Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παρελήφθην σήμερα από Kentrovidas

Ο αγώνας GST 10,8v vs GST 18v έληξε με σκορ 0-1

GST 18V-LI B_SOLO.jpg

Γιαννη καλοριζικο! Δυνατο εργαλειο και αν δεν λαθευω εχει και φυσητηρα επανω για τα πριονιδια. Ετσι ειναι?

Οπως το βλεπω εγω, τα μονα στοιχεια υπερ του δεκαβολτου που εβλεπες, ειναι το μεγεθος και το βαρος (1.5 κιλο με μπαταρια το ενα, 2 κιλα χωρις την 18βολτη μπαταρια το αλλο) και ισως η καλυτερη εργονομια του 10βολτου.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Προαπαιτούμενο δεν νομίζω να είναι... Έχει και δικό του οδηγό, απλά ο συγκεκριμένος είναι ταμάμ!

Επειδή το κοιτούσα σήμερα και προσπαθώ όσο είναι δυνατό να πηγαίνω by the book σ' αυτά τα πράγματα:

Ο MasterCut 1500 αναφέρει στην σελίδα τους "can be used as a circular saw bench, jigsaw table, milling table in conjunction with milling guide No. 6901000 and work station" και στο μάνιουαλ: "ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΣΕΞΤΕ:
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΦΡΕΖΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΟΔΗΓΟ ΦΡΕΖΑΣ ( ΚΩΔ. Νο 6901000 ) "

και ο MasterCut 2000 αναφέρει στην σελίδα τους "Warning: Use of the router table is only allowed in combination with the parallel milling guide (Art. 6901000)!" και στο μάνιουαλ: "ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΣΕΞΤΕ:
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΦΡΕΖΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΟΔΗΓΟ ΦΡΕΖΑΣ ( ΚΩΔ. Νο 6901000 ) "

Στο μάνιουαλ αναφέρεται ακόμα ρητά "Χρησιμοποιείτε αποκλειστικά δισκοπρίονα χειρός με σχίστη". Οπότε θα χρειαστώ και ένα νέο δισκοπρίονο στη θέση του -αχρησιμοποίητου- Parkside PHKS 1350 A1 που δεν έχει δυστυχώς (ενώ είχε το παλιότερο PHKS 1300 A1!!). Έχετε να μου προτείνετε κανένα με ανάλογο βάθος κοπής (65μμ), σχίστη και παράλληλο οδηγό; Λέιζερ δεν μ' ενδιαφέρει, δεν ξέρω καν αν το χρησιμοποιήσω ποτέ εκτός πάγκου.

Ο σχιστης τι ειναι? μηπως το shark knife που μπαινει μπροστα για αποφυγη του κλωτσηματος? νομιζω δεν εχει δισκοπριονο χειρος με τετοιο εξαρτημα.. Παμε ομως σε αλλο θεμα, εδω ειναι ςκτος θεματος.

Δεν τονβλεπω να αναφερεται καπου στη περιγραφη. Το εχεις δει εσυ?
Και γω επωνυμο εχω, αλλα τετοιο πραγμα δεν εχω δει

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τελικα το ειδα στις οδηγιες του parkside. Εχει riving knife :7SFGSFG:

Ξεχωρίζει κιόλας στις φωτογραφίες, αλλά ναι στο manual ακόμα καλύτερα!

Δεν έχουν όλα -δυστυχώς- κι εγώ την πάτησα, αν και το Parkside το αγόρασα φτηνά και δεν θα δυσκολευτώ να το πουλήσω, άλλωστε είναι του κουτιού.

Ναι ρε γαμωτι, πηρα κοτζαμαν μπλε bosch, το gks 190 και δεν εχει μαχαιρι! Με βαζει σε σκεψεις,να το δωσω και να παρω αλλο ωστε να εχει rivink knife και να το κανω table saw ή να παρω ενα original table saw?
Αν κρινω καιναπο τη συχνοτητα χρησης, ισως εκανα υπερβαση με το bosch. Τελοςπαντων...

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ξεχωρίζει κιόλας στις φωτογραφίες, αλλά ναι στο manual ακόμα καλύτερα!

Δεν έχουν όλα -δυστυχώς- κι εγώ την πάτησα, αν και το Parkside το αγόρασα φτηνά και δεν θα δυσκολευτώ να το πουλήσω, άλλωστε είναι του κουτιού.

καλησπέρα, αν έχεις σκοπό να το δώσεις (και είναι του κουτιού όπως προ-είπες), δηλώνω ενδιαφέρον!!

Ναι ρε γαμωτι, πηρα κοτζαμαν μπλε bosch, το gks 190 και δεν εχει μαχαιρι! Με βαζει σε σκεψεις,να το δωσω και να παρω αλλο ωστε να εχει rivink knife και να το κανω table saw ή να παρω ενα original table saw?
Αν κρινω καιναπο τη συχνοτητα χρησης, ισως εκανα υπερβαση με το bosch. Τελοςπαντων...

Ρε Νεκ, είσαι σίγουρος; Είναι δυνατόν το 190 να μην έχει μαχαίρι; Νόμιζα οτι όλα έχουν, πως παίρνουν πιστοποίηση;
Έχω την άποψη πάντως πως αν είναι να έχεις ΜΟΝΟ ένα δισκοπρίονο θα διάλεγα χαλαρά ένα βάσης,

Εγώ πάλι θα έλεγα το αντίθετο, ότι αν έχεις μόνο ένα δισκοπρίονο καλύτερα να είναι χειρός. Για το μέσο χρήστη είναι πιο βολικό και εύκολο, άσε που η φορητότητα είναι μεγάλο προσόν.

Και το δικό μου, παλιό B&D έχει riving knife, γι'αυτό και το βάζω στη βάση του ρούτερ ως πάγκου.

Μετά από πολλούς μήνες σκέψης, τελικά ενέδωσα και το πήρα. Επειδή ουσιαστικά το έχω χρειαστεί μερικές (ως αρκετές θα έλεγα) φορές...Ευγένιε εσύ ξέρεις :smash:

DSC_0111.jpg

DSC_0114.jpg

Το πήρα από έξω και ουσιαστικά είναι αυτό . Μόνο που μου ήρθε πιο φτηνά και μαζί πήρα και μια προέκταση της κάμερας (άλλα 91cm)

DSC_0113.jpg

Ακόμα δεν το δοκίμασα αλλά ελπίζω να αξίζει τα λεφτάάάά του... :drummer:

Καλώς τα παιδιά... Καλώς το 3-0 :flipout::flipout:

Έτσι έλεγα κι εγώ επειδή μια φορ'α χρειάστηκε να δώ κάτι στη γάστρα του φουσκωτού και δεν είχα πρόσβαση παρά μια τρύπα 3 cm.
Τελικά πήρα το Dewalt και μην σου πώ που το έβαλα...

5434_dewalt12camera.jpg

Καλοριζικο, θα βλεπεις και αν τρεχει ο θερμοσιφωνας στο παταρι χωρις να βαζεις σκαλες!!
Σου εχω προταση:

Aν δεν το πολυχρησιμοποιεις, αγοραζω μονο το σωμα. Σου δινω και δωρο τη πληρη κασετινα με την ενδοσκοπικη καμερας parkside :))

Eιναι πλεον το μοναδικο δεκαβολτο bosch που δεν εχω αλλα δεν το αγοραζω επειδη εχω την ενδοσκοπικη Parkside.

ΧαΧα!!! Παιδιά δεν έχω μόνο ένα λόγο που το θέλω. Είναι πολλοί και κυριως "υδραυλικής" φύσεως. Ελπίζω να μου λύσει θέματα αλλιώς Μιχάλη θα σκεφτώ σοβαρά την πρόταση σου. Προφανώς δεν θέλεις μόνο το σώμα αλλά και τις κάμερες....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλώς τα παιδιά... Καλώς το 3-0 :flipout::flipout:

Έτσι έλεγα κι εγώ επειδή μια φορ'α χρειάστηκε να δώ κάτι στη γάστρα του φουσκωτού και δεν είχα πρόσβαση παρά μια τρύπα 3 cm.
Τελικά πήρα το Dewalt και μην σου πώ που το έβαλα...

Που πάει το 3-0 Μπάμπη??

Last edited: