Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

πατριωτη ωραιο το κιτ για την μπυριτσα !!! απο που το χτυπησες με εωδιαφερη !!!

Παρελαβα καποια δεματακια ..

DSC_1405.jpg

Εχουμε και λεμε:

Tριβειο 10βολτο bosch, κοπιδι Irwin, σετ bits WERA, ψαλιδι Engineer, (καταπληκτικο) Κατσαβιδι WERA, βοηθημα wolfcraft για μαζεμα σκονης τρυπηματος, διαφορα SDS τρυπανια
adaptor SDS WERA, βουρτσακια καθαρισμου Roughneck, κατσαβιδι (super)νανος WIHA (2.5"!!) με ενσωματωμενα bits, ανταπτορες 1/4" για δραπανοκατσαβιδο και οχι μονο, για ολα τα μεγεθη καρυδακια.
και φυσικα το αυτοματο κατσαβιδι μπαταριας Ryobi που φορτιζει και δεν ειναι στη φωτο :))

Απάντηση: Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Παρελαβα καποια δεματακια ..

View attachment 108522

Εχουμε και λεμε:

Tριβειο 10βολτο bosch, κοπιδι Irwin, σετ bits WERA, ψαλιδι Engineer, (καταπληκτικο) Κατσαβιδι WERA, βοηθημα wolfcraft για μαζεμα σκονης τρυπηματος, διαφορα SDS τρυπανια
adaptor SDS WERA, βουρτσακια καθαρισμου Roughneck, κατσαβιδι (super)νανος WIHA (2.5"!!) με ενσωματωμενα bits, ανταπτορες 1/4" για δραπανοκατσαβιδο και οχι μονο, για ολα τα μεγεθη καρυδακια.
και φυσικα το αυτοματο κατσαβιδι μπαταριας Ryobi που φορτιζει και δεν ειναι στη φωτο :))

Τα Χριστούγεννα ήρθαν φέτος νωρίτερα! :-)

πατριωτη ωραιο το κιτ για την μπυριτσα !!! απο που το χτυπησες με εωδιαφερη !!!

Απο εδω φιλε. www.beer-deli.gr
Δες στην κατηγορια Εξοπλισμος Ζυθοποιησης. Εγω πηρα το Kίτ Ζυθοποίησης Brewferm Deluxe. 75ευρω.
Αποστολη αντικαταβολη με μεταφορικη, τσακ μπαμ!

επειδή το καλοβλέπω και εγώ. Φαντάζομαι ότι η μπίρα θα είναι απαστερίωτη.

Για πόσο χρόνο μπορεί να διατηρηθεί;
Πρέπει να μπει στο ψυγείο;
επίσης φαντάζομαι ότι μπορείς να φτιάξεις μικρότερη ποσότητα από το μέγιστο

Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

Στη Γερμανία πάντως που το κάνουν από παράδοση, όπως εμείς τα βαρελάκια με το κρασί, τα οργανώνουν έτσι ώστε για 2-3 μήνες από την άνοιξη σχεδόν κάποιος από την παρέα να ανοίγει το βαρελάκι του.
Όπως φαντάζεστε το βαρέλι τελειώνει επιτόπου την ίδια μέρα μαζί με ωραία barbeque, οπότε δεν ασχολούνται με παστερίωση κλπ :P

αυτα για σήμερα μια βόλτα απο lidl και μια παραλαβή απο screwcenter.. :p Μετα απο σκέψη την μέγγενη την γύρισα σε dremel αν και θα πάρω και την stanley κίτρινη κάποια άλλη στιγμή μιας και μου άρεσε πολύ.

Attachments

• Γβ‚¬ΓŽΒ±ΓΒΓŽΒ±ΓŽΒ»ΓŽΒ±ΓŽΒ²ΓŽΒ?2.jpg
    Γβ‚¬ΓŽΒ±ΓΒΓŽΒ±ΓŽΒ»ΓŽΒ±ΓŽΒ²ΓŽΒ?2.jpg
    138.9 KB · Views: 302

Ωραιες οι φωτο με καλουδια!! :))

Kαλοριζικη η σοδεια! Την μεγγενη της stanley να την παρεις καθως ειναι συμπληρωματικη της dremel, η οποια ουτως η αλλως σου χρειαζεται για να εκμεταλλευτεις ολες τις δυνατοτητες του dremel σου.

Γραψε αποψη για την βαση του δραπανου αν μπορεσεις σε καποια φαση.

Σε ευχαριστώ !

Να τελειώσω τον πάγκο εργασίας και θα γράψω σίγουρα.

Εναν απλό ξύλινο φτιάχνω. Θα ανεβάσω φωτογραφίες σύντομα.

φιλε profchaos αν δεν κανω λαθος πηρες προσφατα τον παγκο της tactix απο e shop .τι λεει τον δοκιμασες ? σε ρωταω γιατι τον παραγγειλα και γω και σε λιγες μερες θα τον εχω.

Re: Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

φιλε profchaos αν δεν κανω λαθος πηρες προσφατα τον παγκο της tactix απο e shop .τι λεει τον δοκιμασες ? σε ρωταω γιατι τον παραγγειλα και γω και σε λιγες μερες θα τον εχω.

ναι μια χαρά σταθερός ειναι . κανεις δουλειά ανετα.
Στη συναρμολόγηση πρόσεξε μόνο να βιδώσεις στην ευθεία τα 2 ξύλα. Θα το δείς με το μάτι και το άνοιγμα της μέγγενης.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

ευχαριστω θα το προσεξω αυτο που ειπες για το βιδωμα!!

:2thumb22sup:
attachment.php

παρελαβα σημερα τον παγκο της tactix μολις το εστησα πολυ καλος για τα λεφτα του !

παρεληφθηκε σημερα πρωι πρωι. οπως ακριβως μου ειπαν απο το καταστημα. αγοραστηκε απο το etools, ηταν η πιο συμφερουσα τιμη που βρηκα χωρις μεταφορικα και με ατοκες δοσεις μεσω καρτας.
απο αυριο πρωι πρωι θα τις δωσω να καταλαβει.

15cbrj9.jpg

29prlp1.jpg

2w70ewk.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

παρεληφθηκε σημερα πρωι πρωι. οπως ακριβως μου ειπαν απο το καταστημα. αγοραστηκε απο το etools, ηταν η πιο συμφερουσα τιμη που βρηκα χωρις μεταφορικα και με ατοκες δοσεις μεσω καρτας.
απο αυριο πρωι πρωι θα τις δωσω να καταλαβει.

15cbrj9.jpg

29prlp1.jpg

2w70ewk.jpg

Καλορίζικο το μηχάνημα και καλές κατασκευές!
:-)