Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Αυτο ρωτησα και γω τον kospap .. ο οδηγος ειναι καλη περιπτωση .. γιατι το χερι μπορει να φυγει οταν ειναι σε κινηση, ..

Εγω που τον δοκιμασα χθες ειναι εξαιρετικος.

Παιδια αντε και πες με την σεγα κοβεις και χωρις οδηγο, αντε πες με το δισκοπριονο θα κανεις πιο ευθειες κοπες χωρις οδηγο αλλα παιδια με ρουτερ δε θα καταφερετε ΤΙΠΟΤΑ.
Οποτε για εμενα ειναι επιτακτικη η αναγκη και η ρυθμιζομενη του λιντλ δινει λυσεις.

Επισης περιμενω πως και πως και την αυτοματη απο την ομαδικη παραγγελια!

Σήμερα παρέλαβα το νέο αλυσοπριόνο μπαταρίας με μοτέρ χωρίς ψύκτρες της Ryobi.

Η παραγγελία έγινε από Αμερική και αφορούσε Reconditioned item, το οποίο και δοκίμασα και δουλεύει περίφημα.

Το θετικό είναι ότι παρόλο που ανήκει στην 40 V σειρά, δουλεύει και με 36 V μπαταρίες (στην ουσία μόνο ο φορτιστής αλλάζει).
Η τιμή από Αμερική ήταν σχεδόν στο 1/3 αυτής της Ευρώπης (ίδια έκδοση χωρίς μπαταρία και φορτιστή).

Περισσότερες λεπτομέρειες και φωτό όταν το δοκιμάσω!!!

Αν ειναι έως 150 ευρώ πληρώνει μόνο τον ΦΠΑ επι του ποσού. Και αυτό όχι πάντα εαν παει μέσω ελτα - USPS. (OXI UPS)

Μετα τα 150 ευρώ πληρώνεις και άλλους φόρους εαν σε πιάσουν.

Σας το κρατάω για έκπληξη!!!

Λοιπόν, η τιμή ήταν περίπου 130 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά (σχεδόν το 40% της τιμής με USPS Priority).

Ο Κωδικός αναζήτησης είναι: CJ467316396US και όπως μπορείτε να δείτε πέρασε από τελωνείο ουκ ολίγες φορές, ωστόσο για καλή μου τύχη και παρόλο που είχε απ έξω την απόδειξη (μόνο η αξία στην εξωτερική ετικέτα και στην εσωκλειόμενη απόδειξη και τα μεταφορικά), δεν μπήκε ούτε 1 ευρώ φόρος αν και το περίμενα πως και πως.

Το δέμα έχει και σφραγίδα πάνω από το 1ο τελωνείο Θεσσαλονίκης (μπορώ να σας βάλω και φωτό αν θέλετε)!!!

Απλά όπως κάθε recon αντικείμενο είχε κάποια σημαδάκια (όχι κάτι ιδιαίτερο που δεν δημιουργείται από φυσιολογική χρήση).
Από την συσκευασία έλειπε δυστυχώς η θήκη λάμας και αλυσίδας και το μπουζόκλειδο, αλλά σε επικοινωνία με τον πωλητή είπε ότι θα τα παραγγείλει και θα μου τα στείλει όσο πιο γρήγορα μπορεί...

https://www.youtube.com/watch?v=Ki8tt-VjwqI

αν αντι να το τρίβεις σε γυαλόχαρτο βάλεις ενα ταινιολειντήρα και το ακουμπήσεις με τη σωστη κλίση πάνω του; Η και σε τροχό.

ΝΑΙ βοηθα πολυ....Απλα θα πρεπει να ξανακρατησεις την σωστη γωνια οσο αλλαζεις γυαλοχαρτα

Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

Κάτι πήραμε και σήμερα...

Attachments

• Wurth.JPG
    Wurth.JPG
    126.9 KB · Views: 258

Σειρα μου!
Χεχεχεχε!!!-bye-

DSC_3951_2.jpg

Το γνωστο σετακι ακονισματος της STANLEY που απο ιτι εμαθα εχει ξεμεινει ο εισαγωγεας και δεν εχει αλλο οποτε αν ενδιαφερεται καποιος και το βρει ας το χτυπησει.

Και ενα πολυ χρησιμο σφυρι-προκοβγαλτης της ιδιας εταιριας στα 570gr!
Δοκιμαστηκε και βγαζει απιθανα ευκολα μακρια καρφια απο τα χοντρα δοκαρια των πελετων!

Σωστα φιλε. Μπραχαμι μενω. Γειτονακια ειμαστε..? :smash: Μαλλον θα το χτυπησω και γω. Ζηλεψα. !

Ωραιος. Τι πριονι θα παρεις βρε? και γω πρεπει να παρω ενα ακριβειας για διαφορα μαζεματα.
Ναι ρε, βρισκομαστε. δεν ξερω ποτε ακριβως θα λασκαρω απο εδω δουλεια αλλα συνεννογιομαστε.

Εγώ για ψιλοδουλειες Έχω βολευτεί πολύ αυτό της Stanley. Περνει και άλλες λαμες