Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Περιμενε εσυ αλλα θα εξαντληθουν τα καλα..:)))

Μιχάλη εγω δεν θέλω το mini...θέλω το κανονικό μέγεθος...
Κυριακο λαβέ δράση...μην μείνουμε με το shogun στο χέρι...

O Λουμιδης στους καφεδες και η WERA στα κατσαβιδια, ετσι? :))

Excellent choice young man! Μπραβο Mike, καλοριζικα.

O Λουμιδης στους καφεδες και η WERA στα κατσαβιδια, ετσι? :))

Excellent choice young man! Μπραβο Mike, καλοριζικα.
ευχαριστω συνονοματε!!
πρωτη επαφη με wera αλλα πραγματικα αλλο πραγμα!
ξερει κανεις αν υπαρχει αντιπροσωπος στην ελλαδα;

Μιχάλη εγω δεν θέλω το mini...θέλω το κανονικό μέγεθος...
Κυριακο λαβέ δράση...μην μείνουμε με το shogun στο χέρι...

Φιλε εχω το προαισθημα πως το Ιαπωνικο θα ειναι καλυτερο απο το Augusta στις δικες μας υλοποιησεις.

Μου ηρθε πριν καιρο αλλα δεν εχω προλαβει να το χαρω!

Μινι διδυμος τροχος Proxxon, με ρυθμιζομενες στροφες.

5807.jpg

Ο κυριος λογος που αγοραστηκε ηταν οι εξης 4 :)

-Eλαχιστο βαρος και μεγεθος (gadget:)
-Ρυθμιζομενες στροφες (3000-9000)
-Υπαρχει δυνατοτητα να μπουν αλλα εξαρτηματα στο πλαι για στιλβωμα,τριψιμο κλπ.
-Σχεδον αθορυβος

http://www.proxxon.com/en/micromot/28030.php?list
http://www.amazon.de/gp/product/B000SJXT6U?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00

Φιλε εχω το προαισθημα πως το Ιαπωνικο θα ειναι καλυτερο απο το Augusta στις δικες μας υλοποιησεις.

Ποτε με το καλό θα το εχεις να μας πεις γνωμες...?

Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

P3250010.jpg περασα χθες απο λερου και παρελαβα τα παραπανω.

View attachment 113990 περασα χθες απο λερου και παρελαβα τα παραπανω.
Η καβιλιέρα είναι super... την πήρα την προηγούμενη εβδομάδα και κάνει τις συνδέσεις παιχνιδάκι. .
Έχουν τα Leroy προϊόντα wolfcraft; Πριν 10αρια μέρες που πέρασα από Leroy Θεσσαλονίκης δεν τα πήρε το μάτι μου...

Κοψίματα σε φρέσκια καρυδιά αρκετά μεγάλης διαμέτρου (σχεδόν όσο η λάμα) χωρίς πολύ ζόρισμα.

Δεν μασάει το εργαλείο...

Η καβιλιέρα είναι super... την πήρα την προηγούμενη εβδομάδα και κάνει τις συνδέσεις παιχνιδάκι. .
Έχουν τα Leroy προϊόντα wolfcraft; Πριν 10αρια μέρες που πέρασα από Leroy Θεσσαλονίκης δεν τα πήρε το μάτι μου...
ναι εχουν απ το λερου στην πειραιως τα πηρα μολις περασεις τα ταμια 1 η 2ος διαδρομος δεξια.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

επισης περασα απο πρακτικερ να παρω κατι χρωματα για κατι καγκελα που βαφω και εριξα μια ματια στην ξυλεια που ειχε, επαθα πλακα ολα θεοστραβα !!!! απεναντιας στο λερου ειχε πολυ φρεσκια ξυλεια και ολα τα μαδερια ηταν ισια .

Re: Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

Δεν θυμαμαι και εγω να εχει στο Leroy Θεσ/νικης. Σιγουρα εχει ομως στο praktiker. Και στο Leroy πηγαινω τακτικα για ξυλεια.

Wolfcraft έχει λίγα το Leroy Θεσσαλονίκης. Εγώ βρίσκω περισσότερα (και φθηνότερα) στην γωνία Δωδεκανήσου με Πολυτεχνείου. Έχει και ιντερνετικό μαγαζί.

Έκανα το λάθος και πέρασα πάλι από το Lidl σήμερα...

Μισή ώρα αργότερα έφευγα με μια εργαλειοθήκη 23", 5 συσκευασίες γυαλόχαρτα, 2 βάσεις τοίχου και ένα σετ πριτσιναδόρων... Α και το σετάκι με την τρύπια καστάνια (δεν μπόρεσα να αντισταθώ)...