Tι παραλάβαμε σήμερα..

αν καταλαβαίνω καλά βιδώνεται- στερεώνεται με 2 παξιμάδια . Ο τάκτιξ ήθελε βίδες και ευθυγράμιση - μπέρδεμα για να στηθεί σωστα.

Οπότε όπως τους βλέπω τώρα θα προτιμούσα τον B&D εναντι του τάκτιξ.

Χωρίς βάρος πάνω του κουνιέται καθόλου; Τα ποδαράκια δηλαδή ειναι 100% σταθερά στο δάπεδό;

αν καταλαβαίνω καλά βιδώνεται- στερεώνεται με 2 παξιμάδια . Ο τάκτιξ ήθελε βίδες και ευθυγράμιση - μπέρδεμα για να στηθεί σωστα.

Οπότε όπως τους βλέπω τώρα θα προτιμούσα τον B&D εναντι του τάκτιξ.

Χωρίς βάρος πάνω του κουνιέται καθόλου; Τα ποδαράκια δηλαδή ειναι 100% σταθερά στο δάπεδό;

Συνολικά έχει 14 βίδες καί 8 παξιμάδια + 2 παξιμάδια ABS με χειρολαβές γιά να ανοιγοκλεινη
Χιαστί τά πόδια είναι ετοιμα μέ πύρο καί ασφάλεια,απλά 2 βίδες μέ 2 παξιμάδια ABS βάζεις γιά νά είναι έτοιμος ο βασικος μεταλικός σκελετός,και μετά 8 βίδες καί 8 παξιμάδια γιά τά 2 σίδερα στά πόδια.
Μετά άλλες 4 βίδες γιά σταθεροποίηση τών δύο ξύλων,όπου πιάνονται εκεί καί οι δύο ντίζες
Καί τέλος η μανιβέλες τοποθετούνται μέ δύο πύρους στίς ντίζες,καί μέ κλίπς οι δύο πορτοκαλή χειρολαβές θηκιάζουν στίς μανιβέλες.
Οι μανιβέλες είναι πλαστικές,νόμιζα ότι ίσως νά ήταν μεταλικές.

Αμα τό πάτωμα είναι ίσιο δέν κουνιέται καθόλου,πατάει πολύ καλά κάτω,γιά τήν αλήθεια δέν τό περίμενα νά πάταγε τόσο καλά.

Μέ τήν black&deker είμαι πολυ ευχαριστημένος μέ δράπανο 30 χρόνια και δουλέυει ακόμα καί αλλο δραπανο 17 χρονια τό ίδιο,βεβαια γράφουν made in England επάνω,τώρα τα περισσότερα η όλα λένε made in china όπως καί ο πάγκος εργασίας.Τα Tactix δέν τά έχω σέ υπόληψη προτιμώ ένα Brand name,γιά να βρίσκω ανταλακτικά εύκολα.

Aγαπητε weatherman καλοριζικος ο παγκος, πραγματικα φαινεται πιο περιποιημενος απο τον (φτηνοτερο) tactix.

χαχα, σαν να το ηξερα οτι το βαρος του skil ηταν λαθος :))) Oντως δεν ακουγοταν λογικο να εχει τοσο μεγαλη διαφορα απο τους υπολοιπους ομοειδεις.

Prof: αυτα τα παγκακια ειναι φτηνα και εξαρταται τι κομματι θα σου πεσει, αναφορικα με την απολυτη ευθυγραμμιση και ισορροπια.
Μπορει να μην παταει εντελως καλα, να θελει ρυθμιση, αλλα με το βαρος η την εργασια που θα κανεις πανω δεν θα εχεις προβλημα.

Ευχαριστώ Μιχάλη,πολύ σωστά τό είχες πεί,τό γνώριζαν ότι είναι λάθος καί τούς είπα νά το διορθώσουν,όλοι εκεί στά 6 κιλά παίζουν αυτοί οι φτηνοί.
Πάντος πολύ πρακτικός ο πάγκος αυτός γιά μικροεργασίες εκτός τού κανονικού πάγκου,καί κακός τόσο καιρό πού δέν τόν είχα αγοράσει,καί παιδευόμουνα μέ αλχημείες η πήγαινε έλα στόν κανονικό πάγκο.

Maxpedition Fatty.

Το πήρα για IT field kit αλλά τελικά ειναι μικρότερο από ότι χρειάζομαι (έπρεπε να πάρω το Beefy :damnyou:) και θα υποβιβαστεί σε kit για το αυτοκίνητο. Θα το γεμίσω με τον καιρό με τα απαραίτητα, προς το παρόν με ενα Swiss Army knife που περίσσευε και φακουδάκι ΑΑ.

IMG_20150518_210409.jpg

Πήρα αυτά τα "socket storage rails" της Silverline. Είναι η δεύτερη φορά που τα παίρνω μιας και από τα πρώτα που πήρα έμεινα ευχαριστημένος. Δυστυχώς όμως ένα από αυτά που ήρθαν σήμερα ήρθε σπασμένο. Έχω στείλει ήδη μύνημα στο πωλητή με φώτο και λογικά θα μου το αλλάξει. Έχουν και ισόβια εγγύηση!
2cz1x6t.jpg

15q7rk0.jpg

http://www.ebay.co.uk/itm/121502251261?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Την ώρα που έγραφα το παραπάνω μύνημα μου ήρθε και η απάντηση από τον πωλητή :ernaehrung004:

"Apologies for the breakage - will send another set in post tomorrow
Regards
Bob"

Από την προσφορά crazysundays του eshop στα 21ε:

tactix1.jpg

αν και δεν έχω εμπειρία από ανάλογους πάγκους, είναι σταθερός και σφίγγει καλά.

tactix2.jpg

Δεν μπόρεσα όμωςνα τον αλφαδιάσω ως προς την κάθετη πλευρά του. Έχει μικρή κλίση, δεν ξέρω αν είναι από την "μάνα" του έτσι. Οριζοντίως (στην μεγάλη του πλευρά δηλαδή) είναι αλφάδι πάντως!

tactix3.jpg

Αύριο περιμένω μια μεγάλη παραγγελία με πολλά καλούδια της Wolfcraft, ανάμεσά τους και ο μεγάλος πάγκος mastercut 2000...

Kαλορίζικα καί καλοδούλευτα
Γιάννη σήμερα ήταν η μέρα τών πάγκων,ο black&deker πού τόν δοκίμασα αλφαδιάζει αρκετά καλά,αναμένουμε φωτογραφίες από τό θηρίο mastercut 2000 !!

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πήρα αυτά τα "socket storage rails" της Silverline. Είναι η δεύτερη φορά που τα παίρνω μιας και από τα πρώτα που πήρα έμεινα ευχαριστημένος. Δυστυχώς όμως ένα από αυτά που ήρθαν σήμερα ήρθε σπασμένο. Έχω στείλει ήδη μύνημα στο πωλητή με φώτο και λογικά θα μου το αλλάξει. Έχουν και ισόβια εγγύηση!
2cz1x6t.jpg

15q7rk0.jpg

http://www.ebay.co.uk/itm/121502251261?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT

Την ώρα που έγραφα το παραπάνω μύνημα μου ήρθε και η απάντηση από τον πωλητή :ernaehrung004:

"Apologies for the breakage - will send another set in post tomorrow
Regards
Bob"

Πολυ καλα!
Πλαστικα ομως?
Εγω εχω σε νικελ λαμαρινα και θελω να αγορασω κι αλλα!

Ήρθαν, ήρθαν!

Το θηρίο master cut 2000 με τον οδηγό ρούτερ:
mastercut2000.JPG

διάφορα μπιχλιμπίδια κυρίως της Wolfcraft:
diafora.JPG

ανάμεσά τους η καβιλιέρα (4640000), το εργαλείο κρυφής ένωσης γωνιών (4642000), το βοήθημα τρυπήματος (4685000), ένα σετάκι ράσπες (2540000), σετάκια με καβίλιες και τρυπάνια καθώς και 4 σφιγκτήρες μανταλάκια, όλα της Wolfcraft. Επίσης ένα μικρό μέτρο με μαγνητική κεφαλή, μια πλαστική ματσόλα, σφυρί προγκοβγάλτη και λοστάρι, αλλά και για την ασφάλειά μας, ένα ζευγάρι γυαλιά και ωτοασπίδες εξωτερικού τύπου, της Ingco όλα αυτά. Αγοράστηκαν από E-tools (έγινε και μια εκπτωσούλα συν ένα σουγιαδάκι-πολυεργαλείο δώρο). Άψογοι στην εξυπηρέτησή τους.

Θα χρειαστώ βέβαια και σφιγκτήρες-πιστόλι αρκετούς. Θα περιμένω λιγάκι αν φέρει το Lidl, ειδάλλως αναγκαστικά από tools4you με το μεγάλο καπέλο στα μεταφορικά...

Τώρα πρέπει να βρω χρόνο να τα χαρώ!

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ήρθαν, ήρθαν!

Το θηρίο master cut 2000 με τον οδηγό ρούτερ:
View attachment 115740

διάφορα μπιχλιμπίδια κυρίως της Wolfcraft:
View attachment 115739

ανάμεσά τους η καβιλιέρα (4640000), το εργαλείο κρυφής ένωσης γωνιών (4642000), το βοήθημα τρυπήματος (4685000), ένα σετάκι ράσπες (2540000), σετάκια με καβίλιες και τρυπάνια καθώς και 4 σφιγκτήρες μανταλάκια, όλα της Wolfcraft. Επίσης ένα μικρό μέτρο με μαγνητική κεφαλή, μια πλαστική ματσόλα, σφυρί προγκοβγάλτη και λοστάρι, αλλά και για την ασφάλειά μας, ένα ζευγάρι γυαλιά και ωτοασπίδες εξωτερικού τύπου, της Ingco όλα αυτά. Αγοράστηκαν από E-tools (έγινε και μια εκπτωσούλα συν ένα σουγιαδάκι-πολυεργαλείο δώρο). Άψογοι στην εξυπηρέτησή τους.

Θα χρειαστώ βέβαια και σφιγκτήρες-πιστόλι αρκετούς. Θα περιμένω λιγάκι αν φέρει το Lidl, ειδάλλως αναγκαστικά από tools4you με το μεγάλο καπέλο στα μεταφορικά...

Τώρα πρέπει να βρω χρόνο να τα χαρώ!

καλοδουλευτα και παντα με ασφαλεια...
...θα ηθελα να ηξερα ποσο σου κοστισαν αλλα φοβαμαι οτι θα τρομαξω... :)

Γνωμη μου για τους σφηκτηρες παρε τοσους οσους να σου ερθουν πανω απο 50ρικο ετσι εκανα και εγω...
δες ποσους χρειαζεσαι / θελεις να κρατησεις και τους υπολοιπους πες μας οτι σου περισσευουν...μαντευω οτι δεν θα περιμενεις πανω απο 1ωρα για να τους πουλησεις στο κοστος που τους πηρες...
Κριμα να δωσεις 20ευρω μεταφορικα και να μην τα κανεις σφηκτηρες...εγω ετσι σκεφτηκα και μεχρι το ιδιο το μεσημερι τους ειχα δωσει τους περισσευουμενους...

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αψογός ! καλοδουλευτα ! μολις μονταρεις το παγκο βαλε φωτο Γιάννο !

Ευχαριστώ! Εννοείται!

καλοδουλευτα και παντα με ασφαλεια...
...θα ηθελα να ηξερα ποσο σου κοστισαν αλλα φοβαμαι οτι θα τρομαξω... :)

Γνωμη μου για τους σφηκτηρες παρε τοσους οσους να σου ερθουν πανω απο 50ρικο ετσι εκανα και εγω...
δες ποσους χρειαζεσαι / θελεις να κρατησεις και τους υπολοιπους πες μας οτι σου περισσευουν...μαντευω οτι δεν θα περιμενεις πανω απο 1ωρα για να τους πουλησεις στο κοστος που τους πηρες...
Κριμα να δωσεις 20ευρω μεταφορικα και να μην τα κανεις σφηκτηρες...εγω ετσι σκεφτηκα και μεχρι το ιδιο το μεσημερι τους ειχα δωσει τους περισσευουμενους...

Ευχαριστώ πολύ. Κοίταξε η τιμή του πάγκου είναι στα 410 χωρίς έκπτωη. Πολλά. Πάρα πολλά! Αλλά αναγκαστικά χρειαζόμουν κάτι που να μαζεύει και να είναι και περιορισμένων διαστάσεων ώστε να μπαίνει σε πορτ-παγκάζ (με ριγμένα τα πίσω καθίσματα έστω). Μια ιδιοκατασκευή σίγουρα θα κόστιζε λιγότερα από τα μισά, όμως αμφιβάλλω για την σταθερότητά της και το πόσο ελαφριά θα μπορούσα να την κάνω, ώστε να φορτώνεται κι εύκολα! Ελπίζω τουλάχιστον να με ανταμείψει με πολλά χρόνια "υπηρεσίας" γιατί έχω μπόλικα πράγματα που θέλω να φτιάξω και απόσβεση σίγουρα θα κάνω.

Για τους σφιγκτήρες μάλλον θ' ακολουθήσω την συμβουλή σου, σ' ευχαριστώ!

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ! Εννοείται!

Ευχαριστώ πολύ. Κοίταξε η τιμή του πάγκου είναι στα 410 χωρίς έκπτωη. Πολλά. Πάρα πολλά! Αλλά αναγκαστικά χρειαζόμουν κάτι που να μαζεύει και να είναι και περιορισμένων διαστάσεων ώστε να μπαίνει σε πορτ-παγκάζ (με ριγμένα τα πίσω καθίσματα έστω). Μια ιδιοκατασκευή σίγουρα θα κόστιζε λιγότερα από τα μισά, όμως αμφιβάλλω για την σταθερότητά της και το πόσο ελαφριά θα μπορούσα να την κάνω, ώστε να φορτώνεται κι εύκολα! Ελπίζω τουλάχιστον να με ανταμείψει με πολλά χρόνια "υπηρεσίας" γιατί έχω μπόλικα πράγματα που θέλω να φτιάξω και απόσβεση σίγουρα θα κάνω.

Για τους σφιγκτήρες μάλλον θ' ακολουθήσω την συμβουλή σου, σ' ευχαριστώ!
ποιοτικα κομματια οποτε δουλεψε τα για να βγαλουν τα λεφτα τους...
Οσο για τους σφηκτηρες πιστεψε με ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ...
Προσωπικα αν θελεις/μπορεις λαβε με υπ'οψιν σου...θελω 4 μικρους 150mm...

Καλορίζικα φίλε Γιάννη καί καλές κατασκευές εύχομαι,εργαλεία διαλεχτά ένα καί ένα πήρες,μπράβο.

Αυτη ειναι επενδυση σε εργαλεια :) μηπως επρεπε να παρεις σφικτηρες της ιδιας φιρμας για να συνεργαζοντε με τομπαγκο και τις τρυπες που εχει?

Kαλοριζικος ο παγκος!! Πραγματικα αυτη ειναι σωστη επενδυση σε παγκο και ειδικα οταν προκειται για παγκο με ρουτερ.
Νομιζα οτι παιρνει και δισκοπριονο απο κατω. Δεν εχει υποδοχη?