Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Αμάν... Τι έγινε εδω; :speechless-smiley-0 Τώρα το πήρα χαμπάρι....
Ρε προδότη, έτσι τα κάνουν αυτά; Στη ζούλα κι απροειδοποίητα, χωρίς ένα τηλέφωνο ή έστω ένα γράμμα;

Καλοδούλευτο !!! :grinning-smiley-043
Περιμένω εντυπώσεις αλλά σε παρακαλώ να είσαι λίγο συγκρατημένος, γιατί αν δεν "πέσει" δώρο Πάσχα μόνο στο προσπέκτους θα το βλέπω.....

δώρο Πάσχα!!! τί μου θύμισες βρε Μπάμπη....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

δώρο Πάσχα!!! τί μου θύμισες βρε Μπάμπη....

Ελα ντε...
Δεν το σκέφτηκα οτι για τους περισσότερους είναι πλεον μια βαθιά ανάμνηση.... :frown:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Ελα ντε...
Δεν το σκέφτηκα οτι για τους περισσότερους είναι πλεον μια βαθιά ανάμνηση.... :frown:

αν πάρεις τέτοιο εργαλείο και καμιά μικρομέγαλη φωτογραφική, θα ειναι καλοφαγωμένο!! με το καλό να το πάρεις και να το χαρείς...

Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Μπάμπη δεν έχεις άδικο απλά με έπιασε αμοκ και πρωί πρωί πήγα και το χτυπησα.
260 ευρώ από το κέντρο βίδας και άψογη εξυπηρέτηση από τα παιδιά εκεί.

Βέβαια ξαναπηγα το απόγευμα καθώς έχει τσοκ για κοπτικα 8 χιλιοστά και τα περισσότερα δικά μου είναι 6αρια.

Οπότε αγορών-παραλαβων συνέχεια...
Κοπτικα Bosch 15 τεμαχίων με άξονα 8 χιλιοστών στα 64 ευρώ.
Επίσης πέρασα από τον Γιάννη για την παραλαβή των νέων εργαλείων!!!!
Το πριονάκι, ο ανιχνευτής και ένας προφυλακτηρας με υποδοχή αναρρόφησης σκόνης για το αγαπημένο μου 13-125 της Bosch.

DSC_3915.jpg

Φρεσκο πραμα!!

image.jpgimage.jpg

Ρε σεις τι ωραιο πραμα ειν τουτο;;; Συμπαγης, δυνατη..τελεια!!!

Αν και δεν το παρέλαβα σήμερα, τώρα μου δόθηκε η ευκαιρία να ασχοληθώ μαζί του.

Εντυπώσεις: Τρίβει απίστευτα καλά ακόμα και στο 1/3 της δύναμης του, οι λάμες της Dremel aka Bosch δεν έχουν καμία σχέση με τις φτηνιάρικες καθώς κόβουν πιο καλά και από σέγα και με την ίδια ευκολία, μηδενικοί κραδασμοί στο χέρι (το δούλευα μία ώρα συνεχόμενα χωρίς γάντια και δεν αισθάνθηκα καμία ενόχληση), ακόμα και στις μέγιστες στροφές παραμένει αρκετά ήσυχο, πλούσιος συνοδευτικός εξοπλισμός και απίστευτη ποιότητα κατασκευής, Πρακτικό γερό βαλιτσάκι, μακρύ και ενισχυμένο καλώδιο με σφαιρική μούφα.

Φυσικά η τιμή στα 90 ευρώ του e-shop ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

Επειδή δουλεύω και το πολυεργαλείο αέρα του lidl, (δεν έχω άποψη για αυτό της μπαταρίας ή του ρεύματος του lidl) μπορώ να πω ότι με διαφορά το dremel είναι καλύτερο καθώς ακόμα και υπό πίεση δεν πέφτουν οι στροφές του σε αντίθεση με το πρώτο.
Στα συν φυσικά και η αναρρόφηση σκόνης...

Το μόνο που με ψιλοχάλασε ήταν ότι φτιάχνεται πλέον στο Μεξικό (φαίνεται στις φωτό) και ότι δεν ήταν η Ελληνική έκδοση (δεν είχε μέσα Ελληνικά το εγχειρίδιο).

Τέλος το δούλεψα και σε τρίψιμο αλλά δοκίμασα και μία κοπή, ειδικά στο τελευταίο έπαθα πλάκα πόσο εύκολα κόβει (με την μαμίσια λάμα).

Ωραίο εργαλείο και με βάση αυτα που γράφεις φαίνεται οτι τα καλά ανταλλακτικά κάνουν την διαφορά.

Το made in mexico μην σε προβληματίζει . Και το 3000 που έχω εγώ made in mexico ειναι :)

Ωραίο εργαλείο και με βάση αυτα που γράφεις φαίνεται οτι τα καλά ανταλλακτικά κάνουν την διαφορά.

Το made in mexico μην σε προβληματίζει . Και το 3000 που έχω εγώ made in mexico ειναι :)

Καλά σίγουρα δεν πάει να πει κάτι αλλά με βάση την αρχική τιμή των 160+ βάλε θα περίμενα πιο ελιτ χώρα κατασκευής! :2thumb22sup:

Κάποια στιγμή θα δοκιμάσω να τραβήξω βίντεο με το αεροεργαλείο και με αυτό σε κόψιμο να δείτε την διαφορά. Ότι και να λέω είναι λίγο.

Απ ότι βλέπω πάντως και άλλοι το χτύπησαν το συγκεκριμένο εργαλείο στην προσφορά!!!

Κάντε Ντου Ντρεμελάδες!!!
Πείτε καμιά γνώμη!

Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

χθες απο ικεα πηρα αυτη την ραφιερα http://www.ikea.gr/apothikeusi-gia-...otes-rafieres-gia-apothiki/rafiera-4810/5941/ πιστευω πολυ καλη τιμη για την αποθηκη που την θελω βεβαια θελω 3-4 αλλα πηρα 1 να την δοκιμασω ,επισης http://www.ikea.gr/fotismos/fotistika-grafeiou/fwtistiko-grafeioy-32910/34041/ αυτο το φωτιστικο για τον παγκο εργασιας και 2 σφιχτηρες dexter τυπου f απο leroy 80 επι 300 χιλ στα 7 ευρω το κομματι.

Re: Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

χθες απο ικεα πηρα αυτη την ραφιερα http://www.ikea.gr/apothikeusi-gia-...otes-rafieres-gia-apothiki/rafiera-4810/5941/ πιστευω πολυ καλη τιμη για την αποθηκη που την θελω βεβαια θελω 3-4 αλλα πηρα 1 να την δοκιμασω ,επισης http://www.ikea.gr/fotismos/fotistika-grafeiou/fwtistiko-grafeioy-32910/34041/ αυτο το φωτιστικο για τον παγκο εργασιας και 2 σφιχτηρες dexter τυπου f απο leroy 80 επι 300 χιλ στα 7 ευρω το κομματι.

Και εγώ το πήρα το συγκεκριμένο φωτιστικό. Είναι πολύ βολικό και αν του κοτσάρεις και καμιά δυνατή λάμπα είσαι άρχοντας.
Must για πάγκο εργασίας!

Το εχω πολλα χρονια αυτο το φωτιστικο και πολλες φορες παιζει το ρολο προβολεα για μικροδουλειες με ηλεκτρονικα πανω στο γραφειο μου

Εγώ έχω μια LED 12watt λευκού φωτός και κάνει μια χαρά την δουλειά της.
Μπορείς να βάλεις σπιράλ οικονομίας αν δεν έχεις πρόσβαση σε φτηνές led λάμπες.
Μία γύρω στα 20-25 watt με άμεση εκκίνηση και θα είσαι κομπλέ (προτίμησε λευκό φως).

Απάντηση: Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Εγώ έχω μια LED 12watt λευκού φωτός και κάνει μια χαρά την δουλειά της.
Μπορείς να βάλεις σπιράλ οικονομίας αν δεν έχεις πρόσβαση σε φτηνές led λάμπες.
Μία γύρω στα 20-25 watt με άμεση εκκίνηση και θα είσαι κομπλέ (προτίμησε λευκό φως).

οκ ευχαριστω!!!