weather1967
Supreme Member
- 25 October 2010
- 7,814
Καλοριζικια Δημητρη εξαιρετικο εργαλειο αχ αυτα τα proxxon.Καλοπιοτεσ Νικο παρεμπιπτοντωσ εχουμε πανηγυρι σημερα θα γινει τησ μπιρασ!!!!!!
Ευχαριστώ Κυριάκο
Καλοριζικια Δημητρη εξαιρετικο εργαλειο αχ αυτα τα proxxon.Καλοπιοτεσ Νικο παρεμπιπτοντωσ εχουμε πανηγυρι σημερα θα γινει τησ μπιρασ!!!!!!
Καλοδούλευτη Δημήτρη, είναι πολύ καλό εργαλείο, αν και όσο τη δουλεύω όλο λέω να ήταν μεγαλύτερη. Όμως και εγώ λόγω χώρου δεν μπορώ.
Εγώ δεν έδωσα εξετάσεις με άγκυρες, τα κουτάκια πιάνονται;
Όσο την μαθαίνω πάντως, τόσο λιγότερο γυρνάω στη σέγα. Θέλει πολλή περισσότερη δουλειά πάντως με τη ρύθμιση. Η σεγα ήταν σχεδόν plug and play...
Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο αρχοντας της ακριβειας!Ευχαριστώ Κώστα,εσύ είχες μεγάλη εμπειρία από τήν επιτραπέζια σέγα,καί δέν σέ δυσκόλεψε η πριονοκορδέλα,αυτό φάνηκε από τό πανέμορφο κουτάκι πού έκανες σέ χρόνο dt μέ τήν πριονοκορδέλα,μακάρι να φτάσω στό 1/4 από τήν μαεστρία σου.
Εμένα σχεδόν από ρυθμίσεις δέν ήθελε και πολλά η πριονοκορδέλα,ήταν καλά καλιμπραρισμένη από τό εργοστάσιο,καί στα ρουλεμάν μέ τό δείκτη 3-5-6 στό 5 ήταν πού είναι τό σωστό γιά τήν κορδέλα πού φοράει,τό μόνο πού έκανα ήταν νά ξεσφίξω λίγο τήν πριονόλαμα γιατί ήταν πολύ σφικτή,ρεγουλάροντας (άνοιγα διακόπτη γύρναγε η πριονόλαμα καί σβήνοντας) άκουγα τό πώς
δούλευε καί ανάλογα έσφιγγα-ξέσφιγγα,γιατί αναφέρει τό manual ότι άν είναι πολύ σφιγμένη η πριονόλαμα η ξεσφιγμένη κάνει περισσότερο θόρυβο,κάτι πού ισχύει καί στήν επιτραπέζια σέγα ,επίσης τό διάκενο-οδηγός τής πριονόλαμας κάτω από τό τραπέζι ήταν σωστά καλιμπραρισμένο.
Τό μόνο πού χάνει 1 - 2 μοίρες είναι ο δείκτης στήν οριζοντίωση τού τραπεζιού,πού τόν αγνόησα καί οριζοντίωσα τό τραπέζι βάση μιάς μικρής γωνίας ακριβείας 5 χ 7,5 cm κάθετα μέ τήν πριονόλαμα.
![]()
Καλοδουλευτη δημητρη!!
Ο αρχοντας της ακριβειας!
Καλοριζικη!
Καλορίζικη και απο εδώ Μήτσο.Εγώ πάντως όταν τη ζορίζω ξεκαβαλάει τις τροχαλίες,δεν έχω σπάσει ακόμα πριόνι.
Ευχαριστώ Νεκτάριε
Ασε σέ σκεφτόμουν συνέχεια σήμερα όταν τήν καλιμπράριζα ,πού είχες κόψει 3 πριονοκορδέλες στήν αρχή από ότι θυμάμαι,καί περισσότερη έμφαση έδινα στό σωστό τέντωμα τής πριονόλαμας,καί απέφευγα τό πολύ ζόρισμα σέ κλειστές κοπές
Τελικά βρήκες γιατί σού έσπαγαν τότε ? ήταν από πολύ τέντωμα η έκανες πολύ κλειστές κοπές ? η κάτι άλλο ?
Σημερινή αγορά
Πριονοκορδέλα Proxxon MBS 240/E
Μία έξτρα πριονολάμα Proxxon,καί μιά γωνία ακριβείας Ultra Germany 13 χ 20 cm γιά παράλληλο οδηγό (πατέντα πού είδα στόν Μιχάλη Χιώτη)
Καλημερα, με τα καλοριζικα χθες ξεχασα να ρωτησω, απο που και ποσο πηρες την γωνια που θα χρησιμοποιεις για οδηγο;
Επισης με ενδιαφερει και η μικρη που εχεις στη φωτογραφια που εδειχνες την καθετοτητα της λαμας.
Αν υπαρχουν λινκς θα βοηθουσαν.
Thanks!![]()
Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημερα, με τα καλοριζικα χθες ξεχασα να ρωτησω, απο που και ποσο πηρες την γωνια που θα χρησιμοποιεις για οδηγο;
Επισης με ενδιαφερει και η μικρη που εχεις στη φωτογραφια που εδειχνες την καθετοτητα της λαμας.
Αν υπαρχουν λινκς θα βοηθουσαν.
Thanks!![]()
Aπό τόν Τριανταφύλλου στόν Αγιο Ελευθέριο τίς έχω αγοράσει Κώστα
Είναι η σειρά Ultra γωνία πατούρας ακριβείας.
Γιά παράλληλο οδηγό είναι η 200 χ 130 ,καί η μικρή γιά τήν καθετότητα τής πριονολάμας είναι 75 χ 50
Βαριά γωνία η μεγάλη είναι 550 gr πού τήν ζύγισα καί μέ αρκετό πλάτος η πατούρα γιά πολύ καλή εφαρμογή στό τραπέζι τής πριονοκορδέλας.
Από την μακρινή Κίνα χρήσιμα "τριφτηράκια" (& δύο στελέχη για αυτά) για το Dremel, σε πάρα πολύ καλή τιμή.
Παραγγέλθηκαν 30/6 & ήρθαν 18/7, όχι & άσχημα.
https://www.banggood.com/100pcs-12-inch-Sanding-Sandpaper-Sleeves-with-2-Mandrels-p-969320.html
Costas1965
Send PM
Post on June 27,2017 07:59#1
Can they work at dremel 3000 ?
share to:
Edit topicReport a PostQuoteReply
Daisy
BG-STAFF
Replies: 112
Reviews: 0
Send PM
Post on June 29,2017 05:09#2
Dear Customer,
They are suitable for the Dremel 3000 tool.
Best Regards,
Daisy
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.