Tι παραλάβαμε σήμερα..

Χθεσινη παραλαβη απο αμαζον.
Ενα ανεμομετρο μπαταριας και δυο βιβλιαρακια μικροξυλοναυπηγικης :))

36023900756_19e4a1dc16_b.jpg

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μιχάλη καλορίζικα

Το ανεμόμετρο τι δουλειά κάνει, μετράει την ταχύτητα του αέρα, τα μποφόρ ; είναι αξιόπιστο ; How much ?

Το ανεμομετρο μετραει καθε ροη αερα που θες να μετρησεις, απο τυφωνα μεχρι ανεμιστηρα. Το οριο του ειναι περιπου 110 χλμ/ωρα δηλαδη περιπου 11 μποφορ.
Απο αξιοπιστια δεν μπορω να το συγκρινω με κατι εκτος απο ενα αναλογικο αμερικανικο που εχω. Τωρα που το ειπες θα το τσεκαρω, αν και το πηρα για γκατζετ, ετσι για τη χαρα :))

36044821856_393da6358e_b.jpg

Το πηρα απο αμαζον γερμανιας περιπου 9 ευρω με ενα κουπονακι που ειχε στη σελιδα. Παρομοιο, υπαρχει και στο banggood, πιο ακριβο, αλλα δωρεαν τα μεταφορικα.

Παντως αν και κινεζικο, το συγκεκριμενο φαινεται παρα πολυ προσεγμενο και ποιοτικο. Μου εκανε εντυπωση!

Καλοδούλευτο Μιχάλη
Εχω δύο ανεμόμετρα ένα La-crosse καί ένα Lutron καί μετράνε πολύ καλά.

Κάνε ένα τέστ νά δούμε τήν ροή αέρα στό σκουπάκι 10,8 volt Makita καί Bosch στα 3 cm από τήν φυσούνα χωρίς εξαρτήματα,απλά γύρισε τό ανεμόμετρο πλάτη ,άν καί όπως να το έχεις θά γυρίζει ο έλικας.Aν καί νομίζω θά "κλέψει" τό Makita λόγο μεγαλύτερου στόμιου.

Φρεσκια παραλαβη! 54 βγηκε απο amazon warehouse deals. Κυρια δουλεια του ειναι να βγαλει τη λαδομπογια απο καμμια 15αρια πατζουρια που περιμενουν..
8b19b08a5f8aec6f0debc2aaec6242c0.jpg

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Kαλοριζικο!
Πολλες φορες το amazon warehouse deals εχει καταπληκτικες προσφορες, ομως οι καλυτερες εξαφανιζονται σε χρονο μηδεν.

Για καποιον που ενδιαφερεται απο Ελλαδα, το εχει το κεντρο βιδας με 65 ευρω. Και εγω το θελω καιρο τωρα αλλα δεν το αποφασιζω λογω του parkside που εχω :)) https://www.kentrovidas.gr/prodcat.php?cat=1790

Καλοδούλευτο.
Εγώ σε ένα πιστόλι θερμού αέρα έχω προσαρμόσει μια σωλήνα ~15 cm στο μπροστινό μέρος κ τόσο στο τζάκι όσο κ στο barbecue με έχει βοηθήσει στο άναμμα της φωτιάς απίστευτα.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Φρεσκια παραλαβη! 54 βγηκε απο amazon warehouse deals. Κυρια δουλεια του ειναι να βγαλει τη λαδομπογια απο καμμια 15αρια πατζουρια που περιμενουν..
8b19b08a5f8aec6f0debc2aaec6242c0.jpg

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θεριο δειχνει!

Εγω σημερα tg 165

Καλοριζικα Νεκταριε, ζηλευτο το γκατζετακι με την θερμικη απεικονηση! Βγαλε καμμια φωτο σε ωρα δρασης. Κανα μοτερακι εν λειτουργια, κανα κοτοπουλο στο φουρνο κλπ.
Aυτο το stubby screwdriver νομιζω οτι εχει την πιο βολικη χειρολαβη απο τα παρομοια του ειδους. Eχει και bits στο καπακι!

Αν θες μικροτερα, υπαρχουν και αυτα της engineer. To ενα χωρις και το αλλο με λειτουρια καστανιας!

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοριζικα Νεκταριε, ζηλευτο το γκατζετακι με την θερμικη απεικονηση! Βγαλε καμμια φωτο σε ωρα δρασης. Κανα μοτερακι εν λειτουργια, κανα κοτοπουλο στο φουρνο κλπ.
Aυτο το stubby screwdriver νομιζω οτι εχει την πιο βολικη χειρολαβη απο τα παρομοια του ειδους. Eχει και bits στο καπακι!

Αν θες μικροτερα, υπαρχουν και αυτα της engineer. To ενα χωρις και το αλλο με λειτουρια καστανιας!

Θα βαλω εχω ηδη βγαλει αξιοπεριεργα φαινομενα! :flipout:

Το κατσαβιδακι ειναι ανευ μπιτς. Της engineer παραειναι μικρα, θα τα χασω πολυ συντομα.

Μερικά σημερινά κοκοψίνια (επιφάνεια κοπής κλπ 600 * 900 mm !!!, διαβήτης, κοπίδι, ψαλίδι, τρίγωνα, μεταλλικοί χάρακες, μεγεθυντικός φακός, "κόμπρα" καμπυλών). Όλα από το Πλαίσιο.

Κομπρα καμπυλων ε; Εγω θελω κατι τετοιο πιο μεγαλο για να φτιαχνω σχεδια και μετα να τα ακολουθει το ρουτερ φτιαχνοντας πατρον για jig και εργασιες. Αλλα που βρισκεις 1 μετρο και πως το στερεωνεις;...

Κομπρα καμπυλων ε; Εγω θελω κατι τετοιο πιο μεγαλο για να φτιαχνω σχεδια και μετα να τα ακολουθει το ρουτερ φτιαχνοντας πατρον για jig και εργασιες. Αλλα που βρισκεις 1 μετρο και πως το στερεωνεις;...

Η δική μου είναι 50 cm (η κόμπρα εννοώ ε!!!).
http://www.plaisio.gr/zografiki-diy.../Linex-Fc-50-Flexible-Curves-50-Cm-243700.htm

Με 2 κόμπρες & ταινία 2πλής όψης ίσως κ να βολευτείς.

χε χε εγώ από τότε που πήρα το πιστόλι του λιντλ μόνο έτσι ανάβω φωτιά πλέον (έχει αυτόν τον έξτρα σωλήνα για το άναμμα φωτιάς στην συσκευασία).
θα βοηθήσει πολύ την μία πλευρά του έξτρα σωλήνα να την τρυπήσεις σε αρκετά σημεία.

:a0210:

Kαλοριζικα Κωστα, ωραια πραματακια! Η επιφανεια κοπης ειναι τεραστια!!! :)))

Δημητρη για καμπυλες δες και τους πλαστικους χαρακες καμπυλων, ειναι πιο σταθεροι απο την 'κομπρα'.

Δεν ξέρω αν θα τον βολέψουν τα καμπυλογράμματα.
Θέλει να εκμεταλλευτεί το ύψος - πατούρα της κόμπρας αν κατάλαβα σωστά.

Kαλοδούλευτα Κώστα,χρήσιμα πράγματα.
Η κόμπρα θά τιμηθεί δεόντος,καθώς καί μιά Σαμπλόνα έτσι να υπάρχει.

Η σαμπλόνα βολεύει γιατί έχει κ τα 4μόρια σημαδεμένα, αλλά όταν μου λείπει ένας κύκλος που χρειάζομαι τότε με στεναχωρεί :flipout:

Last edited by a moderator:
Kαλοριζικα Κωστα, ωραια πραματακια! Η επιφανεια κοπης ειναι τεραστια!!! :)))

Δημητρη για καμπυλες δες και τους πλαστικους χαρακες καμπυλων, ειναι πιο σταθεροι απο την 'κομπρα'.

Καλοδούλευτο.
Εγώ σε ένα πιστόλι θερμού αέρα έχω προσαρμόσει μια σωλήνα ~15 cm στο μπροστινό μέρος κ τόσο στο τζάκι όσο κ στο barbecue με έχει βοηθήσει στο άναμμα της φωτιάς απίστευτα.
χε χε εγώ από τότε που πήρα το πιστόλι του λιντλ μόνο έτσι ανάβω φωτιά πλέον (έχει αυτόν τον έξτρα σωλήνα για το άναμμα φωτιάς στην συσκευασία).
θα βοηθήσει πολύ την μία πλευρά του έξτρα σωλήνα να την τρυπήσεις σε αρκετά σημεία.

Μπράβο ρε παιδιά καλοδουλευτα!
Σας ζηλεύω!
Καιρό έχω να παραλάβω και εγώ κάτι τελευταία εκτός από μια αλοιφή chemical brothers k ένα σφουγγάρι γυαλισματος black quantum για τον αλοιφαδορο από cleanyourcar.co.uk

Πηγα σημερα στο λιντλ να παρω τα καρπουζακια χωρις κουκουτσια και επ'ευκαιρια αγορασα και τον παγκο εργασιας, ειχαν ξεμεινει 6-7 κομματια.

Λοιπον, ο επικλινωμενος ξυλινος παγκος καθως και η μεταλλικη διατρητη πλατη του ειναι παρα πολυ καλα φτιαγμενα και προσεγμενα.
(Το συνολο πρεπει να στερεωθει απαραιτητως σε τοιχο).