Tι παραλάβαμε σήμερα..

Να και κάτι δικό μου μακρουλό που έπρεπε να παρουσιάσω νωρίτερα.

Πτυσσόμενο πριόνι κλαδέματος.

Αλουμινένιο και αρκετά ελαφρύ με μήκος (τέρμα ανοικτό) στα 5.8 μέτρα (χωρίς το πριόνι). Πτυσσόμενο με 2 ασφάλειες βαρέως τύπου και ροδέλα ασφαλείας.
Επίσης πολύ καλή ποιότητα πριονιού με γάντζο για να μην μαγκώνει στα χοντρά κλαδιά και για να πιάνει τα κλαδιά!

Εκτός από την Φτελιά της φωτογραφίας κούρεψε άλλες 5 καρυδιές χωρίς να κάνει κιχ.

Συνολικό κόστος κοντά (μαζί με το πριόνι) στα 150 ευρώ.

Καλό απόγευμα Μιχάλη
Το προβολάκι είναι πολύ δυνατό.

Το δραπανοκατσάβιδο (ευτυχώς που πήρα αυτό κ όχι το σκέτο κατσαβίδι) δεν το πολύ χρησιμοποιώ. Όμως επειδή δουλεύει σε οποιαδήποτε γωνία θετική κ αρνητική σε 5 - 6 κατασκευές, εκεί που λες δεν μπαίνει τρυπάνι ή βίδα με έχει ξελασπώσει.

Σίγουρα μπορείς να ζήσεις κ χωρίς αυτό, αλλά όταν μπαίνεις στον χορό.....

Dewalt αλλα εχεις Γιωργο???

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Οσο για airflow 19.3 lt η μπλε και 19,6 η καναρινι.

στο site της dewalt δεν εχει στοιχεια, ουτε στο manual (περιεργο), και οπου εχω βρει γραφει 15.9 και οχι 19.6

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλησπέρα ρε Δημητρό.

Καλησπέρα Κώστα,τελικά εφόσον είχες τίς μπαταρίες Bosch 10,8 volt,καλά έκανες καί πήρες τό σκουπάκι τής Bosch,άν προτιμούσες τό Makita θά ήθελες και μπαταρίες, τό Makita πάντος μου αρέσει περισσότερο,γιά τούς λόγους πού σου είχα αναφέρει παλαιότερα

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δημήτρη πιστεύω πως είσαι έτοιμος να γράψεις το εγχειρίδιο: "πώς ανοίγουμε καλές και όμορφες τρύπες στο δέρμα χωρίς να χαλάμε το κοπτικό". -bye-
Καλή σου μέρα.

Χάχάχά,να σαι καλά Παναγιώτη -bye-

Για τον πατέρα μου, από electromed με δωρεάν μεταφορικά
dbcf1b6eece8c1913efd284ecb8e78a4.jpg

Δυστυχώς το μόνο που πρόλαβα να κάμω είναι να βγάλω την φωτογραφία. Ο πατέρας μου περίμενε τον μεταφορά μαζί μου.

Aψογα Αντώνη τά νέα Makita μέ τήν μεγαλύτερη σέ Ah μπαταρία τής 10,8 volt σειράς,καλορίζικα καί καλοδούλευτα νά είναι.

Την χτίζουμε σιγά - σιγά την προίκα μας στα 10,8 Volt.

Με μπλέξατε με τις κωλο-σκουπες και χάνω τα καλά...
Κώστα για το φακουδάκι θέλω αναλυτικό review. Το έχω σταμπάρει μήνες τώρα.

Αντώνη καλορίζικα... Ελπίζω να είναι μερακλής ο πατέρας σου... :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αντώνη μεγειά τα καταπληκτικά εργαλεία του πατέρα σου. 18 βολτο είναι αυτό το σετ ;

10,8 volt είναι Γιώργο,η νέα σειρά μέ τήν συρταρωτή μπαταρία.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Γεια σου Δημ'ητρη -bye- φαντάζομαι θα είναι κανένα 2,5 άρι Αmh η μπαταρία έτσι ;

Γειά σού γείτονα Γιώργο
2 Αh είναι η συγκεκριμένη τού Αντώνη,αλλά βγάζει καί στά 4 Ah στά 10,8 volt στήν νέα σειρά μπαταριών τής Makita συρταρωτές.