Tι παραλάβαμε σήμερα..

Στην φωτογραφία με τα κατσαβίδια εχουν διαφορά στο τελιομα του πλαστικού. Μιλάμε οτι ειναι 2 ίδια κατσαβίδια απο 2 διαφορετικα l box. Πέστε μου καμια ιδέα για το κόφτη να το βαλω σε πετρέλαιο καμια μερα? Θα πάθει κάτι?

Ναι βαλε την κεφαλη του κοφτη σε πετρελαιο για μια μερα δεν παθαινει τιποτα.
Παντως αν ειναι καινουρια να την γυρισεις πισω. Εχω τον μεγαλο κοφτη της wiha (wiha power bicut) και ανοιγοκλεινει οπως πρεπει.

Μια πολύ όμορφη παραλαβή είχα σήμερα, ένα βιβλίο

Eπαγγέλματα που άντεξαν στο χρόνο

Καλογραμμένο, με όμορφες φωτογραφίες και αειθαλή μαστόρια. Ειδικά τα λόγια και οι "ατάκες" τους, είναι μαθήματα ζωής!
Το πέτυχα και σε προσφορά 1 και ήταν το vfm των τελευταίων χρόνων.

Παραλαβή (απ´ευθείας αγορά από τοπικό κατάστημα) 3 γυάλινων σωλήνων για τις μικρο-κατασκευές μου.

Μήκος γυάλινου σωλήνα 200 mm & διάμετρος 20 φ.

Μεγάλη υπόθεση η πρίζα για ενεργοποίηση μαζί με το εργαλείο. Μόλις την δουλέψεις θα καταλάβεις την αξία της. Πολύ καλή επιλογή.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μεγάλη υπόθεση η πρίζα για ενεργοποίηση μαζί με το εργαλείο. Μόλις την δουλέψεις θα καταλάβεις την αξία της. Πολύ καλή επιλογή.

Πράγματι με όλες τις δοκιμές που έκανα είμαι με ένα χαμόγελο μέχρι τ’ αυτιά. Η πάνινη σακούλα για πόσες χρήσεις είναι ;

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πράγματι με όλες τις δοκιμές που έκανα είμαι με ένα χαμόγελο μέχρι τ’ αυτιά. Η πάνινη σακούλα για πόσες χρήσεις είναι ;

Κανονικα μια. Αν δεν δουλευεις ομως ψιλη σκονη καιτην αδειασεις 2-3 μπορει να βγαλει ανετα. Εγω δυο φορες τη χρησιμοποιω, μετα πεταμα.

Για τα industrial lamp που κατασκευάζω αλλά & για όπου χρειαστεί να βάλω ντουί με σπείρωμα & σωληνομαστό 1/8'' (= M10*1) πήρα τα παρακάτω γερμανικά κολαούζα για μανέλα.
Ευελπιστώ έτσι να γλιτώσω τους κόσμου τα επιπλέον εξαρτήματα (συστολές, μαστούς κλπ).

https://www.toolsales.gr/kopi-diatrisi/kolaouza/heiros-set-germanias-volkel/10-1-0-2-volkel.html

Καλοδουλευτα σε ολους παιδες. Η σκουπα αυτη ειναι πραγματικα κορυφαια την κοιταζα και εγω σε καποια φαση, αλλα πηγα σε σκουπα proxxon για συναισθηματικους λογους :))

Παραλαβη απο banggood μετα απο χρονια και με οτι ειχε μεσα το το καλαθι απο τοτε!!!

Mια μεγγενη μοντελισμου, κατι διακοσμητικες γωνιες για τις κατασκευες, ενα μινι παχυμετρο και στοκο δυο συστατικων και ταινιες ενισχυμενες απο αμαζον.
Οι κινεζικες μουφες (περικοχλια καρφωτα) ειναι...μουφα, μου φαινονται πολυ τσιπικες. Να δουμε τις αντιστοιχες μουφες με αλλεν που ερχονται.
Η ενισχυμενη ταινια με ινες γυαλιου της 3Μ ειναι για να δοκιμασω να φτιαξω τα δικα μου γυαλοχαρτα για τα τριβεια τανκ που εχω.
36044350305_32cc5d8077_b.jpg

Το παχυμετρακι ειναι μπρουτζινο ~9 εκατοστα συνολικο μηκος και ανοιγει προς τα αριστερα που ειναι πιο βολικο. Ειναι ακριβες και πολυ ευχρηστο.
35910181981_f858cfe695_c.jpg

https://www.banggood.com/70mm-Mini-...ng-Pocket-Caliper-p-1127970.html?rmmds=search

Σημερινη μου παραλαβη απο φιλο που ηρθε απο αγγλια! 68 + τον καφε που θα κερασω γιατι με γλυτωσε απο καμμια 10αρια λιρες μεταφορικα..

*Εχει κανενας εμπειρια απο UPS i-parcel?
0498a54b9f13c06c55dbcbc82758555c.jpg

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σημερινη μου παραλαβη απο φιλο που ηρθε απο αγγλια! 68 + τον καφε που θα κερασω γιατι με γλυτωσε απο καμμια 10αρια λιρες μεταφορικα..

*Εχει κανενας εμπειρια απο UPS i-parcel?
0498a54b9f13c06c55dbcbc82758555c.jpg

Καλορίζικο.

Έχω εγώ εμπειρία.
Δεματάκι που είχα με i parcel καθυστέρησε πάνω από 2 εβδομάδες..

Καλορίζικο.

Έχω εγώ εμπειρία.
Δεματάκι που είχα με i parcel καθυστέρησε πάνω από 2 εβδομάδες..
Ωχ, καταλαβα.. Ελπιζω να φανω τυχερος και να παραλαβω την αλλη παρασκευη ενα πιστολι dewalt που περιμενω..