Tι παραλάβαμε σήμερα..

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Α, έπεσες στα σκληρά πλέον Δημήτρη, δεν υπάρχει επιστροφή, ο ξεχονδριστήρας είναι θέμα χρόνου, απλώς δεν το έχεις συνειδητοποιήσει. :BDGBGDB55::a0210::afro:
Μπορεί να παίξει κανένα φαλτσοπρίονο και τανκ στο ενδιάμεσο, αλλά όλοι οι δρόμοι εκεί οδηγούν. :firstprize:

Η προξξονίτιδα κύριοι δεν θεραπεύεται, είναι αυτοάνοση, πάντα θα εκδηλώνεται με μικρές η μεγάλες αγορές. Το μόνο "φάρμακο" είναι η αφραγκία που απλώς παρατείνει την περίοδο μέχρι την επανεμφάνισή της.

Καλοδούλευτα Δημήτρη, όταν με το καλό πάρεις και τον ξεχονδριστήρα θα έρχομαι με τα scrap βρωμόξυλά μου να τα κάνουμε φιλέτα σε χρόνο dt. :violent-smiley-030::a0210:

με γεια τα εργαλεια σας κυριοι
η προξονιτιδα και η οξεια μπαταριοεργαλειονιτιδα δεν γιατρευεται με τιποτα ... το νου σας!
Καπου διαβασα οτι η proxon θα βγαλει και εργαλεια μπαταριας, ετοιμαστειτε για τον δευτερο γυρο

To μονο εργαλειο μπαταριας proxxon που ισως αξιζει ειναι το κοινο δραπανακι που μπαινει στις πολυ καλες βασεις που εχει η proxxon και γινεται μινι κολωνατο.
Και αυτο με την προυποθεση οτι ασχολεισαι με μοντελισμο η μικροκατασκευες. http://www.proxxon.com/en/micromot/handheld-power-tools-battery-powered.php

Κατα τα αλλα θα ειχε ενδιαφερον αν εβγαινε το angle polisher της proxxon σε μπαταριας. http://www.proxxon.com/en/micromot/28660.php
Χρησιμοποιω του ρευματος συστηματικα πλεον σαν τριβειο που ειναι παρα πολυ ευελικτο και μου αφηνει ελαχιστο τριψιμο με το χερι στις ξυλινες μινιατουρες.

Α, έπεσες στα σκληρά πλέον Δημήτρη, δεν υπάρχει επιστροφή, ο ξεχονδριστήρας είναι θέμα χρόνου, απλώς δεν το έχεις συνειδητοποιήσει. :BDGBGDB55::a0210::afro:
Μπορεί να παίξει κανένα φαλτσοπρίονο και τανκ στο ενδιάμεσο, αλλά όλοι οι δρόμοι εκεί οδηγούν. :firstprize:

Η προξξονίτιδα κύριοι δεν θεραπεύεται, είναι αυτοάνοση, πάντα θα εκδηλώνεται με μικρές η μεγάλες αγορές. Το μόνο "φάρμακο" είναι η αφραγκία που απλώς παρατείνει την περίοδο μέχρι την επανεμφάνισή της.

Καλοδούλευτα Δημήτρη, όταν με το καλό πάρεις και τον ξεχονδριστήρα θα έρχομαι με τα scrap βρωμόξυλά μου να τα κάνουμε φιλέτα σε χρόνο dt. :violent-smiley-030::a0210:

Χάχάχά ευχαριστώ Κώστα,νά σαι καλά.
Πές μου κάτι πού κάνει ο ξεχονδριστήρας καί δέν κάνει η πλάνη,καί άν έχω επιχειρήματα θά τό σκεφτώ. :grinning-smiley-043
Μπά το φαλτσοπρίονο δεν μου κάνει κλίκ έχω τό skil σάν τό δικό σου,επίσης τό μικρό τάνκ δέν παίρνει σκούπα,άν έπαιρνε σκούπα θα τό χτύπαγα.

Η προξονίτιδα είναι μικρόβιο γιατί βγάζει μελετημένα σωστά εργαλεία,καί "παίζει μπάλλα μόνη της" δέν υπάρχει ανταγωνισμός σέ αυτήν τήν μικρή κατηγορία συνάδελφοι.

με γεια τα εργαλεια σας κυριοι
η προξονιτιδα και η οξεια μπαταριοεργαλειονιτιδα δεν γιατρευεται με τιποτα ... το νου σας!
Καπου διαβασα οτι η proxon θα βγαλει και εργαλεια μπαταριας, ετοιμαστειτε για τον δευτερο γυρο

Ευχαριστώ Σώφρον

επίσης τό μικρό τάνκ δέν παίρνει σκούπα,άν έπαιρνε σκούπα θα τό χτύπαγα.

Τελικά κοιτάζοντας τό ξανά σέ βίντεο είδα ότι παίρνει σκούπα τό τάνκ τής Proxxon,γιατί στό site τής Proxxon δέν αναφέρει κάτι γιά σκούπα.

Last edited by a moderator:
Καλημέρα.

Δημήτρη τις φωτό δεν μπόρεσα τελικά να τις δω στο tablet σήμερα. Τις είδα όμως στο κινητό.

Μιχάλη καλορίζικα.
Ευτυχώς που είμαι Πάτρα & η ασθένεια Proxxon δεν μεταδίδεται τόσο μακριά.................εκτός & αν έχεις αφήσει καμιά hole μέσα από κάνα νήμα & δεν το έχω πάρει χαμπάρι & αρπάξω ξαφνικά καμιά πλευρίτιδα.

Καλημέρα σε όλους.
Δημήτρη, ο ξεχονδριστηρας κανει αλλη δουλεια απο την πλανη, αλληλοσυμπληρωνονται. Περνας ενα σχετικα ακατεργαστο εεγαλειο απο την πλανη και σου κανει την μια μερια επιπεδη. Κατοπιν το γυρνας τουμπα και το περνας στον ξεχονδριστηρα, ο οποιος αντιγραφει αυτο που εκανες και στην απεναντι εδρα, ενω παραλληλα φερνει το τεμαχιο στο παχος που εχεις ορισει. Ειναι ο μονος τροπος να δημιουργησεις τεμαχια με παραλληλες τις απεναντι εδρες και ισοπαχα στο επιθυμητο παχος.
Θα σου προκυψει αυτη η αναγκη στην πραξη, οταν ξεκινησεις να κανεις κατασκευες απο μασιφ ξυλεια, οι οποιες απαιτουν παραλληλες εδρες (κουτια, jigs κλπ).

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Προχθεσινή παραλαβή από τον Κώστα a.k.a Vrass!

IMG_20170905_180400.jpg

IMG_20170905_181957.jpg

Μπήκε κατευθείαν στη δουλειά
IMG_20170905_203630.jpg

Αν ήξερα πόσο βολικό ήταν θα το είχα πάρει πολύ καιρό αντί να παιδεύομαι με δισκοπρίονα και jigs

Γιαννη καλοδουλευτο.

Για την δουλεια που αναφερεις δεν υπαρχει καλυτερο εργαλειο.

Μιχαλη το μινι αλυσοπριονακι μου αρεσει παρα πολυ.
Για εργασιες κοπης και κατασκευης μορσας θα ειναι ταμαμ.

Και μια δικια μου παραλαβη!
Δηλωνω ενθουσιασμενος!
MJX BUGS 3
https://www.banggood.com/MJX-Bugs-3...C-Quadcopter-RTF-p-1096795.html?rmmds=myorder

20170906_080345.jpg

Καταφερα και το πεταξα μεσα στο σαλονι!
Παντως δεν κανει για πρωτη επαφη με το αντικειμενο καθως δεν εχει ολα εκεινα τα βοηθηματα που θα εξυπηρετησουν εναν αρχαριο.

Last edited:
Γιαννη καλαδουλευτο το φαλτσοπριονο, πολυ καλη περιπτωση, μπραβο.

Πατριωτακι να παρεις και ενα μικρο να το πετας στο σαλονι, εχει πολυ πλακα μεσα στο σπιτι. Για βαλε κανα λινκ να δουμε τα specs.

Kωστα, ευχαριστω!
Για την εργαλειοασθενεια δεν παιζει κανενα ρολο η αποσταση, ειναι κολλητικη σαν το χασμουρητο, ακομα και η επιστημη εχει σηκωσει τα χερια ψηλα :))

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

καλές πτήσεις και καλές προσγειώσεις Κυριάκο. Καλώς ήρθες στο κόσμο των τηλεκατευθυνόμενων.

Κυριάκο ωραίο το ελικοπτεράκι, καλές πτήσεις.
Εμένα πάντως μου άρεσε και το τραπεζάκι, βάλε και καμιά άλλη φωτό, είχες κάνει παρουσίαση την κατασκευή του?

Κυριάκο ωραίο το ελικοπτεράκι, καλές πτήσεις.
Εμένα πάντως μου άρεσε και το τραπεζάκι, βάλε και καμιά άλλη φωτό, είχες κάνει παρουσίαση την κατασκευή του?

Σε ευχαριστω!
Ειναι το σκαμπω ντουκι μπου ειχα φτιαξει.
Η παρουσιαση του ηταν στο νημα με το τι μαστορεψαμε σημερα αν θυμαμαι καλα
brushless motors!!!

Οντως! Ηταν το καλο του χαρτι και γιαυτο και η καλη αυτονομια του!

καλές πτήσεις και καλές προσγειώσεις Κυριάκο. Καλώς ήρθες στο κόσμο των τηλεκατευθυνόμενων.

Να εσαι καλα Παυλο ευχαριστω!

Nαι, 18-19 λεπτα αυτονομια για αυτο το βαρος ειναι εξαιρετικη.
Φανταζομαι οτι με action camera attached μπορει να ξεπερνα και τα 6-7 λεπτα.

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα σέ όλους συνάδελφοι,φαλτσοπρίονο καί drones.

Κυριάκο καλές πτήσεις καί σέ εξωτερικό χώρο,είσαι γκατζετάκιας σέ άλλα είδη από ότι κατάλαβα (κινητά-drones κ.τ.λ) -bye-

Κώστα vrass δέν τό κατάλαβα καλά γιά τόν ξεχονδριστήρα,γιά να μήν είμαστε off-topic θά τά πούμε σέ προσωπικό μηνύμα.

Σημερινά ψιλολόγια Σαμπλόνα - κόμπρα 50 cm - καί ένα φρεζάκι Proxxon.
Nά είναι καλά η "σειρά" ο Κώστας πού τά είχε πάρει λίαν προσφάτως καί είναι χρήσιμα,ειδικά η κόμπρα όταν τήν είδα τό μυαλό μου πήγε στά
bandsaw box,ούτε εκτυπωτές - κόλλες ούτε τίποτα,κατευθείαν φτιάχνετε τό οβάλ σημαδεύουμε μέ τό μολύβι επάνω στό ξύλο και πιάνει δουλειά η πριονοκορδέλα.

Kώστα σήμερα πρέπει νά τίς βλέπεις τίς φωτογραφίες.

diaf110.jpg

diaf210.jpg

Last edited:
Καλορίζικα καί καλοδούλευτα σέ όλους συνάδελφοι,φαλτσοπρίονο καί drones.

Κυριάκο καλές πτήσεις καί σέ εξωτερικό χώρο,είσαι γκατζετάκιας σέ άλλα είδη από ότι κατάλαβα (κινητά-drones κ.τ.λ) -bye-

Κώστα vrass δέν τό κατάλαβα καλά γιά τόν ξεχονδριστήρα,γιά να μήν είμαστε off-topic θά τά πούμε σέ προσωπικό μηνύμα.

Σημερινά ψιλολόγια Σαμπλόνα - κόμπρα 50 cm - καί ένα φρεζάκι Proxxon.
Nά είναι καλά η "σειρά" ο Κώστας πού τά είχε πάρει λίαν προσφάτος καί είναι χρήσιμα,ειδικά η κόμπρα όταν τήν είδα τό μυαλό μου πήγε στά
bandsaw box,ούτε εκτυπωτές - κόλλες ούτε τίποτα,κατευθείαν φτιάχνετε τό οβάλ σημαδεύουμε μέ τό μολύβι επάνω στό ξύλο και πιάνει δουλειά η πριονοκορδέλα.

Kώστα σήμερα πρέπει νά τίς βλέπεις τίς φωτογραφίες.

diaf110.jpg

diaf210.jpg

Όλα ok!

Κυριάκο καλές πτήσεις. Θέλει ειδικές καιρικές συνθήκες (αέρα, βροχή κλπ) ή είναι παντός καιρού ?

Last edited by a moderator: