Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοριζικια Δημητρη εξαιρετικο εργαλειο αχ αυτα τα proxxon.Καλοπιοτεσ Νικο παρεμπιπτοντωσ εχουμε πανηγυρι σημερα θα γινει τησ μπιρασ!!!!!!

Ευχαριστώ Κυριάκο -bye-

Καλοδούλευτη Δημήτρη, είναι πολύ καλό εργαλείο, αν και όσο τη δουλεύω όλο λέω να ήταν μεγαλύτερη. Όμως και εγώ λόγω χώρου δεν μπορώ.

Εγώ δεν έδωσα εξετάσεις με άγκυρες, τα κουτάκια πιάνονται; :-P
Όσο την μαθαίνω πάντως, τόσο λιγότερο γυρνάω στη σέγα. Θέλει πολλή περισσότερη δουλειά πάντως με τη ρύθμιση. Η σεγα ήταν σχεδόν plug and play...

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλοδούλευτη Δημήτρη, είναι πολύ καλό εργαλείο, αν και όσο τη δουλεύω όλο λέω να ήταν μεγαλύτερη. Όμως και εγώ λόγω χώρου δεν μπορώ.

Εγώ δεν έδωσα εξετάσεις με άγκυρες, τα κουτάκια πιάνονται; :-P
Όσο την μαθαίνω πάντως, τόσο λιγότερο γυρνάω στη σέγα. Θέλει πολλή περισσότερη δουλειά πάντως με τη ρύθμιση. Η σεγα ήταν σχεδόν plug and play...

Ευχαριστώ Κώστα,εσύ είχες μεγάλη εμπειρία από τήν επιτραπέζια σέγα,καί δέν σέ δυσκόλεψε η πριονοκορδέλα,αυτό φάνηκε από τό πανέμορφο κουτάκι πού έκανες σέ χρόνο dt μέ τήν πριονοκορδέλα,μακάρι να φτάσω στό 1/4 από τήν μαεστρία σου.

Εμένα σχεδόν από ρυθμίσεις δέν ήθελε και πολλά η πριονοκορδέλα,ήταν καλά καλιμπραρισμένη από τό εργοστάσιο,καί στα ρουλεμάν μέ τό δείκτη 3-5-6 στό 5 ήταν πού είναι τό σωστό γιά τήν κορδέλα πού φοράει,τό μόνο πού έκανα ήταν νά ξεσφίξω λίγο τήν πριονόλαμα γιατί ήταν πολύ σφικτή,ρεγουλάροντας (άνοιγα διακόπτη γύρναγε η πριονόλαμα καί σβήνοντας) άκουγα τό πώς
δούλευε καί ανάλογα έσφιγγα-ξέσφιγγα,γιατί αναφέρει τό manual ότι άν είναι πολύ σφιγμένη η πριονόλαμα η ξεσφιγμένη κάνει περισσότερο θόρυβο,κάτι πού ισχύει καί στήν επιτραπέζια σέγα ,επίσης τό διάκενο-οδηγός τής πριονόλαμας κάτω από τό τραπέζι ήταν σωστά καλιμπραρισμένο.
Τό μόνο πού χάνει 1 - 2 μοίρες είναι ο δείκτης στήν οριζοντίωση τού τραπεζιού,πού τόν αγνόησα καί οριζοντίωσα τό τραπέζι βάση μιάς μικρής γωνίας ακριβείας 5 χ 7,5 cm κάθετα μέ τήν πριονόλαμα.

pr510.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ Κώστα,εσύ είχες μεγάλη εμπειρία από τήν επιτραπέζια σέγα,καί δέν σέ δυσκόλεψε η πριονοκορδέλα,αυτό φάνηκε από τό πανέμορφο κουτάκι πού έκανες σέ χρόνο dt μέ τήν πριονοκορδέλα,μακάρι να φτάσω στό 1/4 από τήν μαεστρία σου.

Εμένα σχεδόν από ρυθμίσεις δέν ήθελε και πολλά η πριονοκορδέλα,ήταν καλά καλιμπραρισμένη από τό εργοστάσιο,καί στα ρουλεμάν μέ τό δείκτη 3-5-6 στό 5 ήταν πού είναι τό σωστό γιά τήν κορδέλα πού φοράει,τό μόνο πού έκανα ήταν νά ξεσφίξω λίγο τήν πριονόλαμα γιατί ήταν πολύ σφικτή,ρεγουλάροντας (άνοιγα διακόπτη γύρναγε η πριονόλαμα καί σβήνοντας) άκουγα τό πώς
δούλευε καί ανάλογα έσφιγγα-ξέσφιγγα,γιατί αναφέρει τό manual ότι άν είναι πολύ σφιγμένη η πριονόλαμα η ξεσφιγμένη κάνει περισσότερο θόρυβο,κάτι πού ισχύει καί στήν επιτραπέζια σέγα ,επίσης τό διάκενο-οδηγός τής πριονόλαμας κάτω από τό τραπέζι ήταν σωστά καλιμπραρισμένο.
Τό μόνο πού χάνει 1 - 2 μοίρες είναι ο δείκτης στήν οριζοντίωση τού τραπεζιού,πού τόν αγνόησα καί οριζοντίωσα τό τραπέζι βάση μιάς μικρής γωνίας ακριβείας 5 χ 7,5 cm κάθετα μέ τήν πριονόλαμα.

pr510.jpg
Ο αρχοντας της ακριβειας!
:grinning-smiley-043

Καλοριζικη!

Καλοδουλευτη δημητρη!!

Ευχαριστώ Βασίλη -bye-

Ο αρχοντας της ακριβειας!
:grinning-smiley-043

Καλοριζικη!

Ευχαριστώ Νεκτάριε -bye-
Ασε σέ σκεφτόμουν συνέχεια σήμερα όταν τήν καλιμπράριζα ,πού είχες κόψει 3 πριονοκορδέλες στήν αρχή από ότι θυμάμαι,καί περισσότερη έμφαση έδινα στό σωστό τέντωμα τής πριονόλαμας,καί απέφευγα τό πολύ ζόρισμα σέ κλειστές κοπές
Τελικά βρήκες γιατί σού έσπαγαν τότε ? ήταν από πολύ τέντωμα η έκανες πολύ κλειστές κοπές ? η κάτι άλλο ?

Καλορίζικη και απο εδώ Μήτσο.Εγώ πάντως όταν τη ζορίζω ξεκαβαλάει τις τροχαλίες,δεν έχω σπάσει ακόμα πριόνι.

Να σαι καλά Νίκο.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ Νεκτάριε -bye-
Ασε σέ σκεφτόμουν συνέχεια σήμερα όταν τήν καλιμπράριζα ,πού είχες κόψει 3 πριονοκορδέλες στήν αρχή από ότι θυμάμαι,καί περισσότερη έμφαση έδινα στό σωστό τέντωμα τής πριονόλαμας,καί απέφευγα τό πολύ ζόρισμα σέ κλειστές κοπές
Τελικά βρήκες γιατί σού έσπαγαν τότε ? ήταν από πολύ τέντωμα η έκανες πολύ κλειστές κοπές ? η κάτι άλλο ?

Ειπαμε, τις εσφιγγα πολυ. Δεν εχω ξανακοψει, και κοβω κλειστες στροφες σαν του μπραλου!

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σημερινή αγορά
Πριονοκορδέλα Proxxon MBS 240/E
Μία έξτρα πριονολάμα Proxxon,καί μιά γωνία ακριβείας Ultra Germany 13 χ 20 cm γιά παράλληλο οδηγό (πατέντα πού είδα στόν Μιχάλη Χιώτη)

Καλημερα, με τα καλοριζικα χθες ξεχασα να ρωτησω, απο που και ποσο πηρες την γωνια που θα χρησιμοποιεις για οδηγο;
Επισης με ενδιαφερει και η μικρη που εχεις στη φωτογραφια που εδειχνες την καθετοτητα της λαμας.
Αν υπαρχουν λινκς θα βοηθουσαν.
Thanks!

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλημερα, με τα καλοριζικα χθες ξεχασα να ρωτησω, απο που και ποσο πηρες την γωνια που θα χρησιμοποιεις για οδηγο;
Επισης με ενδιαφερει και η μικρη που εχεις στη φωτογραφια που εδειχνες την καθετοτητα της λαμας.
Thanks!

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα. Δες εδώ: https://www.organametrisis.gr/collections/gonies-akriveias. Ελπίζω να βοήθησα. :antlers: -bye-

Για τον οδηγο να προσεξεις το μηκος του μεγαλου σκελους της γωνιας να ειναι και παχυ (οχι λεπτο) και 20 εκατοστα (οσο η διασταση του τραπεζιου της κορδελας Proxxon).
Για την μετρηση της καθετοτητας της λαμας το υψος του μεγαλου σκελους της γωνιας πρεπει να ειναι 5 εκατοστα για να χωραει χωρις προβλημα στο υψος.

Από την μακρινή Κίνα χρήσιμα "τριφτηράκια" (& δύο στελέχη για αυτά) για το Dremel, σε πάρα πολύ καλή τιμή.

Παραγγέλθηκαν 30/6 & ήρθαν 18/7, όχι & άσχημα.

https://www.banggood.com/100pcs-12-inch-Sanding-Sandpaper-Sleeves-with-2-Mandrels-p-969320.html

Costas1965
Send PM
Post on June 27,2017 07:59#1
Can they work at dremel 3000 ?
share to:
Edit topicReport a PostQuoteReply

Daisy
BG-STAFF
Replies: 112
Reviews: 0
Send PM
Post on June 29,2017 05:09#2
Dear Customer,
They are suitable for the Dremel 3000 tool.
Best Regards,
Daisy

Thanks!

Aπό τόν Τριανταφύλλου στόν Αγιο Ελευθέριο τίς έχω αγοράσει Κώστα
Είναι η σειρά Ultra γωνία πατούρας ακριβείας.
Γιά παράλληλο οδηγό είναι η 200 χ 130 ,καί η μικρή γιά τήν καθετότητα τής πριονολάμας είναι 75 χ 50
Βαριά γωνία η μεγάλη είναι 550 gr πού τήν ζύγισα καί μέ αρκετό πλάτος η πατούρα γιά πολύ καλή εφαρμογή στό τραπέζι τής πριονοκορδέλας.

https://www.organametrisis.gr/collections/gonies-akriveias/products/0372-grade-2

Last edited:

Aπό τόν Τριανταφύλλου στόν Αγιο Ελευθέριο τίς έχω αγοράσει Κώστα
Είναι η σειρά Ultra γωνία πατούρας ακριβείας.
Γιά παράλληλο οδηγό είναι η 200 χ 130 ,καί η μικρή γιά τήν καθετότητα τής πριονολάμας είναι 75 χ 50
Βαριά γωνία η μεγάλη είναι 550 gr πού τήν ζύγισα καί μέ αρκετό πλάτος η πατούρα γιά πολύ καλή εφαρμογή στό τραπέζι τής πριονοκορδέλας.

Οκεηζ, ευχαριστώ πολύ.😉

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Από την μακρινή Κίνα χρήσιμα "τριφτηράκια" (& δύο στελέχη για αυτά) για το Dremel, σε πάρα πολύ καλή τιμή.

Παραγγέλθηκαν 30/6 & ήρθαν 18/7, όχι & άσχημα.

https://www.banggood.com/100pcs-12-inch-Sanding-Sandpaper-Sleeves-with-2-Mandrels-p-969320.html

Costas1965
Send PM
Post on June 27,2017 07:59#1
Can they work at dremel 3000 ?
share to:
Edit topicReport a PostQuoteReply

Daisy
BG-STAFF
Replies: 112
Reviews: 0
Send PM
Post on June 29,2017 05:09#2
Dear Customer,
They are suitable for the Dremel 3000 tool.
Best Regards,
Daisy

Κώστα πρόβλέπω πολύ τρίψιμο,καλοδούλευτα νά είναι,τσάμπα είναι από τιμή ελπίζω νά βγούν καλά και να μήν φθείρονται γρήγορα.

Ευχαριστώ. Αν δεν κάνουν δουλειά τα τριφτηράκια ένας καφές λιγότερος. Όπως λέει κ ο σοφός λαός... Τι είν' ο κάβουρας τι ειν' το ζουμί του!

μετά από καιρό ήρθανε !

mgU1y6B.jpg

έχω παρατηρήσει διαφορές από το wiha τις πρώτης ομαδικής που έγινε. και έχω και ενα θέμα με το κόφτη και την πένσα τους έβαλα λιπαντικό αλλά ακόμα ειναι πολύ σκύρα στο άνοιγμα κλείσε(το έκανα κανένα 5 λεπτό συνεχόμενα αλλά τπτ! ) .. το δεύτερο box που παραγγέλθηκε το πασχα.. ειναι οκ..

eZQFZP5.jpg

για το βαλιτσάκι των wiha που πήρα από την τελευταία ομαδική.....όλα είναι καλά...εκτός από τα ίσια κατσαβίδια που δεν λένε....προσπαθώντας να ξεβιδώσω μία βίδα η μύτη ψιλοστράβωσε....πράγμα που δεν έχει συμβεί στα 30 ετών βιασμένα fαcom που έχω...