Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μετά από πολλούς μήνες σκέψης, τελικά ενέδωσα και το πήρα. Επειδή ουσιαστικά το έχω χρειαστεί μερικές (ως αρκετές θα έλεγα) φορές...Ευγένιε εσύ ξέρεις :smash:

View attachment 115857

View attachment 115858

Το πήρα από έξω και ουσιαστικά είναι αυτό . Μόνο που μου ήρθε πιο φτηνά και μαζί πήρα και μια προέκταση της κάμερας (άλλα 91cm)

View attachment 115859

Ακόμα δεν το δοκίμασα αλλά ελπίζω να αξίζει τα λεφτάάάά του... :drummer:

Φοβερο Εργαλειο...!!!
Καλοδουλευτο...
εχει πολλες χρησεις...

πχ γινεται πολεμος και εισαι στο χαρακωμα...που να βγαζεις το κεφαλι...και πολλες αλλες...

Περα απο την πλακα...ελπιζω να λυσεις το θεμα που εχεις και αν τα καταφερεις θα εχει ηδη βγαλει τα χρηματα του...

Φοβερο Εργαλειο...!!!
Καλοδουλευτο...
εχει πολλες χρησεις...

πχ γινεται πολεμος και εισαι στο χαρακωμα...που να βγαζεις το κεφαλι...και πολλες αλλες...

Περα απο την πλακα...ελπιζω να λυσεις το θεμα που εχεις και αν τα καταφερεις θα εχει ηδη βγαλει τα χρηματα του...

Ναι, ή τώρα σε καιρό κρίσης, δεν έχεις λεφτά για κολονοσκοπηση και την κάνεις μόνος σου. Οπότε νάτο,,,σου ήρθε τζάμπα:Banane0:

Ναι, ή τώρα σε καιρό κρίσης, δεν έχεις λεφτά για κολονοσκοπηση και την κάνεις μόνος σου. Οπότε νάτο,,,σου ήρθε τζάμπα:Banane0:

χαχαχαχααχαχαχα

Η αλήθεια είναι παιδιά ότι το πήρα για να το βάλω στα σκ..ά . Κυριολεκτικά...Το λυπάμαι να το χώσω εκεί αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Αν μπορούσα θα έπαιρνα 2 ακόμα προεκτάσεις για να φτάσω στα 4 περίπου μέτρα. Αλλά και έτσι, την δουλειά μου θα την κάνω.

Η αλήθεια είναι παιδιά ότι το πήρα για να το βάλω στα σκ..ά . Κυριολεκτικά...Το λυπάμαι να το χώσω εκεί αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Αν μπορούσα θα έπαιρνα 2 ακόμα προεκτάσεις για να φτάσω στα 4 περίπου μέτρα. Αλλά και έτσι, την δουλειά μου θα την κάνω.

Δεν ρώτησες πριν αγοράσεις ... υπάρχει και το νεότερο μοντέλο το Bosch Professional GIC 120 με έγχρωμη κάμερα στην ίδια ανάλυση με ΖΟΟΜ και προέκτασης 1m, 1,2m και 3μ και διάμετρος κάμερας από 3,8 mm, 5,5 mm και 8,5 mm.

=> Bosch Professional GIC 120

Bosch Professional GIC 120.jpg

Επειδη μου λειπει το μαστορεμα στην ξενιτια, ειπα να κανω μια καινουρια αρχη με καποια πραγματακια που δεν εχω φερει μαζι μου.

Το πιο σημαντικο ηταν ενας παγκος εργασιας. Επισης και καποια εργαλειακια επεξεργασιας ξυλου για μικροκατασκευες για να περναει η ωρα.

17750639028_9020da4d9b_b.jpg

Εχουμε και λεμε
Απο αριστερα: Ξυλοκολα, βερνικι και στεγνωτικο, διαφορα γυαλοχαρτα, σφιγκτηρακια και ματσολα, νεφτι, γωνια wolfcraft, ξυστρα ξυλου και βαση για γυαλοχαρτα.
Κατω: παγκος εργασιας μικρος τυπου tactix (14 ευρουδακια:) και σετ σκαρπελα.

Αλλα πιο πολυ χαρηκα που βρηκα ενα εξαρτημα dremel για κοπη αλλα και διαμορφωση ξυλου που δεν το βρισκεις ευκολα. Dremel 542. To δισκακι κοβει/σμιλευει απο ολες τις πλευρες του.

17320788634_90ed97beab.jpg

Respect φίλε Μιχάλη,καλορίζικα,βλέπω ότι τον nitecore EA δέν τόν αποχωρίζεσαι ούτε στην ξενιτιά.

Σε ευχαριστω αγαπητε Δημητρη και Βασιλη! Νιωθω λιγο πρωτογονος χωρις κανενα εργαλειο μπαταριας/ρευματος εκτος απο το micro dremel :))
Ο φακος nitecore EA1 ειναι ο πιο ευχρηστος, χρησιμος και λειτουργικος φακος που υπαρχει σε 1χΑΑ. Εχουμε πει παρα πολλα για δαυτον απο κει στην αλλη κατηγορια.
Ναι ειναι απο τα λιγα γκατζετς που δεν αποχωριζομαι, μαζι με τον victorinox swiss champ.

ωραιοτατος ! Χωρο εχεις εκει Μιχαλιό ..?

οχι!! νοικιαζω ενα δυαρι ~50τμ. Ο παγκος θα στηθει στο σαλονι, διπλα στο συνθετο που φιλοξενει τα υπολοιπα εργαλεια καθως και την τηλεοραση κλπ :))

Χεχε.. εξαιρετοτατος ! και γω το χειμωνα στο διπλα δωματιο τα ειχα .. ! τωρα τα εβγαλα εξω καλοκαιριού.. :ernaehrung004: :smash:

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Που πάει το 3-0 Μπάμπη??

Παλιά ιστορία αυτό, για τους ποδοσφαιρόφιλους, απ´τα κλασσικά του Αλέφαντου. :grinning-smiley-043

Έπαιζε ο Ολυμπιακός γηπεδούχος με τον ΠΑΟΚ (στη Ριζούπολη) κι ο Αλέφαντος έκανε σχολιασμό πριν το παιχνίδι κι έλεγε οτι θα φάνε 3 πρίν μπούν στο γήπεδο.
"- Μόλις κατέβουν στην Αθήνα... Καλώς τα παιδιά, καλώς το 3-0"
Τελικά ο ΠΑΟΚ κατέβηκε στην Αθήνα κι αντί να φάει 3 κέρδισε με 3-1. :flipout: