Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Εμεις σφικτηρες?????????

Δεν τίθεται θέμα παρεξήγησης παιδιά...Ευγενιε παρελαβες ή περιμένεις? Κυριάκο θα σου στειλω pm να κανονίσουμε...

Να αναφερω και την ελευση ενος αλλου μελους της 10βολτης μπλε οικογενειας της Bosch :)

To σεγακι Bosch GST 10.8v. Eλαχιστο σε μεγεθος και πανισχυρο. Κοβει εως 7εκ παχος.

3165140711456.jpg

Βιντεακι:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Με γειές..
Αντε να κλεισεις με Bosch...

Μετά σε βλέπω να χωθείς και σε Milwaukee & Festool (ομολογώ διακαης μου πόθος ειδικά αν ζουσα σε άλλη χώρα..).

Tι παραλαβαμε σημερα..

Δεν τίθεται θέμα παρεξήγησης παιδιά...Ευγενιε παρελαβες ή περιμένεις? Κυριάκο θα σου στειλω pm να κανονίσουμε...

Θα έλεγα περιμένετε...να παραλάβω και να σας πω γνώμη...
Οχι οτι είμαι ειδικός αλλα αν κατι ειναι μάπα μπορω να το αναγνωρίσω...

Εγω πήρα τόσους ώστε να μου βγει δωρεάν η μεταφορική...καλύτερα σφηκτηρες παρα μεταφορικά...
περιμένω αυριο απόγευμα λογικά να τους εχω...αν και πρεπει να περάσω να τους πάρω απο κηφισο...ανάλογος χρόνου δλδ...

Προκλητική η χαμηλή τιμη τους...πάντως...ελπίζω να βγουν καλη ποιότητα...γιατι πήρα αρκετούς...χεχεχε

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Να αναφερω και την ελευση ενος αλλου μελους της 10βολτης μπλε οικογενειας της Bosch :)

To σεγακι Bosch GST 10.8v. Eλαχιστο σε μεγεθος και πανισχυρο. Κοβει εως 7εκ παχος.

3165140711456.jpg

Βιντεακι:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Μηχαλη καλορίζικο το νέο εργαλειο...
ΑΝΕΤΑ ανοίγεις μαγαζί αλά κεντρο βιδας... :)

Thanks guys!

Ναι απο amazon.de το αγορασα οπως και τα περισσοτερα εργαλεια bosch που εχω αγορασει προσφατα.
Μονη εξαιρεση ειναι το Bosch GRO που το περιμενω απο το EBW.gr το οποιο εχει αρκετα καλες τιμες αλλα η παραδοση γινεται σε 10 εργασιμες.

Γιωργο, σχεδον εκλεισα απο bosch 10βολτα. Μονο το σκουπακι ειναι να παρω ακομα :))

χαχα, Ευτυχη θα ανοιξω show room/δοκιμαστηριο εργαλειων με πληρωμη. Για φιλους οι δοκιμες...δωρεαν βεβαια :))

Ποτε ερχεσαι αθηνα????
Να κανονισουμε συναντηση μαστορων και κοπη μαστοροπιτας!!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παρελαβα προ ημερων την 3M 6200 με φιλτρα χημικων.
$(KGrHqFHJ!0FGm-u1GUwBRwUhzSYFw~~60_57.JPG

Η μασκα κανει εξαιρετικη δουλεια.

Προχθες ολοκληρωσα ενα επιπλο για βινυλια απο κοντρα πλακα θαλασσης και οταν επιασα να το βαψω δακρυσαν τα ματια μου απο την οσμη.

Το δευτερο χερι το περασα φορωντας αυτη την μασκα της 3Μ.
Δε καταλαβα τπτ!!!

Αξιζει τα χρηματα της στο 200%

Προχθες ολοκληρωσα ενα επιπλο για βινυλια απο κοντρα πλακα θαλασσης και οταν επιασα να το βαψω δακρυσαν τα ματια μου απο την οσμη.

Ασχολεισαι με βινύλια Endura??

Οχι εγω εχω πολυ λιγα. Ενα φιλαρακι εχει και του εφτιαξα ενα επιπλακι να τα εχει τακτοποιημενα!
Εσυ φανταζομαι ναι ε?

Αρρώστια...μαζεύω, πουλάω...έχω και δισκογραφική εταιρία. Μικρή και ανεξάρτητη

Το φιλαράκι σου είναι Χίο? Γιατί έχω ένα φίλο/πελάτη εκεί, τρελλό με τους δίσκους.

Ποτε ερχεσαι αθηνα????
Να κανονισουμε συναντηση μαστορων και κοπη μαστοροπιτας!!!!
Βασιλοπιτα με τον Μπομπ τον Μαστορα...και κοψιμο με σπαθοσεγα... :)

Καλησπέρα Χιώτη και καλοδούλευτο το σεγάκι. Αντε και το σκουπάκι να κλείσει το SET.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω και πολύ εμπειρία με εργαλεία μπαταρίας. Δυο των 10V και ένα των 18V της parkside έχω όλα και όλα.
Δεν ξέρω αν φταίει ότι ειναι parkside και δεν είναι makita ή μπλε της bosch ή dewalt ή εγώ δεν ξέρω τι άλλο αλλά δεν με έχουν πήσει απόλυτα ότι αξίζουν τα έξτρα χρήματα που ζητάνε τα εργαλεία μπαταρίας σε σχέση με αυτά του ρεύματος.
Δεν λέω, η δουλειά γίνεται με αυτά και το σπαστικό που έχουν να θυμηθείς να τα φορτήσεις εξυσοροπείται από το ότι γλυτώνεις το σπαστικό με το καλώδια ρεύματος και τις μπαλαντέζες. Ομως όταν μου τέλειωσαν οι μπαταρίες και έβγαλα του ρεύματος είπα "εδώ είμαστε".

Εντουρά, ωραία φαίνεται η μάσκα. Από που αν επιτρέπεται? Ανταλλακτικά φίλτρα βρίσκεις ή δεν χρειάζονται?

Η μαστοροπιτα θα κοπεί με το σεγάκι μπαταρίας βεβαίως βεβαίως.

Απάντηση: Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

...δεν με έχουν πήσει απόλυτα ότι αξίζουν τα έξτρα χρήματα που ζητάνε τα εργαλεία μπαταρίας σε σχέση με αυτά του ρεύματος.

Τι εννοείς; Σαφώς και τα ρεύματος είναι καλύτερα.
Αυτό που σου προσφέρουν τα μπαταρίας είναι η ευελιξία, αυτό πληρώνεις. Την απεξάρτηση απ´την πρίζα.

Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

ενταξει αν τα περισοτερα μαστορεματα ειναι εντος αποθηκης τοτε η μπριζα ειναι μια χαρα !!

Καλησπέρα Χιώτη και καλοδούλευτο το σεγάκι. Αντε και το σκουπάκι να κλείσει το SET.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω και πολύ εμπειρία με εργαλεία μπαταρίας. Δυο των 10V και ένα των 18V της parkside έχω όλα και όλα.
Δεν ξέρω αν φταίει ότι ειναι parkside και δεν είναι makita ή μπλε της bosch ή dewalt ή εγώ δεν ξέρω τι άλλο αλλά δεν με έχουν πήσει απόλυτα ότι αξίζουν τα έξτρα χρήματα που ζητάνε τα εργαλεία μπαταρίας σε σχέση με αυτά του ρεύματος.
Δεν λέω, η δουλειά γίνεται με αυτά και το σπαστικό που έχουν να θυμηθείς να τα φορτήσεις εξυσοροπείται από το ότι γλυτώνεις το σπαστικό με το καλώδια ρεύματος και τις μπαλαντέζες. Ομως όταν μου τέλειωσαν οι μπαταρίες και έβγαλα του ρεύματος είπα "εδώ είμαστε".

Καλησπερα Κωστα, σε ευχαριστω για τις ευχες!

Μια χαρα ειναι τα εργαλεια μπαταριας parkside. Ισως φταιει το γεγονος οτι δεν βρισκεται ευκολα δευτερη μπαταρια για τα εργαλεια τους.

Παρ'ολο που πραγματι καμμια φορα χρειαζεται να εχεις και δευτερη, ακομα και τριτη μπαταρια, το μελλον ειναι στα εργαλεια μπαταριας.

Προσωπικα το μονο εργαλειο μπαταριας που μου λειπει ειναι το φαλτσοπριονο. Ο λογος ειναι οτι το φαλτσοπριονο μπαταριας που θελω ειναι ακριβο μαζι με φορτιστη και δυο μπαταριες. Αλλα αυτο νομιζω οτι ειναι θεμα χρονου..:))

Βεβαια, ενα δυνατο δραπανακι ρευματος δεν πρεπει να λειπει απο κανενα σπιτι αφου για καποιες δουλειες ειναι αναντικαταστατο. Ειναι ομως τοσο φτηνα πλεον που δεν υπαρχει θεμα.

Μια χαρά είναι τα Parkside αρκεί να μην υπερεκτιμήσουμε τις δυνατότητές τους γιατί τότε έρχεται η απογοήτευση και αυτό ισχύει για όλα τα εργαλεία.

Tι παραλαβαμε σημερα..

Τα εργαλεία μπαταρίας ειναι ακριβά μεν...αλλα βολικά δε...

Πχ εχεις μια αποθήκη (όπως εγω)...που εχει κοινόχρηστο ρεύμα μόνο...( όπως εγω) αν εχεις εργαλεία μπαταρίας ολα καλα...ρεύματος δύσκολακι να μην στην πουν οι υπόλοιποι...

Αλλα εγω τα μόνα μπαταρίας που εχω ειναι τα δραπανοκατσαβιδα...δυστηχως...
Αν οι τιμες τους ηταν καλύτερα σίγουρα θα είχα τιμήσει περισσότερα...

Κωστα την εφερα απο το e-bay με κοστος 23 ευρω μαζι με τα φιλτρα χημικων, αναθυμιασεων και φυτοφαρμακων και δυο προφιλτρα.

Μολις παραγγειλα ενα πακετο με 10 προφιλτρα σκονης καθως και 4 ξεχωριστα φιλτρα σκονης και ατμων χρωματος.

Ειναι οτι καλυτερο ειχα ποτε σε μασκα με φιλτρα και πραγματικα κανει δουλεια!!!