Νίκο, Κώστα, μεγειές τα εργαλεία και τα αναλώσιμα![]()
Σημερινή παραλαβή από το E-shop.
http://www.e-shop.gr/koyreytiko-ilektriko-perithorion-makita-mt-530-watt-f6-mm-m3700-p-TLS.080501
Και μερικές δικές μου από Ευρώπη και Κίνα:
1) Επέκταση λάστιχου Karcher (6 m ) από Amazon Warehouse Deals.
Μισή τιμή από Ελλάδα μαζί με τα μεταφορικά (περίπου 31 ευρώ).
![]()
![]()
2) Υφασμάτινο καλώδιο και κεραμικό Ντουί για το φωτιστικό που θέλω να φτιάξω.
Κόστος περίπου 6 ευρώ με τα μεταφορικά από Κίνα.
3) Τρυπάνι Forstner 65 mm από Banggood (κόστος γύρω στα 4.4 ευρώ)
4) Spray Saratoga Αστάρι (Κόστος 3 ευρώ)
5) Μπουλόνια 45 mm και ροδέλες, 20 και 20 τεμάχια (κόστος 1.5 ευρώ)
![]()
Μεγεια!
Μου αρεσει, αλλα ακομη δεν με εχω πεισει να το παρω. Δεν ειναι απο τα πρωτης χρησης εργαλεια το ρουτερ, ποσο μαλλον αυτο.
Αλλα που θα μου παει...
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Στριφωνια, οχι μπουλωνια...
Καλοδούλευτα παιδιά!Κώστα περιμένω με πολύ ενδιαφέρον το test του trimmer καθώς έχει μπεί στο στόχαστρο καιρό τώρα!
Δεν μου εχει γινει απαραιτητο Κωστα. Ελαχιστες φορες χρησιμοποιησα το pov σε εργασιες που δεν κανει το μικρο. Φινιρισματα κλπ τα "παλευω" με το χερι και τριβεια υπο κλιση. Δεν δινω βαση εδω σε ακριβεια. Οποτε καλη προσθηκη στο οπλοστασιο, μου αρεσει, αλλα δεν το κρινω απαραιτητο αυτη τη στιγμη. :ADFADF1:Νεκτ. φαίνεται να έχει απίστευτη δύναμη κ πολύ καλή εργονομία.
Δούλεψε το λίγο στον Diabolic κρίνε & αποφάσισε.
Νίκο, Κώστα, μεγειές τα εργαλεία και τα αναλώσιμα![]()
Καλώς τα δέχτηκες Νικόλα.
Μα 65 φ! Τρύπες για ηλεκτρολογικά κουτιά θα ανοίγεις? Βλέπω & κόκκινο "υφασμάτινα" ντυμένο καλώδιο !
Καλές δημιουργίες.
*** Το α/α 5, εγώ δεν τα λέω μπουλόνια, τα λέω στριφώνια.
Σε ευχαριστώ.
Μεγεια!
Μου αρεσει, αλλα ακομη δεν με εχω πεισει να το παρω. Δεν ειναι απο τα πρωτης χρησης εργαλεια το ρουτερ, ποσο μαλλον αυτο.
Αλλα που θα μου παει...
Στριφωνια, οχι μπουλωνια...
Δεν μου εχει γινει απαραιτητο Κωστα. Ελαχιστες φορες χρησιμοποιησα το pov σε εργασιες που δεν κανει το μικρο. Φινιρισματα κλπ τα "παλευω" με το χερι και τριβεια υπο κλιση. Δεν δινω βαση εδω σε ακριβεια. Οποτε καλη προσθηκη στο οπλοστασιο, μου αρεσει, αλλα δεν το κρινω απαραιτητο αυτη τη στιγμη. :ADFADF1:
Οσο για του Νικου, ειναι ingognito αυτος, σαν το batman ενα πραγμα. Ουτε ξερω προς τα που ειναι το εργαστηριο του. Μονο τις δουλειες του βλεπω :afro:
Μεγειές παληκάρια
Συμπεριλαμβάνεται και ο "Παππους" στα παληκάρια
για τα λεφτά του είναι vfm, ειδικά με ένα σετάκι bit 6mm απογειώνεται...Καλοδούλευτα παιδιά!Κώστα περιμένω με πολύ ενδιαφέρον το test του trimmer καθώς έχει μπεί στο στόχαστρο καιρό τώρα!
..... Συμπεριλαμβάνεται και ο "Παππους" στα παληκάρια
Δημήτρη σε ευχαριστώ.
Δεν αισθάνομαι κ δεν είμαι έμπειρος χρήστης ακόμα.
Όσες περισσότερες πληροφορίες μπορέσω να συγκεντρώσω από την χρήση του, θα τις ποστάρω.
:grandpa:
Καλορίζικα καί καλοδούλευτα σέ όλους συνάδελφοι.
1) Γνωρίζουμε όσοι έχουμε ρούτερ όταν ρουτάρουμε περιθώρια και κρατάμε τό ρούτερ με τα δυό χέρια έχουμε μια περισσότερη σταθερότητα,μέ τό τρίμερ makita πού τό δουλεύουμε μέ τό ένα χέρι υπάρχει η ίδια σταθερότητα ? η είναι εύκολο να μας φύγει και να κανει ατασθαλία στό ξύλο ?
2) Οι στροφές είναι μή ρυθμιζόμενες,σταθερές αρκετά υψηλές 35.000,υπάρχει περίπτωση νά κάψει τό ξύλο και να έχεις τό νού σου να το προχωράς γρήγορα για αποφυγή καψίματος ?
Και γενικα ότι δείς υπέρ η κατά πού έχεις σάν έμπειρος χρήστης τα αναφέρεις
Ευχαριστώ έκ τών προτέρων.
Καλορίζικα καί καλοδούλευτα σέ όλους συνάδελφοι.
Κώστα καί εγώ θά ήθελα ένα test drive,σάν σχολαστικός καί απαιτητικός πού είσαι στά εργαλεία από ότι έχω καταλάβει,θά ήθελα όταν καί όποτε βρείς χρονο γιά τό τέστ νά μού πείς μιά απορία πού έχω για αυτό τό κουρευτικό περιθορίων,πού είναι :
1) Γνωρίζουμε όσοι έχουμε ρούτερ όταν ρουτάρουμε περιθώρια και κρατάμε τό ρούτερ με τα δυό χέρια έχουμε μια περισσότερη σταθερότητα,μέ τό τρίμερ makita πού τό δουλεύουμε μέ τό ένα χέρι υπάρχει η ίδια σταθερότητα ? η είναι εύκολο να μας φύγει και να κανει ατασθαλία στό ξύλο ?
2) Οι στροφές είναι μή ρυθμιζόμενες,σταθερές αρκετά υψηλές 35.000,υπάρχει περίπτωση νά κάψει τό ξύλο και να έχεις τό νού σου να το προχωράς γρήγορα για αποφυγή καψίματος ?
Και γενικα ότι δείς υπέρ η κατά πού έχεις σάν έμπειρος χρήστης τα αναφέρεις
Ευχαριστώ έκ τών προτέρων.
Το συγκεκριμένο είναι πανάλαφρο και το κουμαντάρεις, εύκολα, με ένα χέρι. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ και τα 2 μου χέρια και πάντα ρουτάρουμε ανάποδα από την φορά που γυρνάει το μπιτ.
Ναι υπάρχει περίπτωση να σου κάψει το ξύλο, λόγω στροφών αλλά και λόγω μπιτ (π.χ. φθαρμένο ή κακής ποιότητας). Χρησιμοποιείς λίγο γυαλόχαρτο και είσαι κομπλέ (τις περισσότερες φορές)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.