Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ παιδιά.
Ο πατέρας μου θα το χρησιμοποιεί στην δουλειά του καθημερινά.

https://electromed.gr/shop/index.php?route=product/product&product_id=3061

Καλοδούλευτα Αντώνη. Διπλό, Δυνατό & Επώνυμο "χτύπημα".
Βάλτο τώρα σε φωτό μαζί με τον καφέ να ατενίζει την Εύβοια, λίγο πριν πιάσει δουλειά.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτα Αντώνη. Διπλό, Δυνατό & Επώνυμο "χτύπημα".
Βάλτο τώρα σε φωτό μαζί με τον καφέ να ατενίζει την Εύβοια, λίγο πριν πιάσει δουλειά.
Τα έχει πάρει από χτες και δεν με αφηνει να τα ακούμπησω. Αλλά που θα πάει, θα του τα φάω κάποια στιγμή.

Παραλαβή από το Κέντρο Βίδας ένα mini router table της Dremel (231) & το αντίστοιχο bit "στρογγύλι" (615), για τις μικροξυλοκατασκευές μου στο εσωτερικό εργαστήρι.

Προηγείσαι εσύ με τον Τρίτωνα

Καλορίζικα και καλοδούλευτα λέμε.... :ernaehrung004:
Τον Τρίτωνα τον πόσταρα στα πεταχτά χθές, λίγο πρίν φύγω για το νοσοκομείο, με αποτέλεσμα ν´ αργήσω κιόλας...
Τι άλλο να έκανα;

Καλορίζικα και καλοδούλευτα λέμε.... :ernaehrung004:
Τον Τρίτωνα τον πόσταρα στα πεταχτά χθές, λίγο πρίν φύγω για το νοσοκομείο, με αποτέλεσμα ν´ αργήσω κιόλας...
Τι άλλο να έκανα;

Καλημέρα & εύχομαι να πήγαν όλα καλά.
Αν & είσαι "Απέκης" εσύ & είσαι σκληρό καρύδι.

........ π.χ. Να βάλεις την φτελιά επάνω & να την ξε-φτελιάσεις.....................

Με γειες και καλοδουλευτη!
Να ρωτησω, ειδα οτι εμεινε πολυ πριονιδι απο το ρουταρισμα στην επιφανεια. Δεν εχει απο κατω καποια υποδοχη για σκουπα;

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα & εύχομαι να πήγαν όλα καλά.
Αν & είσαι "Απέκης" εσύ & είσαι σκληρό καρύδι.

........ π.χ. Να βάλεις την φτελιά επάνω & να την ξε-φτελιάσεις.....................

Πάρτο... :flipout:

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    102.3 KB · Views: 146
  • image.jpg
    image.jpg
    108.6 KB · Views: 148
Παραλαβή από το Κέντρο Βίδας ένα mini router table της Dremel (231) & το αντίστοιχο bit "στρογγύλι" (615), για τις μικροξυλοκατασκευές μου στο εσωτερικό εργαστήρι.

καλημέρα στην παρέα
μεγειές Κώστα, ωραίο βοήθημα για μικροδουλίτσες. το έιχα πάρει πριν αρκετά χρόνια μαζί με πολλά άλλα εξαρτήματα της dremel, αλλά βρίσκεται κλεισμένο στο κουτί του πλέον.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Με γειες και καλοδουλευτη!
Να ρωτησω, ειδα οτι εμεινε πολυ πριονιδι απο το ρουταρισμα στην επιφανεια. Δεν εχει απο κατω καποια υποδοχη για σκουπα;

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να σαι καλά.
Έχει από πάνω το πλαστικό κάλυμα υποδοχή για σκούπα, αλλά δεν το έβαλα στην δοκιμή.
Με ένα μικρό σπιράλ λάστιχο & μια συστολή μπορώ να το συνδέσω με το σκουπάκι της Bosch ! ! !

Ποδοκίνητο... Πρεσάρεις με το πόδι.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Έχω ένα υδραυλικό ηλεκτρικό σχιστήρι ξύλων της Einhell. O Osatosa μάλλον μου έδωσε ιδέα !!! για υδραυλική μέγγενη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Να το δ3ει η γυναικα σου στο σαλονι να εχουμε δικαστηρια..............

Γατάκια...
Δες για να μαθαίνεις... Εδώ είναι και δε λέει κουβέντα.
Εγώ ρε είμαι παλιάς κοπής μάστορας, πρώτα έσκισα τη γάτα και μετά έσκισα ξύλα... :flipout: