Tι παραλάβαμε σήμερα..

Η μηχανή δεν είναι gadget;
Εγώ πάντως μπερδεύτηκα... :flipout:
Περίμενα μόνο εργαλεία από την ροή του νήματος, όταν είδα την μηχανή κοίταξα την κατηγορία, και έβαλα την μηχανή στα gadgets...
(Πλάκα έχουν αυτού του τύπου τα νήματα, αλλά π.χ. στις φωτογραφικές κάθε πότε θα βλέπουμε ανάρτηση; )

Οι φωτογραφικες dSLR ειναι φοβερα γκατζετς. Και καλλιστα θα ταιριαζε εδω αν δεν υπηρχε dedicated νημα για φωτογραφικες. Ισως πρεπει να ανοιξουμε και απο κει ενα νημα 'τι παραλαβαμε σημερα' :))
Η αληθεια ειναι ομως αυτο που ειπες...καθε ποτε θα βλεπαμε αναρτηση οταν η μεση τιμη κτησης ενος καλου τεμαχιου(χωρις φακο) ειναι 500+ ευρω, και λιγα λεω.

11133990_10206315267740246_3787964473601171632_o.jpg

Μετά από τόσο διάβασμα ήρθε η ώρα να τα δω και στην πράξη! :proud:

Μεγεια αδερφε.! ποσο πηγε..?

Καλορίζικα και καλοδούλευτα τα εργαλεία σέ όλους

Ευχαριστώ γιά τις απαντήσεις miskin - skysound

Νεκτάριε εδώ είναι ο κόφτης σιδήρου άν εννοείς αυτόν

Hθελά να ρωτήσω τόν Γιάννη (IOANNISTSA) πόσο στοίχησε συνολικά με μεταφορικά από τό amazon,ο πλαγιοκόφτης βαρέου τύπου της knipex ? εδώ τόν βρίσκουμε κάπου γύρω στά 37 ευρώ.

Σχεδόν ολοκλήρωσα τήν αντικατάσταση κάποιον εργαλείων χειρός

Νέα παραλαβή
1 set Allen Benman
1 Kόφτης F.F Group πού βρήκα στά 7,5 ευρώ ,κόβει πάντος μέχρι 4 mm βίδα γαλβανισμένη σχετικά εύκολα,ανοξείδωτη λίγο πιό ζόρικα,αλλά τήν καταφέρνει,τό πόσο θά τήν βγάλει θά δείξη,γιά ερασιτεχνική χρήση.Καλόβλεπα τόν πλαγιοκόφτη της knipex βαρέως τύπου πού έβαλε φωτό ο Γιάννης,αλλα δεν διέθετα άμμεσα 37 ευρώ.

ergale23.jpg

ergale24.jpg

ergale25.jpg

Και μιά φωτό από τήν διάταξη τών εργαλείων χειρός

ergale26.jpg

Last edited:
Oops sorry παιδιά!! Η αλήθεια είναι ότι κοίταξα μόνο τον τίτλο του νήματος και όχι όλη την διαδρομή Gadgets, εργαλεία κτλ. 359 την είχε προσφορά ο Κωτσόβολος και την ζαχάρωνα εδώ και καιρό.

Αυτον εννοουσα

O Stanley είναι ψαλίδι λαμαρινας (και μαλίστα ευθείας κοπής, αν ισχύουν οι χρωματισμοι ψαλιδιων και στην Stanley). O CoBolt είναι κοφτης πιρων (ή πειρων), ατσαλοκαρφων κλπ. Εντελώς διαφορετική χρήση.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σήμερα, thanks to Ioannis, παρέλαβα μεταξύ άλλων και αυτο . Δουλεύει και σαν κανονικός σφηγκτηρας αλλά είναι και επιτραπεζιος. Ταιριάζει σε όλους τους πάγκους της wolfcraft αλλά προφανώς και σΕ όλους του πάγκους που έχουν τρύπες 20mm. Προφανώς και στους πάγκους ιδιοκατασκευη αρκεις να κάνεις όπου σε βολεύει αντίστοιχες τρυπουλες με ένα τρυπάνι. Ρίξτε μια ματιά στις φωτο που έχει το link να καταλάβετε πως δουλεύουν για όσους δεν γνωριζουν. Αν και δεν τους παιδεψα καθόλου, νομίζω ότι είναι πολύ βολικοι και εργονομικοι.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παραλαβή χθες (4)Ομαδική Αγορά)

Έγινε και η ανταλλαγή των Inserts με το miskin και έτσι απέκτησε insert με θέση για φορτιστή + GDR 10,8 και εγώ insert με θέση για τον φακό GLI 10,8 + GSR 10,8

Καλοδούλευτα και ευχαριστώ για την ανταλλαγή! Μου έκατσε κουτί!
24wfrkm.jpg

Να και ο Cobolt από το groupbuy

4h33bp.jpg

10xvzw7.jpg

Hθελά να ρωτήσω τόν Γιάννη (IOANNISTSA) πόσο στοίχησε συνολικά με μεταφορικά από τό amazon,ο πλαγιοκόφτης βαρέου τύπου της knipex ? εδώ τόν βρίσκουμε κάπου γύρω στά 37 ευρώ.

Σχεδόν ολοκλήρωσα τήν αντικατάσταση κάποιον εργαλείων χειρός

Νέα παραλαβή
1 set Allen Benman

ergale23.jpg

Ψάχνω να πάρω αυτά τα άλλεν για να τα δοκιμάσω, από που τα πήρες;

KNIPEX 71 12 200, το μοντέλα με τις μικροεγκοπές 33 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Και μιά φωτό από τήν διάταξη τών εργαλείων χειρός

ergale26.jpg

Εγώ ακόμα δε τα έχω ολοκληρώσει!
28sae4z.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ξέχασα να βάλω και αυτά από Κίνα που ήρθαν σήμερα! Δε ξέρω τι θα τα κάνω, τα πήρα γιατί μου θύμισαν τα κονδύλια για ξεχόντρισμα που χρησιμοποιώ στη δουλειά!

2ups101.jpg

http://www.banggood.com/6pcs-Titani...Metal-Plastic-Cutting-Saw-Drill-p-961370.html

33vm2cj.jpg

Τα πρώτα square bits και ο αντάπτορας για καρυδάκια 1/2

http://www.banggood.com/14-Inch-Hex...et-Bar-Wrench-Adapter-Extension-p-944074.html

http://www.banggood.com/3pcs-50mm-14-in_-Magnetic-Square-Head-Screwdriver-Bits-p-946365.html

Aψογος miskin πολυ ωραία δουλειά εχεις και αρκετό χώρο,μού άρεσε η πατέντα μέ τό καδρόνι καί περαστά μέσα τα κατσαβίδια,εγώ τής παλιάς σχολής μέ πρόκες τά έχω τα περισσότερα καί ρόκα γιά τα κατσαβίδια.Εύχομαι νά τήν γεμίσεις εργαλεία.

Τα allen τά πήρα από ένα τοπικό χρωματοπωλείο στό Ιλιον 9,5 ευρώ,άν ενδιαφέρεσε νά σού πώ σέ προσωπικό μήνυμα πού είναι.
Kαλορίζικο καί τό Cobolt ,αν δέν βαριέσε κάνε μιά δοκιμή σέ βίδες 4 - 5 mm διατομή καί πές μας μέ τί βαθμό ευκολία τίς κόβει ,αν έχεις καί ανοξείδωτες κάνε καί μέ αυτές ένα τέστ πού είναι πιό σκληρές από τίς γαλβανισμένες.

Ιωάννη έκανα λάθος ,εννούσα το 7131200 knipex

Aψογος miskin πολυ ωραία δουλειά εχεις και αρκετό χώρο,μού άρεσε η πατέντα μέ τό καδρόνι καί περαστά μέσα τα κατσαβίδια,εγώ τής παλιάς σχολής μέ πρόκες τά έχω τα περισσότερα καί ρόκα γιά τα κατσαβίδια.Εύχομαι νά τήν γεμίσεις εργαλεία.

Τα allen τά πήρα από ένα τοπικό χρωματοπωλείο στό Ιλιον 9,5 ευρώ,άν ενδιαφέρεσε νά σού πώ σέ προσωπικό μήνυμα πού είναι.
[/URL]

Ναι σε παρακαλώ με ενδιαφέρει, γιατί το μαγαζί που παίρνω εγώ τα Benman έχει άλλεν της FFGroup, δεν έχει Benman. Τα προορίζω για κρέμασμα στο πάνελ...

Μόλις παρελήφθη . Με 4Ah 18V μπαταρία. Πρώτη εντύπωση : καταπληκτικό...καμία σχέση με τα υπόλοιπα σκουπάκια μπαταρίας που κυκλοφορούν ευρέως στην αγορά.

Στο βιντεάκι το DCL180 (χωρίς ταχύτητες και λαμπάκι ενδειξης μπαταρίας)
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Thanks! Άσε να το δούμε σε καθημερινή χρήση. Μέσα στα τελευταία 10 χρόνια έχω φάει 5 σκουπάκια (κατά βάση B&D) και έχω ένα ακόμα σφραγισμένο στο κουτί του γιατι το είχα πάρει αλλά εντωμεταξύ σταματήσαμε να χρησιμοποιούμε σκουπάκια.. Είχα φρικάρει με την μπαταρία τους και με το ότι δεν τραβάγαν τίποτε. Και όχι τίποτε άλλο αλλά τα ακουγα και από την κυρά. :slapface: Ακόμα και να χαλάσει ή να μην είναι ανάλογο των προσδοκιών (και κριτικών που έχω διαβάσει) θα μου μείνει η μπαταρία για το κρουστικό που έχω. :Banane0:

Γιατί παλαιότερα? Αποδήμησε ή το απέσυρες για κάποιον λόγο

Βέβαιααααα,,,το κατάλαβα. Και φαντάζομαι δεν τα αντικατέστησες με κάποια αλλα...:BDGBGDB55: