Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Η Wiha έβγαλε πρόσφατα το παρακάτω με τιμή $99,98 από $159.98

Master Tech 65 Pc. GO BOX

4mm Precision micro set

Ιtem No. 75965 65 Piece Set In Steel Storage Box
Includes Extra Fine 72 Tooth Ratchet & ESD Safe Handle

http://wihatools.com/special_01.htm

75965px350.jpg

Last edited:
Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

Αν και ένα σετάκι που είχε πρόσφατα το LIDL φαίνεται να καλύπτει πολλές ανάγκες,
ενα σετ μικρο-κατσαβιδιών (ειδικά με κάτι δύσκολες pentalobe or triangular μυτες - πχ iphone) παραγγελθηκε και αφίχθη σε 10 μέρες from UK

ΤΗν αρχική ιδέα έδωσε το κορυφαίο (κατ εμέ) κιτ της ifixit (Europe)
και δεν ήταν δύσκολο να βρεθεί το αντίστοιχο Noname... στα 15 ευρώ περίπου!
Φαινεται μια χαρά!
ae1f05fcf8647942a02901a2004e31e2.145022_54BitLayout.jpg

Η επόμενη λύση (για επαγγελματίες του είδους) είναι μάλλον τα set WIHA αλλα σε "αλλη" τιμή...
61f9NoFRGaL._AA1000_.jpg

οταν δοκιμασεις το noname πες μας εντυπωσεις εαν ειναι να παραγγειλουμε.

Πάντως επειδή έχω το σετάκι της ifixit, ειναι πραγματικά πολύ ποιοτικό.

Δεδομενου οτι το ενα κανει 25 Ευρώ (24 δολάρια αν αγοραστί απο το Αμερικάνικο site) και το άλλο 15 , δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο η αγορά του noname. Από την αλλη ο συγκεκριμένος πωλητής (ebuyergate_uk) εχει εξαιρετικό feedback και μεγάλο όγκο πωλήσεων.. για να δούμε !!

Απάντηση: Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

οταν δοκιμασεις το noname πες μας εντυπωσεις εαν ειναι να παραγγειλουμε.

Πάντως επειδή έχω το σετάκι της ifixit, ειναι πραγματικά πολύ ποιοτικό.
Δεδομενου οτι το ενα κανει 25 Ευρώ (24 δολάρια αν αγοραστί απο το Αμερικάνικο site) και το άλλο 15 , δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο η αγορά του noname. Από την αλλη ο συγκεκριμένος πωλητής (ebuyergate_uk) εχει εξαιρετικό feedback και μεγάλο όγκο πωλήσεων.. για να δούμε !!

Το σετάκι είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο (μέχρι και το κουτί)
Το ένα (noname, ebay) στοιχίζει 15 ευρώ με μεταφορικά και το άλλο (ifixit, EU store) 34 , οπότε μιλάμε για διπλάσια τιμή...

3-4 μύτες που δοκίμασα (η μια ήταν pentalobe, για iphone 5s) μια χαρά ήταν, δεν είδα κάποια φθορά

Στην Αμερική κυκλοφορούσε και το παρακάτω που ήταν πανομοιότυπο με το ifixit αλλά έκανε 20 δολάρια αντί 25.

Στην Ευρώπη τα δολάρια έγιναν ευρώ δηλαδή 25 ευρώ το ifixit.

Στο Internet κυκλοφορούν κουπόνια των 5 ευρώ ή δολαρίων όποτε σου έρχεται 20 δολάρια/ευρώ+ Μεταφορικά.

71AVjMHv1SL._SL1500_.jpg

61fkhpNk6eL._SL1500_.jpg

Το ifixit δεν έχει καμιά διαφορά σε σχέση με τα υπόλοιπα, το noname όμως έχει την σωστή τιμή.

Απάντηση: Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Το σετάκι είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο (μέχρι και το κουτί)
Το ένα (noname, ebay) στοιχίζει 15 ευρώ με μεταφορικά και το άλλο (ifixit, EU store) 34 , οπότε μιλάμε για διπλάσια τιμή...

3-4 μύτες που δοκίμασα (η μια ήταν pentalobe, για iphone 5s) μια χαρά ήταν, δεν είδα κάποια φθορά

αυτο ηθελα να ακουσω,το περιμενω να το δω απο κοντα.

Όποιος παραγγείλει εγώ μέσα για ένα σετ noname …

Καλοδούλευτα...

Τι θα τρυπήσεις 60 πόντους βρέ; Μήπως κονόμησες κανένα κορμό από σεκόγια; :D

Ευχαριστω Μπαμπη!
θελω να τρυπησω ενα κορμο Πευκου που εφερα απο Χιο μηπως τον κανω αμπαζουρ...
Ζηλεψα απο τον Ορεστη...

Και πιο πολυ τα πηρα καθως σε γνωστο μαγαζι ενα τρυπανι ξυλου 8 χιλιοστων κοστιζει 10 ευρω!!!!!!!

Καλά έκανες... Αν το ήξερα θα σου έλεγα να πάρεις δυο σετ. Δεν είναι καθημερινής χρήσης αλλά όταν τα χρειάζεσαι - ειδικά στο εξοχικό - δεν τα βρίσκεις.
Μετάνοιωσα που δεν πήρα και τα μακρυά τρυπάνια του Lidl στα 15 .

Χεχε!!!

"Φοβού τους πριόνια φέροντες".... προβλέπω να κυκλοφορούμε τα βράδια για να βρίσκουμε κορμούς-λαμπατέρ!!! :flipout:

Μπαμπη να σου πω και εγω το μετανιωσα αλλα εχω πολλα SDS εως μισο μετρο μηκους.
Αν τα εβρισκα την Κυριακη ημουν ετοιμος να τα αγορασω αλλα δεν....

Εγω παρελαβα αυτα τα τρυπανακια σημερα με κοστος 30 κατι ευρω.
Μηκος 60 εκατοστα.

DSC_0509.jpg

Aυτο μαλιστα! Καλοριζικο Κυριακο!!!

Το μεγαλο τι διαμετρο εχει?

Παρελαβα και γω ενα εργαλειο για να διευρυνεις/ανοιγεις τρυπες σε ξυλο και αλλα μαλακα υλικα οπως πλαστικο και δερματα.
Ειναι ενα reaming knife - κωνικο μαχαιρι/ζουμπας αν μπορεις να το πεις ετσι - που αρχιζει απο 0 χιλιοστα και μπορει να ανοιξει τρυπα μεχρι 14 χιλιοστα, κοβοντας με τις πλαγιες λεπιδες του.
http://www.banggood.com/Universal-0...ng-Knife-Drill-Tool-Edge-Reamer-p-922461.html

Βαζω φωτο γιατι δεν ειναι τοσο λεπτομερεις οι φωτο του banggood.

14143780803_47e3d36411_b.jpg

13937057239_3bbba82266_b.jpg

13937095330_b6163e1d7b_b.jpg

Hθελα ενα μινι παχυμετρο για να το εχω στις ταμπακιερες/συρταριερες οπου τα μεγαλα δεν χωρουν ευκολα.

Βρηκα ενα τσιπικο στα 2 ευρω (σετ 2 τεμαχιων) απο το οποιο ηθελα μονο το μικρο.
http://www.banggood.com/One-Set-Bas...-Vernier-Caliper-Gray-Or-Orange-p-922351.html

Η ποιοτητα ειναι αντιστοιχη της τιμης αλλα μια προχειρη μετρηση την κανει μια χαρα.
14143669255_53e3a321fe_c.jpg