Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

χθες απο ικεα πηρα αυτη την ραφιερα http://www.ikea.gr/apothikeusi-gia-...otes-rafieres-gia-apothiki/rafiera-4810/5941/ πιστευω πολυ καλη τιμη για την αποθηκη που την θελω βεβαια θελω 3-4 αλλα πηρα 1 να την δοκιμασω ,επισης http://www.ikea.gr/fotismos/fotistika-grafeiou/fwtistiko-grafeioy-32910/34041/ αυτο το φωτιστικο για τον παγκο εργασιας και 2 σφιχτηρες dexter τυπου f απο leroy 80 επι 300 χιλ στα 7 ευρω το κομματι.

Ωραια η ραφιερα!!!!
Ανοξειδωτη και σε τετοια τιμη???
Θελω και εγω 2!!!

Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Στο leroy εχει κατι μεταλικες ραφιερες βαμενες γκρι κελεπουρι στη τιμη και αντοχη. Γυρω στο δεκαρικο εχει μια αντιστοιχη, δεν θυμαμαι ακριβως (εχω παρει 5) και εχει και σε μεγαλυτερο μεγεθος. Λιγο η συναρμολογηση ειναι μανικι αλλα αντεχουν 40kg/ραφι. Μονο που θελουν στηριξη σε τοιχο.

Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

ναι κυριακο δεν την εχω ανοιξει ακομη αυριο θα την στησω δεν ειναι βαρεως τυπου αλλα για το εργαστηριακη που στηνω νομιζω θα ειναι οκ.

Ναι Νεκτάριε και αυτή του Βασίλη λέει για στήριξη στον τοίχο!!!
Θα πάω και λεροι αύριο. Σίγουρα 10 ευρώ όμως επειδή η φθηνότερη είχε κάπου 20...

Δεν θυμαμαι, 10-12 καπου κει. Στους 60 ποντους φαρδος. Εχει και ποιο μακρυες. Ειναι σε διαφανη συσκευασια με κιτρινοκοκινης αποχρωσεως φυλο χαρακτηριστικων στη μια πλευρα. Τη τελευταια τη πηρα απο Θεσσαλονικη πριν τα χριστουγεννα.

Της παραλαβης γινεται σημερα!!!!!!

Μεγαλη ημερα και για εμενα καθως πηρα το κιτρινακι που ζαχαρωνα τον τελευταιο καιρο!!!

DSC_3912.jpg

DSC_3913.jpg

Τωρα πρεπει να παρω 8mm κοπτικα!
Κυριάκο το dewalt πως το κρίνεις; Στιβαρό; Έχεις κ δεύτερο αν κατάλαβα καλά. Ποιό είναι; εντυπώσεις; διάφορες;

Νίκο είναι πολύ καλό! Στιβαρό είναι μια λέξη που το χαρακτηρίζει.
Το δούλεψα για να φτιάξω την ραφιερα για τα ποτήρια μπύρας που έχω ανεβάσει στις ξυλοκατασκευες.
Έχει όσο βάρος πρέπει για να οδηγείται και με ένα χέρι και να είναι και εύχρηστο και σταθερό στην οδήγηση.
Όσο για τα 900 watt και 610 πραγματικά τα χρειάζεσαι για να δουλέψεις σωστά και με καλή ταχύτητα τα μπιτ και σε σχέση με το ΜΑΚΙΤΑ των 600 ονομαστικών watt πιστεύω έχει το πάνω χέρι.
Το δούλεψα με την βυθιζόμενη βάση και τα μπιτ των 6 και 10 χιλιοστών έως βάθος 8 χιλιοστών σε ένα πέρασμα και το έκανε αδιαμαρτυρητα!
Επίσης έκοψε το φαιμπεργκλας σαν βούτυρο.
Το σταθερό που έχω στον πάγκο είναι ένα B&D 900ekw στα 1200 watt και μου κανει τα χατίρια σε όλα τα κοπτικα.

Ευχαριστώ φίλε. Σκέφτομαι κάποια στιγμή να πάρω ένα από τα δύο( Makita- dewalt). Μαλλον προς το κίτρινο με σπρωχνεις!

Να εισαι καλα Νικο!
Ημουν ετοιμος να αγορασω το ΜΑΚΙΤΑ απο Αγγλια στα 145 ευρω που το βρηκα με την σταθερη μικρη βαση μονο και μετα ηθελα 50-60 ευρω για την βυθιζομενη βαση με τις δυο χειρολαβες οποτε πηγαινα στα 200+.

Μετα βρηκα το κιτρινακι στα 260 και το πηρα και μαλλον εκανα πολυ καλα καθως εχει μεσα και πλευρικο οδηγο αλλα και εξαρτημα κοπης κυκλων αλλα και η ισχυς του ειναι 50% μεγαλυτερη!
Ξεφευγει δλδ απο το laminate trimmer που ειναι το ΜΑΚΤΙΑ δλδ κουρευτικο περιθωριων.

Απάντηση: Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Ευχαριστώ φίλε. Σκέφτομαι κάποια στιγμή να πάρω ένα από τα δύο( Makita- dewalt). Μαλλον προς το κίτρινο με σπρωχνεις!

Όπως είχα πει και σε προηγούμενο μύνημα ήμουν κι εγώ ανάμεσα σ´αυτά τα δύο.
Τελικά ακολούθησα τον Κυριάκο και πήρα το Dewalt. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα αλλά εμπιστεύομαι τον Κυριάκο... -bye-

Σήμερα χτύπησα το πνευματικό μπαταρίας από Lidl.
Φωτό προσεχώς μέσα στην μέρα.

Πάντως από μία δοκιμή στην πέτρα με τα μαμίσια τρυπάνια (μέτρια ως συνήθως) τα καταφέρνει καλά.
Οπότε για τοιχοποιία και μπετόν θα είναι τζιτζί!!!

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Όπως είχα πει και σε προηγούμενο μύνημα ήμουν κι εγώ ανάμεσα σ´αυτά τα δύο.
Τελικά ακολούθησα τον Κυριάκο και πήρα το Dewalt. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα αλλά εμπιστεύομαι τον Κυριάκο... -bye-

Να εισαι καλα Μπαμπη και ευχαριστω!!!

Αντε με το καλο το ΣΚ να το δοκιμασεις και να μου πεις αν θα χαλαλιζες 300 watt ισχυος!

Re: Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

Άρτι αφιχθέντα...για να τελειώνουμε με την KNIPEX (λέμε τώρα...) :drummer:

DSC_0106.jpg