Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Kαλοριζικο το GSB!
Στο αλλο πλαστικο ενθετο μαζι με τον φορτιστη, χωραει ανετα και ενα Βosch GDR...:)))

πολύ καλό μεγειά ! το έχω ερωτευτεί εδω και καιρό..!

θα είναι η επόμενη αγορά μου μετά το πάσχα ! (και καλά δεν μπορώ να βγάζω -βαζω bit σε ενα δραπανοκατσάβιδο ) :p

Ο Ιάπωνας δεν φαίνεται στο shop 365 πάντως. Εψαξα εργαλεία χειρός - πριόνια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Θα ελεγα να το φορτισεις και ας μην το χρησιμοποιησεις για μηνες.
Δεν ξερω ποσο αφορτιστη ειναι η μπαταρια του. Αμα ειναι αφορτιστη για πανω απο χρονο, και δεν το φορτισεις και συ για κανα διμηνο, ισως εχεις θεμα.

Φορτισε το λοιπον για σιγουρια.

Σ' ευχαριστώ για τις οδηγίες

Το πρωτο?????????
Αμαααααν!!!!!

Φιλε μου καλυτερα διεγραψε το λογαριασμο σου εδω επειδη εδω που επλεξες θα τα εκατοστησεις!!!!

Χαχαχαχαχαχα!!!!
Καλοριζικο!!!!

Πολυ περασει εχει αυρο το gsb. Επομενος στοχος δικος μου gdr.

πολύ καλό μεγειά ! το έχω ερωτευτεί εδω και καιρό..!

θα είναι η επόμενη αγορά μου μετά το πάσχα ! (και καλά δεν μπορώ να βγάζω -βαζω bit σε ενα δραπανοκατσάβιδο ) :p

Ο Ιάπωνας δεν φαίνεται στο shop 365 πάντως. Εψαξα εργαλεία χειρός - πριόνια.

Παιζει κρυφτουλι στα εργαλεια κηπου, πριονια!

Moλις με ενημερωσαν οτι ηρθε και ο λαμαρινοκοφτης!! Η τιμη πλεον στο amazon.de ειναι η φτηνοτερη που υπαρχει -με διαφορά!!
Τωρα λειπει μονο το 10βολτο θερμαινομενο μπουφανακι για να συμπληρωθει η σειρα. :flipout:

d8c998d51a2206a3a656d6e4bd52f911.jpg

http://www.amazon.de/gp/product/B0035PYRVA?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o01_s00

Moλις με ενημερωσαν οτι ηρθε και ο λαμαρινοκοφτης!! Η τιμη πλεον στο amazon.de ειναι η φτηνοτερη που υπαρχει -με διαφορά!!
Τωρα λειπει μονο το 10βολτο θερμαινομενο μπουφανακι για να συμπληρωθει η σειρα. :flipout:

http://www.amazon.de/gp/product/B0035PYRVA?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o01_s00

Και το 10βολτο ρολόι τοίχου με καμπάνα...

Απάντηση: Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Ωραιο εργαλείο.... Καλορίζικο και καλοδούλευτο Μιχάλη...:music-smiley-005:
Και νάσαι καλά βρε αγόρι μου... Δεν μπορείς να φανταστείς τι καλό μου κάνεις, είσαι το άλλοθί μου, υπάρχει κάποιος χειρότερος απο μένα... :ernaehrung004:

Kαλοριζικο το GSB!
Στο αλλο πλαστικο ενθετο μαζι με τον φορτιστη, χωραει ανετα και ενα Βosch GDR...:)))

Σαββατογεννημένος είσαι;
Έχω φύγει από το σπίτι να πάω τον μικρό στο μπάσκετ και εκεί που χαζεύω τα μυνήματά σας στο κινητό, σκάει μύνημα από το ebay ότι κέρδισα ένα GDR 10.8V solo! Είχα βάλει sniper bid στο GIXEN και το είχα ξεχάσει! 63 + 17 τα μεταφορικά. Είναι καλή τιμή ή το βρίσκω και φθηνότερα;
http://www.ebay.de/itm/BOSCH-Akkuschlagschrauber-GDR-10-8-V-LI-solo-NEU-/201317977552?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2047675.l2557&nma=true&si=LjtX4sg5oRQNuFaNKOvD8fIBMJA%253D&orig_cvip=true&rt=nc

Το πρωτο?????????
Αμαααααν!!!!!

Φιλε μου καλυτερα διεγραψε το λογαριασμο σου εδω επειδη εδω που επλεξες θα τα εκατοστησεις!!!!

Χαχαχαχαχαχα!!!!
Καλοριζικο!!!!

Όπως κατάλαβες από την απάντηση μου στο Χιώτη με βλέπω πολύ σύντομα με όλη τη σειρά! Υπολόγιζα να πάρω με αυτά τα λεφτά τη διάτριτη πλάτη για τα εργαλεία... Θα πάει μετά το Πάσχα αυτό...

Καλοδούλευτο και άσπαστο!

Miα χαρα τιμη τα 80 ευρω με τα μεταφορικα μεσα. Αντε να πουμε καλοριζικο και αυτο??
Το βλεπω τωρα στο αμαζον.de, 85 ευρω χωρις μεταφορικα. Εγω το ειχα παρει σε προσφορα 85 ευρω ολα μαζι, παλι απο αμαζον.

Ναι Σαββατογεννημενος ειμαι :)

Miα χαρα τιμη τα 80 ευρω με τα μεταφορικα μεσα. Αντε να πουμε καλοριζικο και αυτο??
Το βλεπω τωρα στο αμαζον.de, 85 ευρω χωρις μεταφορικα. Εγω το ειχα παρει σε προσφορα 85 ευρω ολα μαζι, παλι απο αμαζον.

Ναι Σαββατογεννημενος ειμαι :)

Ναι το πλήρωσα ήδη! Είχε και μια σέγα που έληξε στα 68 , ένα GSR 10.8V 1/4 στα 62 και λήγουν αύριο 2 μπαταρίες 4Αh (τώρα είναι στα 32 η μια περίπου).

Και η σεγα πολυ καλη τιμη, ειναι ομως λιγο αβολη στο κρατημα, ειναι και μεγαλοσωμη γενικα. Προτιμω την 10βολτη της πρασινης σειρας, ας ειναι λιγο πιο αδυναμη σε ροπη.
Οι μπαταριες ειναι σε εξαιρετικη τιμη!! Αλλα ηδη εχεις 2 καλες μπαταριες. Επιπλεον δεν εχεις ακομα καποιο ενεργοβορο 10βολτο εργαλειο που θα την χρειαζοταν πραγματικα (σεγα,σπαθοσεγα,δισκοπριονο)

Και η σεγα πολυ καλη τιμη, ειναι ομως λιγο αβολη στο κρατημα, ειναι και μεγαλοσωμη γενικα. Προτιμω την 10βολτη της πρασινης σειρας, ας ειναι λιγο πιο αδυναμη σε ροπη.
Οι μπαταριες ειναι σε εξαιρετικη τιμη!! Αλλα ηδη εχεις 2 καλες μπαταριες. Επιπλεον δεν εχεις ακομα καποιο ενεργοβορο 10βολτο εργαλειο που θα την χρειαζοταν πραγματικα (σεγα,σπαθοσεγα,δισκοπριονο)

Καλά δεν είχα σκοπό να τις πάρω, μου φτάνουν για τώρα αυτά που πήρα. Ξέχασα να πω ότι στο Ντέτσικα είχε ένα κρουστικό DeWalt 18V 1.5Ah με δυο μπαταρίες, φορτιστή και βαλιτσάκι στα 170 που δε το έχει στο site.

Με γειες το 10βολτο GSB! Εγώ έχω GSR 10βολτο και GSB 18βολτο και χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά το μικρό!

Επόμενη αγορά και για μένα, ένα GDR.

Re: Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

BOSCH GSB 10.8V 1X2Ah +1x2.5Ah! Το πρώτο μου εργαλείο μπαταρίας! Αντε καλοδούλευτο! :ernaehrung004:

yf804.jpg

2h849pg.jpg

o6wdnq.jpg

To πήρα από εδώ στη τιμή που γράφει

Ωραιο δεν λεω, αλλα ακριβο. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι καποιος να παρει ενα δραπανοκατσαβιδο με 185 και να μην παρει το σετ δραπανοκατσαβιδο/παλμικο κατσαβιδι σετ με 215;
http://www.e-gate.gr/dewalt---10.8v-dcd710s2dcf815-dck211s2-qs.html

Το δραπανοκατσαβιδο Dewalt το βλεπω ιδιας δυναμικης,
-λιγοτερη δυναμη στα 25Νm αντι 30Νm
-μικροτερη μπαταρια
+η μπαταρια ειναι κατω και η χειρολαβη ειναι μικροτερη, καλυτερο κρατημα
+στεκεται ορθιο ευκολα
+με πραγματικη τσαντα μεταφορας και οχι πλαστικο βαλιτσακι

Επιπλεον εχει παλμικο κατσαβιδι με 107Νm ροπη.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

Παρέλαβα προ ολίγου μερικά "κιτρινα" Dewalt

338-cordless-tool-collection.jpg

Καλό μήνα κύριοι!
:2thumb22sup:

Re: Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

Ωραιο δεν λεω, αλλα ακριβο. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι καποιος να παρει ενα δραπανοκατσαβιδο με 185 και να μην παρει το σετ δραπανοκατσαβιδο/παλμικο κατσαβιδι σετ με 215;
http://www.e-gate.gr/dewalt---10.8v-dcd710s2dcf815-dck211s2-qs.html

Το δραπανοκατσαβιδο Dewalt το βλεπω ιδιας δυναμικης,
-λιγοτερη δυναμη στα 25Νm αντι 30Νm
-μικροτερη μπαταρια
+η μπαταρια ειναι κατω και η χειρολαβη ειναι μικροτερη, καλυτερο κρατημα
+στεκεται ορθιο ευκολα
+με πραγματικη τσαντα μεταφορας και οχι πλαστικο βαλιτσακι

Επιπλεον εχει παλμικο κατσαβιδι με 107Νm ροπη.
Το ορθια τοποθετημενο δεν ειναι παντα χρησιμο ή ποιο ασφαλες απο το να το αφησεις απλα. Η λιγοτερη δυναμη μπορει να μην φανει καθολου στη πραξη. Το πλαστικο βαλιτσακι, δεν ειναι σαν και τα αλλα...

Παντως και γω θα βρισκομουν αε διλλημα αν ημουν στη θεση να παρω δυο εργαλεια και δεν ειχα αλλα της bosch ή αντιστοιχα. Ειναι καλο πακετο το κιτρινακι.