντας παλμικό-δραπανοκατσάβιδο-κρουστικό δραπανοκατσάβιδο) γιατί θέλω καί τό δισκοπρίονο,αλλά δέν τό βρίσκω πουθενά εδώ μέ τήν χωνευτή μπαταρία,τό έβαλα αγγελία ζήτησης καί βλέπουμε,καί ίσως νά πάω αργότερα στά 10,8 volt στήν Bosch σειρά γιά δισκοπρίονο-τροχό,όπως ο φίλος Νίκος (amsen)

Bρε Δημητρη, το αστερι το εχεις μεσα στη συσκευασια??? Βγαλε το μια γυμνο να το χαρουμε :)))

Φιλε ηδη διαβλεπω τη χαρα που θα βιωσεις στο μελλον με την δεκαβολτη σειρα της makita, εχει και πολλα εργαλειακια!

Ελά Μιχάλη γιά νά μήν παραπονιέσαι :ernaehrung004:
Αλλά όπως είπα καί στό Κυριάκο καί γνωρίζεις καί εσύ,δέν βρίσκω αυτό πού θέλω σέ makita.

hp330d10.jpg

Δημήτρη πήρες φόρα και δεν σταματάς μου φαίνεται !!
Εργαλειάκι το Makita, εύχομαι να το ευχαριστηθείς στις εργασίες σου καθώς και τα τρυπάνια σου. Καλορίζικα όλα

Μεγεια το makita Δημητρη, αλλα σαν τα bosch δεν εχει...:flipout:

photo sharing websites
Σημερινη φρεσκια παραλαβη απο κινεζους.
Πενσα ακροδεκτων που θα τεσταριστει εναντι της γλυκιας facom, και εργαλειο ανιχνευσης και δοκιμης καλωδιων τηλεφωνου και δικτυου.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δημήτρη πήρες φόρα και δεν σταματάς μου φαίνεται !!
Εργαλειάκι το Makita, εύχομαι να το ευχαριστηθείς στις εργασίες σου καθώς και τα τρυπάνια σου. Καλορίζικα όλα

Ευχαριστώ Γιώργο

Μεγεια το makita Δημητρη, αλλα σαν τα bosch δεν εχει...:flipout:

Σημερινη φρεσκια παραλαβη απο κινεζους.
Πενσα ακροδεκτων που θα τεσταριστει εναντι της γλυκιας facom, και εργαλειο ανιχνευσης και δοκιμης καλωδιων τηλεφωνου και δικτυου.

Ευχαριστώ Νεκτάριε καί :worshippy::worshippy: γιά τό πρώτο σχόλιο :flipout:
Καλορίζικα καί καλοδούλευτα καί τά δικά σου.
Πολύ χρήσιμη η γεννήτρια σήματος μαζί με τό tester τηλεφωνικών - ethernet καλωδίων
Εχω μιά γεννήτρια σήματος τήν Mastech MS6812 καί μέ έχει βολέψει στό τέστ τών καλωδίων από τίς ηλεκτροβάνες πού είναι κάτω από τό χώμα.