Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Κυριάκο καλές πτήσεις. Θέλει ειδικές καιρικές συνθήκες (αέρα, βροχή κλπ) ή είναι παντός καιρού ?
Καλοδούλευτο και απο εδώ Γιάννη, χαίρομαι που σε βόλεψε και το έριξες αμέσως στη δουλειά. Αν το στησεις και σε καποιο μακρύτερο πάγκο ή τραπέζι με κάποια αυτοσχέδια stop αριστερά και δεξιά, θα σου βγάλει απίστευτη δουλειά πολύ εύκολα και γρήγορα. Ψάξε στο γιουτούμπ για miter station να παρεις ιδέες.Προχθεσινή παραλαβή από τον Κώστα a.k.a Vrass!
View attachment 143967
View attachment 143968
Μπήκε κατευθείαν στη δουλειά
View attachment 143969
Αν ήξερα πόσο βολικό ήταν θα το είχα πάρει πολύ καιρό αντί να παιδεύομαι με δισκοπρίονα και jigs
Μεγειές σε όλους τους Κυρίους.
Proxxon, φαλτσοπρίονα, πλάνες, ιπτάμενα, κ.λ.π. κ.λ.π., απ' όλα έχει ο μπαχτσές
Χιώτης vs weather 1967, άντε να δούμε..
Να τα χαίρεστε παιδιά, καλές εργασίες.
αλήθεια ρε γειτονάκι αυτή η κόμπρα σε τι χρησιμεύει ;
Tσαμπα τα λεφτα για το φιδι Δημητρη... δεν ειναι για μας αυτα))
Δημήτρη καλοδούλευτα. Καλές δημιουργίες με αυτά να έχεις.
Σημερινή αγορά αναλώσιμων Proxxon τρίτης πριονοκορδέλας έτσι γιά να υπάρχει,γιατί από λεγόμενα έχω καταλάβει ότι άν ξεμείνουμε από αναλώσιμα θά τά δούμε σέ 2-3 μήνες.Πριονοδίσκου γιά τό Fet ,καί ένα Forstner 40 mm Wolfcraft
![]()
"Συνγέροντα μου" γιατί δέν είναι γιά εμάς αυτά ? :grandpa:
Σημερινή αγορά αναλώσιμων Proxxon τρίτης πριονοκορδέλας έτσι γιά να υπάρχει,γιατί από λεγόμενα έχω καταλάβει ότι άν ξεμείνουμε από αναλώσιμα θά τά δούμε σέ 2-3 μήνες.Πριονοδίσκου γιά τό Fet ,καί ένα Forstner 40 mm Wolfcraft
![]()
"Συνγέροντα μου" γιατί δέν είναι γιά εμάς αυτά ? :grandpa:
Καλοδουλευτα, ετοιμαζεσαι για κατασκευες ρεσω?
Για πες αξιζει το 40αρι forstner της Wolfcraft?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.