Μιχάλη καλορίζικα
Το ανεμόμετρο τι δουλειά κάνει, μετράει την ταχύτητα του αέρα, τα μποφόρ ; είναι αξιόπιστο ; How much ?
Καλοριζικα Νεκταριε, ζηλευτο το γκατζετακι με την θερμικη απεικονηση! Βγαλε καμμια φωτο σε ωρα δρασης. Κανα μοτερακι εν λειτουργια, κανα κοτοπουλο στο φουρνο κλπ.
Aυτο το stubby screwdriver νομιζω οτι εχει την πιο βολικη χειρολαβη απο τα παρομοια του ειδους. Eχει και bits στο καπακι!
Αν θες μικροτερα, υπαρχουν και αυτα της engineer. To ενα χωρις και το αλλο με λειτουρια καστανιας!
Κομπρα καμπυλων ε; Εγω θελω κατι τετοιο πιο μεγαλο για να φτιαχνω σχεδια και μετα να τα ακολουθει το ρουτερ φτιαχνοντας πατρον για jig και εργασιες. Αλλα που βρισκεις 1 μετρο και πως το στερεωνεις;...
χε χε εγώ από τότε που πήρα το πιστόλι του λιντλ μόνο έτσι ανάβω φωτιά πλέον (έχει αυτόν τον έξτρα σωλήνα για το άναμμα φωτιάς στην συσκευασία).
θα βοηθήσει πολύ την μία πλευρά του έξτρα σωλήνα να την τρυπήσεις σε αρκετά σημεία.
Kαλοριζικα Κωστα, ωραια πραματακια! Η επιφανεια κοπης ειναι τεραστια!!!))
Δημητρη για καμπυλες δες και τους πλαστικους χαρακες καμπυλων, ειναι πιο σταθεροι απο την 'κομπρα'.
Kαλοδούλευτα Κώστα,χρήσιμα πράγματα.
Η κόμπρα θά τιμηθεί δεόντος,καθώς καί μιά Σαμπλόνα έτσι να υπάρχει.
χε χε εγώ από τότε που πήρα το πιστόλι του λιντλ μόνο έτσι ανάβω φωτιά πλέον (έχει αυτόν τον έξτρα σωλήνα για το άναμμα φωτιάς στην συσκευασία).Καλοδούλευτο.
Εγώ σε ένα πιστόλι θερμού αέρα έχω προσαρμόσει μια σωλήνα ~15 cm στο μπροστινό μέρος κ τόσο στο τζάκι όσο κ στο barbecue με έχει βοηθήσει στο άναμμα της φωτιάς απίστευτα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.