Tι παραλάβαμε σήμερα..

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Πρεπει να ειναι εργαλειο στις αντιγραφες η κομπρα!
Αγνωουσα την υπαρξη της!
Και απο τιμες?

Ούτε εγώ τό ήξερα από τόν Κώστα παππού τό πρωτοείδα πού τό είχε πάρει πρίν κανα-δυό μήνες.
Από Πλαίσιο η κόμπρα 50 cm έχει 5 ευρώ,καί η σαμπλόνα 6 ευρώ

Όλα ok!

:a0210:

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κυριάκο καλές πτήσεις. Θέλει ειδικές καιρικές συνθήκες (αέρα, βροχή κλπ) ή είναι παντός καιρού ?

Κωστα δεν ειναι παντως καιρου. Επισης με δυνατο αερα κανενα RC δεν τα παει καλα.
Χθες το δοκιμασα με ενα 3αρι μποφορ στην ταρατσα και αντιστεκοταν καλα αλλα δεν νομιζω να ειναι για παραπανω.

Μεγειές σε όλους τους Κυρίους.
Proxxon, φαλτσοπρίονα, πλάνες, ιπτάμενα, κ.λ.π. κ.λ.π., απ' όλα έχει ο μπαχτσές
Χιώτης vs weather 1967, άντε να δούμε..
Να τα χαίρεστε παιδιά, καλές εργασίες.

αλήθεια ρε γειτονάκι αυτή η κόμπρα σε τι χρησιμεύει ;

Προχθεσινή παραλαβή από τον Κώστα a.k.a Vrass!

View attachment 143967

View attachment 143968

Μπήκε κατευθείαν στη δουλειά
View attachment 143969

Αν ήξερα πόσο βολικό ήταν θα το είχα πάρει πολύ καιρό αντί να παιδεύομαι με δισκοπρίονα και jigs
Καλοδούλευτο και απο εδώ Γιάννη, χαίρομαι που σε βόλεψε και το έριξες αμέσως στη δουλειά. Αν το στησεις και σε καποιο μακρύτερο πάγκο ή τραπέζι με κάποια αυτοσχέδια stop αριστερά και δεξιά, θα σου βγάλει απίστευτη δουλειά πολύ εύκολα και γρήγορα. Ψάξε στο γιουτούμπ για miter station να παρεις ιδέες.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μεγειές σε όλους τους Κυρίους.
Proxxon, φαλτσοπρίονα, πλάνες, ιπτάμενα, κ.λ.π. κ.λ.π., απ' όλα έχει ο μπαχτσές
Χιώτης vs weather 1967, άντε να δούμε..
Να τα χαίρεστε παιδιά, καλές εργασίες.

αλήθεια ρε γειτονάκι αυτή η κόμπρα σε τι χρησιμεύει ;

Να σαι καλά γείτονα
Η κόμπρα μπορεί νά κάνει οβάλ,ζίγκ-ζάγκ σχήματα,κ.τ.λ,καί να σημαδέψεις πού θέλεις να κόψεις.

Tσαμπα τα λεφτα για το φιδι Δημητρη... δεν ειναι για μας αυτα :)))

"Συνγέροντα μου" γιατί δέν είναι γιά εμάς αυτά ? :grandpa:

Σημερινή αγορά αναλώσιμων Proxxon τρίτης πριονοκορδέλας έτσι γιά να υπάρχει,γιατί από λεγόμενα έχω καταλάβει ότι άν ξεμείνουμε από αναλώσιμα θά τά δούμε σέ 2-3 μήνες.Πριονοδίσκου γιά τό Fet ,καί ένα Forstner 40 mm Wolfcraft

analos10.jpg

Σημερινή αγορά αναλώσιμων Proxxon τρίτης πριονοκορδέλας έτσι γιά να υπάρχει,γιατί από λεγόμενα έχω καταλάβει ότι άν ξεμείνουμε από αναλώσιμα θά τά δούμε σέ 2-3 μήνες.Πριονοδίσκου γιά τό Fet ,καί ένα Forstner 40 mm Wolfcraft

analos10.jpg

έτσι είναι, προσέχουμε για να έχουμε..
μεγειά !!-bye-

analos10.jpg

Aυτα ειναι για μας γεροντα μου, καλοριζικα!! :)))

Tην φιδουμπα την εχω πολλα χρονια και δεν την εχω χρησιμοποιησει ποτε...ασε που την εχω χασει, αλλα δεν μου ελειψε ποτε :))

Eυχαριστώ Γιώργο καί Μιχάλη

Μιχάλη μόλις είδα τήν Combra στού Κώστα τίς παραλαβές πρίν 1-2 μήνες,τό μυαλό μου πήγε αμέσως στά οβάλ τού Bandsaw box,ούτε εκτυπώσεις ούτε κόλλες ούτε τίποτα,είναι χρήσιμη μερικές φορές,σπάνιες μέν αλλά καλό είναι νά υπάρχει γιά να κάνει τήν ζωή μας πιό εύκολη,γιατί είμαστε καί μεγάλοι άνθρωποι καί ξεχνάμε εύκολα πού τήν βάλαμε,γιαυτό θά τήν κρεμάσω φάτσα κάρτα κοντά στά σκαρπέλα :flipout::grandpa:

χαχαχα σωστος, ετσι ειναι και γω με αυτο το σκεπτικο την αγορασα...οτι 'καλο ειναι να υπαρχει'. Τουλαχιστον εσυ δεν θα την χασεις :)))

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδουλευτα, ετοιμαζεσαι για κατασκευες ρεσω?
Για πες αξιζει το 40αρι forstner της Wolfcraft?

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδουλευτα, ετοιμαζεσαι για κατασκευες ρεσω?
Για πες αξιζει το 40αρι forstner της Wolfcraft?

Ευχαριστώ Σώφρον
Ναί γιά ρεσώ τό αγόρασα,τώρα πού φθινοπωριάζει - χειμωνιάζει να περνάει η ώρα ευχάριστα.
Το 26 mm καί τό 35 mm forstner Wolfcraft πού έχω δουλέψει σέ μεντεσέδες έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος,τό ίδιο θά ισχύει και γιά τό 40 mm,άλλα μέλη πού τό έχουν δουλέψει έχουν αναφέρει πολύ καλά λόγια.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αναλώσιμα Proxxon συνέχειας ..........

Δυό σέτ φωλιές μαζί μέ τό παξιμάδι σύσφιξης

Εχω γράψει κάτι σημαντικό στό νήμα τής Proxxon ότι αυτές οι φωλιές δέν κάνουν γιά αντίστοιχα πολυεργαλεία Dremel - B&D.

analo110.jpg