Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ήρθαν, ήρθαν!

Τώρα πρέπει να βρω χρόνο να τα χαρώ!

Ώπα... Εδώ είμαστε !!!!!

diablo καλορίζικα, σου εύχομαι να βρείς τον χρόνο να τα απολαύσεις τα "εργαλεία" και περιμένω εντυπώσεις αναλυτικές... :ernaehrung004:
Τον πάγκο τον ζαχαρώνω εδώ και πάρα πολύ καιρό... Πανάκριβος, δεν το συζητάω, αλλά είναι αυτό που θέλω. Δυστυχώς, εδώ στην Αθήνα, δεν υπάρχει ξεχωριστός χώρος για εργαστήριο κι ούτε προβλέπεται...
Προχθές που πήγα να παραλάβω κάποια πράγματα και είχαμε μια συζήτηση με τον εισαγωγέα επέμενε οτι η καλύτερη λύση είναι ο μικρός, ο Muster Cut 1500 στα μισά λεφτά. Τους είδα και τους δύο αλλά στα κουτιά τους, κι εκεί δεν μπορείς να καταλάβεις τίποτε.
Εγώ βέβαια δεν έχω πεισθεί οτι ο μικρός μπορεί να συγκριθεί με το μεγάλο, το μόνο σίγουρο είναι οτι όποιον και να πάρω θα πάρω μαζί, όπως κι εσύ, τον οδηγό φρεζαρίσματος !
Όπως καταλαβαίνεις περιμένουμε άμεσα εντυπώσεις...
wol6901000.jpg

Καλοδούλευτος με πολλές και καλές κατασκευές. Όνειρο του καθενός, πιστεύω, άλλα κάπως απλησίαστος.

Kαλοριζικος ο παγκος!! Πραγματικα αυτη ειναι σωστη επενδυση σε παγκο και ειδικα οταν προκειται για παγκο με ρουτερ.
Νομιζα οτι παιρνει και δισκοπριονο απο κατω. Δεν εχει υποδοχη?
Μιχάλη παίρνει δισκοπρίονο, απλά αναφέρει τον οδηγό ρούτερ που πουλιέται ξεχωριστά.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Kαλοριζικος ο παγκος!! Πραγματικα αυτη ειναι σωστη επενδυση σε παγκο και ειδικα οταν προκειται για παγκο με ρουτερ.

Και δίσκο και σέγα παίρνει... Πανεύκολα...

Παίρνει και δισκοπρίονο και σέγα, απλώς για το ρούτερ θέτει (για λόγους περισσότερο ασφαλείας πιστεύω, πέραν από λειτουργικούς) ως προαπαιτούμενο την ύπαρξη του συγκεκριμένου οδηγού.

Ώπα... Εδώ είμαστε !!!!!

diablo καλορίζικα, σου εύχομαι να βρείς τον χρόνο να τα απολαύσεις τα "εργαλεία" και περιμένω εντυπώσεις αναλυτικές... :ernaehrung004:
Τον πάγκο τον ζαχαρώνω εδώ και πάρα πολύ καιρό... Πανάκριβος, δεν το συζητάω, αλλά είναι αυτό που θέλω. Δυστυχώς, εδώ στην Αθήνα, δεν υπάρχει ξεχωριστός χώρος για εργαστήριο κι ούτε προβλέπεται...
Προχθές που πήγα να παραλάβω κάποια πράγματα και είχαμε μια συζήτηση με τον εισαγωγέα επέμενε οτι η καλύτερη λύση είναι ο μικρός, ο Muster Cut 1500 στα μισά λεφτά. Τους είδα και τους δύο αλλά στα κουτιά τους, κι εκεί δεν μπορείς να καταλάβεις τίποτε.
Εγώ βέβαια δεν έχω πεισθεί οτι ο μικρός μπορεί να συγκριθεί με το μεγάλο, το μόνο σίγουρο είναι οτι όποιον και να πάρω θα πάρω μαζί, όπως κι εσύ, τον οδηγό φρεζαρίσματος !

Αντε και στα δικά σου και καλοδούλευτα...... :flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Αυτη ειναι επενδυση σε εργαλεια :) μηπως επρεπε να παρεις σφικτηρες της ιδιας φιρμας για να συνεργαζοντε με τομπαγκο και τις τρυπες που εχει?

Είναι ένα συγκεκριμένο μοντέλο που ταιριάζει, όχι όλοι της Wolfcraft και ναι είναι στα σχέδια, αν δω ότι μου είναι τελικά απαραίτητοι. Διότι σε τιμή ξεφεύγουν αρκετά (γύρω στο 20άρικο ο ένας).

Παίρνει και δισκοπρίονο και σέγα, απλώς για το ρούτερ θέτει (για λόγους περισσότερο ασφαλείας πιστεύω, πέραν από λειτουργικούς) ως προαπαιτούμενο την ύπαρξη του συγκεκριμένου οδηγού.

Προαπαιτούμενο δεν νομίζω να είναι... Έχει και δικό του οδηγό, απλά ο συγκεκριμένος είναι ταμάμ!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αντε και στα δικά σου και καλοδούλευτα...... :flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Ήθελα να ήξερα γιατί μπαίνουν στις κατηγορίες των εργαλείων άτομα που δεν ξέρουν απο πιά πλευρά πιάνουν το κατσαβίδι... :chinscratch: :aetsch:

Ώπα... Εδώ είμαστε !!!!!

Ευχαριστώ πολύ, νομίζω ότι δεν θέλεις και πολύ "σπρώξιμο" για να πάρεις έναν από τους δύο! Έχω την εντύπωση ότι ο 1500 είναι νεότερο μοντέλο. Αναφέρει 200 κιλά αντοχής σε σχέση με τα 120 του 2000, ενώ είναι και πιο ελαφρύς και επίσης έχει 10 χρόνια εγγύηση. Στο site τους βέβαια λένε για 10 χρόνια και για τον μεγάλο, αλλά τόσο στο e-tools.gr όσο και πάνω στο κουτί του, αναφέρονται 5 χρόνια.

Ένα μεγάλο ατού του 1500 είναι ότι παίρνει αυτό, τουλάχιστον για μένα που έχω το parkside, το οποίο -δυστυχώς δεν το σκέφτηκα όταν το έπαιρνα- δεν έχει αυτό το πολύ σημαντικό για την ασφάλεια αξεσουάρ. Ο μεγάλος πάγκος δεν έχει κάτι αντίστοιχο, ενώ και οι δύο στα χαρακτηριστικά τους αναφέρουν ότι προορίζονται για δισκοπρίονα ME riving knife!

Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι να το χρησιμοποιήσω χωρίς αυτό (με όλα όσα έχω διαβάσει/δει εδώ μέσα), μιας και δεν έχω εμπειρία στη χρήση δισκοπρίονου έτσι κι αλλιώς.

Πάντως 3 μεγάλα "συν" του 2000 που με έκαναν να τον επιλέξω τελικά, είναι πρώτον ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο δάπεδο, έχει μεγαλύτερη επιφάνεια να δουλέψεις και πολύ σημαντικό επίσης η ύπαρξη παράλληλου οδηγού που μαγκώνει και από τις 2 πλευρές (σίγουρα μεγαλύτερη σταθερότητα κατά την επαναλαμβανόμενη κοπή ίδιων διαστάσεων).

Ευχαριστώ πολύ, νομίζω ότι δεν θέλεις και πολύ "σπρώξιμο" για να πάρεις έναν από τους δύο! Έχω την εντύπωση ότι ο 1500 είναι νεότερο μοντέλο. Αναφέρει 200 κιλά αντοχής σε σχέση με τα 120 του 2000, ενώ είναι και πιο ελαφρύς και επίσης έχει 10 χρόνια εγγύηση. Στο site τους βέβαια λένε για 10 χρόνια και για τον μεγάλο, αλλά τόσο στο e-tools.gr όσο και πάνω στο κουτί του, αναφέρονται 5 χρόνια.

Ένα μεγάλο ατού του 1500 είναι ότι παίρνει αυτό, τουλάχιστον για μένα που έχω το parkside, το οποίο -δυστυχώς δεν το σκέφτηκα όταν το έπαιρνα- δεν έχει αυτό το πολύ σημαντικό για την ασφάλεια αξεσουάρ. Ο μεγάλος πάγκος δεν έχει κάτι αντίστοιχο, ενώ και οι δύο στα χαρακτηριστικά τους αναφέρουν ότι προορίζονται για δισκοπρίονα ME riving knife!

Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι να το χρησιμοποιήσω χωρίς αυτό (με όλα όσα έχω διαβάσει/δει εδώ μέσα), μιας και δεν έχω εμπειρία στη χρήση δισκοπρίονου έτσι κι αλλιώς.

Πάντως 3 μεγάλα "συν" του 2000 που με έκαναν να τον επιλέξω τελικά, είναι πρώτον ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο δάπεδο, έχει μεγαλύτερη επιφάνεια να δουλέψεις και πολύ σημαντικό επίσης η ύπαρξη παράλληλου οδηγού που μαγκώνει και από τις 2 πλευρές (σίγουρα μεγαλύτερη σταθερότητα κατά την επαναλαμβανόμενη κοπή ίδιων διαστάσεων).

Καθόλου σπρώξιμο, η απόφαση έχει παρθεί, στην επιλογή κολλάω.. :smile:
Πάντως τα ίδια μου έλεγε κι ο εισαγωγέας... Πιο νέο μοντέλο ο 1500 και δεν σου λείπει τίποτε. Όπως τα βλέπω εγώ όμως σίγουρα κάποια πράγματα σου λείπουν, τα αναφέρεις κι εσύ στην τελευταία παράγραφο, κι αυτά τα θεωρώ σημαντικά.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Προαπαιτούμενο δεν νομίζω να είναι... Έχει και δικό του οδηγό, απλά ο συγκεκριμένος είναι ταμάμ!

Ήθελα να ήξερα γιατί μπαίνουν στις κατηγορίες των εργαλείων άτομα που δεν ξέρουν απο πιά πλευρά πιάνουν το κατσαβίδι... :chinscratch: :aetsch:

Για να σου κάνει παρέα και να κοιτάτε μαζί τον μάστορα που θα κάνει τη δουλειά με τα εργαλεία που εσύ αγοράζεις !!!

:flipout::flipout::flipout:

Νατες οι μπιστολιες.....
Χαχαχαχαχα

http://s25.postimg.org/xq00qt3lr/DSC_4236.jpg
Πήρα και εγώ ένα καλό σετακι γερμανικά που ήθελα καιρό, μια κόλλα πολυουρεθανης που δεν έχω χρησιμοποιησει να δούμε τι είναι και γωνίες σύνδεσης για το παγκάκι που ξεκίνησα να φτιάξω με τον παππού!

DSC_4236.jpg

Μπάμπη αυτό ξεπλένεται μόνο με μια σπέσιαλ κατασκευή .... να μην λένε λόγια !!!!!!

Άστους μωρέ... Γατάκια είναι, τι να τους πείς; Άστους να ξεθυμάνουν λίγο....
Ειδικά ο ένας που ήταν έτοιμος να δώσει πάνω απο 2.000 για ψυγείο "χαλασμένο" και το φτιάξαμε με συνολικό κόστος σχεδόν 3 ...
Άσε κι ο άλλος που πάλευε σχεδόν 2 μήνες να βάψει ένα τοίχο..:p
Αλλά δεν φταίνε αυτοί, η καλή μου η καρδιά φταίει. Αντί να περνάω κάθε τέλους του μήνα και να εισπράτω τα δίδακτρα απ´ αυτά που τους μαθαίνω βγάζουν και γλώσσα... Κατάλαβες;

Ψιτ γατουλη, σε μια εβδομαδα χωρίς σκαλωσιές εξωτερικο βάψιμο 800 τετραγωνικα ε δεν το λες και ενα τοίχο !!!!!

Έμαθα οτι πηρες και το ασανσέρ του γείτονά δίπλα .. Ισχυει ????

Μπαααα, ο Μπαμπης παλεύει μονο πανω σε παπί κρατώντας ψαλίδι κουρέματος με προέκταση !!!!!! Αν βρω τη φωτο θα τη βάλω !!!!

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα παιδιά τά νέα σας εργαλεία
Lyngas θά τόν ευχαριστηθής τόν πάγκο,καλή παραλαβή.