jbousounis
Senior Member
- 5 September 2009
- 301
proxxon, wera, knipex...!! Mαρκες-αφροκρεμα στο ειδος τους!
Καλοριζικα!!
Aκομα λιβανιζω να παρω ενα καλο κοφτη...ειμαι μεταξυ knipex και ΝWS (fantasticoplus)
Τον έχω και εγώ αλλά είναι για άλλη χρήση. Δεν έχει μεγάλο άνοιγμα σιαγώνων σε σχέση με τους TwinForce ή τους απλούς πλαγιοκόπτες της Knipex. OK για χοντρό ατσαλόσυρμα, βιδες, καρφιά αλλά για καλώδια, συρματα χαλκού ή ψιλό ατσαλόσυρμα είναι άβολος...και πιο βαρύς. Εξαρτάται την χρήση. Σαφώς και καλό να βρίσκεται στην εργαλειοθήκη. Μου έχει λύσει πολλές φορές τα χέρια
Εγώ έχω τον Knipex CoBolt 71 12 200 που αναφέρεται παραπάνω ...
View attachment 111799
Τιμή κοπής μαλακού σύρματος : 6,0 mm
Τιμή κοπής ημίσκληρου σύρματος : 5,2 mm
Τιμή κοπής σκληρού σύρματος : 4,0 mm
Τιμή κοπής ατσαλοσύρματος : 3,6 mm
Μήκος : 200 mm
Σκληρότητα κοπτικών ακμών 64 HRC
Δύναμη κοπής 20 φορές μεγαλύτερη από την ασκούμενη μυϊκή προσπάθεια.
60 % εξοικονόμηση δύναμης σε σύγκριση με τους συνηθισμένους δυνατούς πλαγιοκόφτες
Τον έχω και εγώ αλλά είναι για άλλη χρήση. Δεν έχει μεγάλο άνοιγμα σιαγώνων σε σχέση με τους TwinForce ή τους απλούς πλαγιοκόπτες της Knipex. OK για χοντρό ατσαλόσυρμα, βιδες, καρφιά αλλά για καλώδια, συρματα χαλκού ή ψιλό ατσαλόσυρμα είναι άβολος...και πιο βαρύς. Εξαρτάται την χρήση. Σαφώς και καλό να βρίσκεται στην εργαλειοθήκη. Μου έχει λύσει πολλές φορές τα χέρια
Γιατι δεν περνεις ενα φθηνο σετ που ειναι σε θηκη 10ευρω βρισκεις...Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποια θήκη/κασετίνα με φερμουάρ όπου θα μπορούσα να τα τακτοποιήσω ώστε να μην είναι χύμα. Οποιαδήποτε μάρκα.
Το θέμα είναι ότι είναι 10 τεμάχια (9+1 που ψάχνω). Οπότε χρειάζεται ανάλογη θήκη με θέσεις τακτοποίησης. Έψαξα στο ebay αλλά δεν βρήκα κάτι κατάλληλο. Και στην Knipex δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο. Οπότε το ψάξιμο συνεχίζεται...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.