Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Α, έπεσες στα σκληρά πλέον Δημήτρη, δεν υπάρχει επιστροφή, ο ξεχονδριστήρας είναι θέμα χρόνου, απλώς δεν το έχεις συνειδητοποιήσει. :BDGBGDB55::a0210::afro:
Μπορεί να παίξει κανένα φαλτσοπρίονο και τανκ στο ενδιάμεσο, αλλά όλοι οι δρόμοι εκεί οδηγούν. :firstprize:
Η προξξονίτιδα κύριοι δεν θεραπεύεται, είναι αυτοάνοση, πάντα θα εκδηλώνεται με μικρές η μεγάλες αγορές. Το μόνο "φάρμακο" είναι η αφραγκία που απλώς παρατείνει την περίοδο μέχρι την επανεμφάνισή της.
Καλοδούλευτα Δημήτρη, όταν με το καλό πάρεις και τον ξεχονδριστήρα θα έρχομαι με τα scrap βρωμόξυλά μου να τα κάνουμε φιλέτα σε χρόνο dt. :violent-smiley-030::a0210:
με γεια τα εργαλεια σας κυριοι
η προξονιτιδα και η οξεια μπαταριοεργαλειονιτιδα δεν γιατρευεται με τιποτα ... το νου σας!
Καπου διαβασα οτι η proxon θα βγαλει και εργαλεια μπαταριας, ετοιμαστειτε για τον δευτερο γυρο
επίσης τό μικρό τάνκ δέν παίρνει σκούπα,άν έπαιρνε σκούπα θα τό χτύπαγα.
Κυριάκο ωραίο το ελικοπτεράκι, καλές πτήσεις.
Εμένα πάντως μου άρεσε και το τραπεζάκι, βάλε και καμιά άλλη φωτό, είχες κάνει παρουσίαση την κατασκευή του?
brushless motors!!!
καλές πτήσεις και καλές προσγειώσεις Κυριάκο. Καλώς ήρθες στο κόσμο των τηλεκατευθυνόμενων.
Καλορίζικα καί καλοδούλευτα σέ όλους συνάδελφοι,φαλτσοπρίονο καί drones.
Κυριάκο καλές πτήσεις καί σέ εξωτερικό χώρο,είσαι γκατζετάκιας σέ άλλα είδη από ότι κατάλαβα (κινητά-drones κ.τ.λ)
Κώστα vrass δέν τό κατάλαβα καλά γιά τόν ξεχονδριστήρα,γιά να μήν είμαστε off-topic θά τά πούμε σέ προσωπικό μηνύμα.
Σημερινά ψιλολόγια Σαμπλόνα - κόμπρα 50 cm - καί ένα φρεζάκι Proxxon.
Nά είναι καλά η "σειρά" ο Κώστας πού τά είχε πάρει λίαν προσφάτος καί είναι χρήσιμα,ειδικά η κόμπρα όταν τήν είδα τό μυαλό μου πήγε στά
bandsaw box,ούτε εκτυπωτές - κόλλες ούτε τίποτα,κατευθείαν φτιάχνετε τό οβάλ σημαδεύουμε μέ τό μολύβι επάνω στό ξύλο και πιάνει δουλειά η πριονοκορδέλα.
Kώστα σήμερα πρέπει νά τίς βλέπεις τίς φωτογραφίες.
![]()
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.